O bujie antica, veche de 500.000 de ani bulverseaza istoricii si arheologii !

by Planeta noastra e plina de ramasite a vechilor civilizatii, cum ar fi Atlantida si Lemuria si asteapta sa fie descoperite de catre temerari, care vor trebui sa contribuie la rescrierea istoriei adevarate a omenirii, cu toata opozitia iluminatilor. Este si cazul unei descoperiri arheologice, ce seamana cu o bujie […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Planeta noastra e plina de ramasite a vechilor civilizatii, cum ar fi Atlantida si Lemuria si asteapta sa fie descoperite de catre temerari, care vor trebui sa contribuie la rescrierea istoriei adevarate a omenirii, cu toata opozitia iluminatilor. Este si cazul unei descoperiri arheologice, ce seamana cu o bujie dupa unii, iar dupa altii cu un dispozitiv de comunicare, care a fost descoperit la data de 13 februarie 1961, de trei oameni pe nume Wallace Lane, Virginia Maxey si Mike Mikesell care erau in cautarea unor specimene de minereuri pentru a le studia, dupa cum scrie si site-ul adguk.com[1].

Image19

A doua zi cand s-a intors acasa cu comoara, a incercat s-o taie, sa vada daca se ascunde in ea ceva ce-l interesa, dar nici nu banuia ca avea sa descopere un mic artefact, ascuns, peste care s-a asternut sutele de mii de ani, pierdut, cine stie, de ce civilizatie care a trecut si poposit aici ! Mike cel care a descoperit artefactul, a distrus o lama noua de fierastrau in incercarea sa de a taia aceasta roca, care pur si simplu nu ceda. Dupa ce a reusit intr-un final, a avut surpriza sa observe in interior, ceva care semana cu un cilindru, dar destul de bine conservat, desi trecusera nu mai putin de 500.000 de ani.


Image2

Un geolog de la Virginia Maxey, a analizat acest artefact, pe care la si datat la 500.000 de ani vechime. Aceasta persoana a refuzat sa mai vorbeasca despre acest artefact, probabil ca alte cercetari i-au interzis asta !
Ron Calais, un creationist, a cercetat meticulos acest artefact folosind raze x, dar si lumina naturala pentru a-si face o parere cu privire la structura sa geometrica, pentru a-l putea transpune intr-o forma 3D computerizata.

Image4

Editura Ronald J. Willis, a speculat ca aceasta ar fi de fapt o bucata de metal care ar fi avut niste fire electrice. Speculatia a continuat, analizandu-se mai departe forma sa si s-a luat in considerare si ideea de “bujie” straveche. Alte persoane au sugerat ca ar fi o piesa de la un dispozitiv de comunicare.


Mai multe despre un top 10 al unor descoperiri arheologice uluitoare de pe aceasta Planeta cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/10-descoperiri-arheologice-pe-planeta-care-demonstreaza-cat-de-avansati-erau-oamenii-din-antichitate.

SURSE

1. http://adguk.com/500000-year-old-spark-plug-found-in-rock/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro