O biserică a fost vandalizată cu mesaje dure împotriva celor care nu sunt de acord cu căsătoria homosexuală: „Creștinii sunt naziști” și „Răstigniți-i pe cei care votează nu”

by “O biserică a fost vandalizată cu mesaje dure împotriva celor care NU sunt de acord cu căsătoria homosexuală: „Creștinii sunt naziști” și „Răstigniți-i pe cei care votează NU” (FOTO) O biserică a fost vandalizată cu mesaje împotriva enoriașilor care vor vota pentru a permite sau nu căsătoria homosexuală. Toate […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O biserică a fost vandalizată cu mesaje dure împotriva celor care NU sunt de acord cu căsătoria homosexuală: „Creștinii sunt naziști” și „Răstigniți-i pe cei care votează NU” (FOTO)

O biserică a fost vandalizată cu mesaje împotriva enoriașilor care vor vota pentru a permite sau nu căsătoria homosexuală.
Toate aceste evenimente se petrec înainte de referendumul pe care Australia l-a stabilit în ceea ce privește dreptul homosexualilor de a se căsători, faptă ce în prezent este interzisă prin lege, scrie daily.mail.co.uk.
Drew Mellor, pastorul șef al Bisericii Anglicane Glen Waverley din sud-estul orașului Melbourne, a descoperit mesajele scrise pe ziduri duminică dimineața.
El a fost foarte supărat de mesajele care amenințau cu violența prin expresiile „Votați Da, atacați-i pe bigoți” și „Răstigniți-i pe cei care votează NU (împotriva căsătoriilor homosexuale)”.
„Acest lucru este foarte tulburător pentru unii dintre membrii noștri mai bătrâni ai bisericii noastre”, a declarat Mellor pentru Daily Mail Australia.
„Unii au întrebat: „Asta înseamnă că vom fi bătuți?””.
Mellor s-a referit și la mesajul transmis prin care au desemnat semnul egal între o cruce și o svastică nazistă.
„Pentru a vedea creștinii în acea lumină, trebuie să facem ceva împotriva oamenilor care nu gândesc și nu sunt de acord cu noi, să facem ceva pentru ai pune într-o lumină proastă, însă nu așa gândesc oamenii din Evanghelie”, a spus el.
„Au transmis un mesaj la care biserică creștină este intolerantă”.
Pastorul a spus că a fost „întristat” de mesajele scrise pe biserică, adăugând că respinge orice asociere a creștinilor cu ideea că aceștia ar fi „bigoți” care ar vrea să le facă rău celor care au alte opinii.
Acesta a adăugat că biserica nu le spune oamenilor cum să voteze în ceea ce privește căsătoria homosexualilor.
Australia, care acceptă uniunea civilă în unele dintre statele sale,  a fost criticată de asociațiile LGBT pentru ritmul lent al legalizării căsătoriilor între persoane de același sex.
Majoritatea australienilor sunt în favoarea căsătoriei între persoane de același sex, însă un impas politic, care durează de aproape zece ani, a blocat orice pas înainte privind legalizarea mariajelor gay, așa cum a promis actualul șef al Guvernului în timpul campaniei electorale.
Guvernul de la Canberra a anunțat la începutul lunii august organizarea unui vot prin corespondență, care ar permite alegătorilor să-și exprime opina pe bază de voluntariat. Dar susținătorii legalizării căsătoriei între persoane de același sex au pretins că un vot la nivel național ar fi mult prea costisitor și ar expune homosexualii și familiile lor unor discursuri homofobe.
Alegătorii au început să primească buletinele de vot prin poștă, iar rezultatele consultării nu sunt așteptate mai devrme de luna noiembrie.
În cazul în care prevalează australienii vor spune DA în număr covârșitor,  Parlamentul va organiza un așa numit „vot liber”, permițând legiuitorilor să voteze conform propriei conștiințe asupra legalizării căsătoriei între persoane de același sex, și nu să se alinieze la directivele partidului.
 Dacă tabăra NU va fi mai numeroasă, lucrurile vor rămâne ca și până acum: Legea Căsătoriei nu se va modifica.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/O-biserica-a-fost-vandalizata-cu-mesaje-dure-impotriva-celor-care-NU-sunt-de-acord-cu-casatoria-homosexuala-%E2%80%9ECrestinii-sunt-nazisti-si-%E2%80%9ERastignitii-pe-cei-care-voteaza-NU-au-scris-activistii-LGBT-FOTO-146786
  2. Foto: Facebook/Coalition for Marriage

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

O lesbiană, preot creștin din Suedia, vrea să elimine crucea și alte simboluri din propria biserică pentru ca musulmanii să se simtă bine veniți!!!
Curtea Europeană de Justiţie dă dreptul Bruxellesului de a obliga statele membre să primească migranţi! Uniunea Europeană este Noua Uniune Sovietică!
Conferința globaliștilor de la Davos, Elveția - globaliștii speră ca Președintele Chinei, Xi Jinping, să oprească ascensiunea naționalismului și să salveze globalizarea
Angela Merkel recunoaște că în Germania sunt ”zone interzise” în urma sosirii valurilor de imigranți
Gabriele Kuby: „România nu este deloc înapoiată, ci dimpotrivă. Să nu credeţi că toate lucrurile bune vin din Occident”
Neomarxiștii conduc Franța: Franța a interzis prin lege site-urile pro viață. Cei ce încalcă legea riscă închisoarea
Președintele Camerei Comunelor din Marea Britanie: „Drepturile gay surclasează libertatea religioasă”! Aceasta este dictatura minorităților LGBT!
Mișcarea #Rezist - o ideologie neomarxistă, progresistă, anarhistă, internaționalistă, globalistă, care susține Noua Ordine Mondială
Nestle a șters crucea de pe iaurturile grecești! Nestle, pune crucea pe turlele bisericilor!
Premierul sârb, Ana Brnabic, homosexuală declarată, participă la Gay Pride din Belgrad
Corectitudinea Politică a Neomarxiștilor: O uniune studentească britanică cere scoaterea unor filosofi precum Platon, Decartes și Kant din programa pe motiv ca sunt albi
Corectitudinea Politică aduce comunismul în Canada: Profesorii trebuie să li se adreseze elevilor cu "Tovarășe"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro