O companie aeriană australiană interzice folosirea termenilor „mama”, „tata”, „soțul”,„soția” pentru a nu ofensa comunitatea LGBT

by “Somnul rațiunii naște monștri! O companie aeriană australiană INTERZICE folosirea termenilor „mama”, „tata”, „soțul”,„soția” pentru a nu ofensa comunitatea LGBT Corectitudinea politică sparge toate barierele și ajunge la mii de metri altitudine. Compania aeriană australiană Qantas a interzis piloților și însoțitorilor de zbor să folosească în aer cuvinte precum […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Somnul rațiunii naște monștri! O companie aeriană australiană INTERZICE folosirea termenilor „mama”, „tata”, „soțul”,„soția” pentru a nu ofensa comunitatea LGBT

Corectitudinea politică sparge toate barierele și ajunge la mii de metri altitudine. Compania aeriană australiană Qantas a interzis piloților și însoțitorilor de zbor să folosească în aer cuvinte precum „mama”, „tata”, „soțul” și „soția”. Motivul? Le consideră sexiste, inadecvate și ofensatoare pentru comunitatea LGBT.
Comunitatea LGBT este bine apărată de compania australiană Qantas, a cărei conducere a distribuit angajaților săi un document prin care îi invită să nu mai folosească termeni precum „soțul și soția” sau „mama și tata” . În locul lor, piloții și însoțitorii de zbor sunt sfătuiți să folosească termeni ca „partener” sau „părinți”, considerați ca parte a unui limbaj neutru și nediscriminatoriu.
„Ne mândrim cu o lungă tradiție în promovarea incluziunii sociale în rândul angajaților și al clienților noștri. Am susținut întotdeauna egalitatea de gen, căsătoriile între persoane de același sex și drepturile indigenilor”, spune Lesley Grant, șeful executiv al Qantas. „De exemplu, folosirea cuvântului” președinte poate sugera faptul că liderii sunt întotdeauna de sex masculin”, continuă managerul, șeful departamentului „Oameni și cultură”, potrivit The Guardian.
Documentul îi invită, de asemenea, pe bărbați, să evite fenomenul așa-numit „manrupruptions”, adică să evite să mai întrerupă femeile în timp ce vorbesc. Nu este însă clar dacă sugestia se aplică și invers, adică femeile să nu mai întrerupă bărbații când spun ceva.
Fostul premier australian Tony Abbot a calificat această decizie a companiei drept o glumă: „Corectitudinea politică a depășit toate limitele”, a spus politicianul conservator. El considceră că, dacă cei de la Qantas doreau într-adevăr să ofere servicii bune clienților, puteau pur și simplu să-și desființeze departamentul de incluziune socială și să economisească bani. „E o nebunie să crezi că ai nevoie de o poliție a gândirii corporatiste”, a concluzionat Abbot.
Ofensiva corectitudinii politice în ceea ce privește promovarea unui limbaj neutru de gen ia însă amploare și se răspândește rapid în întreaga lume. Vârful de lance al acestei mișcări, încă neîncoronat, este premierul canadian Justin Trudeau, care a eliminat toți termenii masculini din imnul Canadei pentru a evita orice discriminare de gen. În urmă cu doar câteva săptămâni el a mustrat o tânără  pentru că a folisit cuvântul „mankind” (omenire) în locul mult mai cuprinzătorului “peoplekind”.
Și în Europa acest „limbaj neutru de gen” ia amploare. Metroul din Londra a interzis anunțul clasic „Doamnelor și domnilor” pentru unul generic, mult mai „nederanjant”  pentru alte sexe, adresarea fiind „Bună ziua tuturor!”
În Malta au început să fie emise pașapoarte neutre din punctul de vedere al genului. Așa că, cei care doresc să nu fie trecuți nici „bărbat” nici „Femeie”, pot opta și pentru „sexul X”. Mass-media cântă și ea în strună ideologiei gender.  BBC a provocat un scandal uriaș după ce a folosit copiii drept cobai pentru a demonstra teoria genului.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Somnul-ratiunii-naste-monstri-O-companie-aeriana-australiana-INTERZICE-folosirea-termenilor-%E2%80%9Emama-%E2%80%9Etata-%E2%80%9Esotul-%E2%80%9Esotia-pentru-a-nu-ofensa-comunitatea-LGBT-149792
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Inteligenta artificiala reprezinta un pericol pentru omenire ! Masinariile inteligente pot ajunge sa-i elimine pe oameni ! Tot mai multi oameni de stiinta considera ca, "inteligenta artificiala ar putea insemna sfarsitul omenirii" !
Naționaliștii francezi și germani pregătesc o alianță la care este invitată și România
Controlul minții: Proiectul Monarch - o continuare a proiectului MK-Ultra
Politist german: "Nu ii putem aresta pe imigranti, pentru ca am fi acuzati de rasism!"
Consiliul pentru Relații Externe, organizația Iluminaților: "În 2017, SUA ar putea începe un război cu Rusia şi Coreea de Nord"
Matteo Salvini: Vom susține întotdeauna dreptul suveran al popoarelor
Curtea Internationala de Justitie sustine ca nici sarbii si nici croatii nu au comis genocid in razboiul din anii '90 ! Razboiul din Kosovo a fost creat si finantat de SUA !
Un grup de hackeri susține că NSA a spionat comunicarea bancară internațională infiltrându-se în SWIFT; compania neagă
Masonii din toata lumea se intalnesc la Palatul Parlamentului intre 28-29 iunie 2014 ! Este cea mai mare reuniune masonica organizata in Europa de Est si Sud-Est a celor mai influente personaje de pe Planeta !
"Templul Satanic" din SUA a inaugurat statuia cu reptilianul Baphomet in Detroit (SUA) ! "Templul Satanic" a inceput in SUA o campanie de ridicare a statuilor sataniste peste tot si de promovare a satanismului in scolile americane ! "Vino sa dansezi cu diavolul" a fost mesajul de intampinare adresat de "Templul Satanic" !
Abraham Lincoln şi rezolvarea crizei financiare, fără ajutorul bancherilor internaţionali
SUA și Israel încearcă să dea o lovitură de stat în Iran
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro