O companie din Suedia a inlocuit ecusoanele angajatilor cu microcipuri implantate sub piele ! Corporatistii au fost transformati in marfuri !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Democratie” in pur stil, nu-i asa ? In Suedia, compania Epicenter, a inlocuit ecusoanele angajatilor cu microcipuri implantate sub piele. Un asemenea pas radical, va fi in mod sigur preluat si de alte companii si treptat se ajunge la ceea ce inseamna microciparea oamenilor. Desigur, aceste lucruri pot fi evitate numai prin revolta si prezentarea dovezilor stiintifice care arata ce pateste organismul daca are un cip implantat in el, respectiv bolile grave pe care le va dobandi.

illuminati-agenda-microchip

microchip

De pe site-ul Active News aflam mai multe:


„Orice angajat al unei multinaţionale ştie că pentru a ţi se permite accesul în clădire ai nevoie de un ecuson special cu banda magnetică pe care îl foloseşti de fiecare dată când te duci în pauza de masă sau ai alte urgenţe. Ei bine Epicenter, o companie suedeză ce deţine o clădire de birouri de ultimă generaţie în materie de tehnologie, s-a gândit la o abordare mai radicală a accesului la serviciu, şi anume introducerea de cipuri sub piele.

Felicio de Costa, ce deţine o companie în această clădire de birouri, se prezintă la intrarea principală şi atinge mâna de uşă pentru a căpăta acces. Ajuns înăuntru, face acelaşi lucru pentru a putea intra în propriul birou şi chiar pentru a porni xeroxul, informează BBC.

Felicio poate face aceste lucruri deoarece are implatat în mână un cip cu identificare prin radio frecvenţă, de marimea unui bob de orez. În curând şi altor 700 de oameni ce vor ocupa acest complex, li se va oferi „şansa” de a fi implantaţi cu un cip. Printre facilităţile oferite se numără acces rapid în clădire, abilitatea de a porni xeroxul sau chiar posibilitatea de a plăti o cafea cu o simplă atingere de mână.

În ziua în care s-a deschis clădirea de birouri, chiar cel ce este reponsabil de această invenţie s-a lăsat „operat” în direct pentru a i se introduce cipul „minune”. Nu era un proces prea sofisticat . Mai întâi, i s-a masat pielea între degetul mare şi arătător, apoi zona a fost dezinfectată iar cipul cu detaliile personale este introdus printr-o simplă mişcare asemănătoare efectuării unei injecţii.

Hannes Sjoblad, ce face parte din echipa de dezvoltare a firmei suedeze Biohacking Group,deţinătoarea acestui proiect, vorbeşte despre inovaţia adusă în lumea tehnologiei.

„Interacţionăm deja cu tehnologia tot timpul. Acum e un pic mai complicat pentru că avem nevoie de pinuri şi parole. Nu ar fi mai uşor dacă am elimina aceste probleme cu o singură atingere de mână?”, spune Hannes Sjoblad

Cu toate acestea, mulţi oameni întrebaţi dacă şi-ar implanta acest cip sub piele, nu au fost deloc încântaţi de idee. Aşadar, sa sperăm că invenţia nu se va bucura de prea multă popularitate şi că nu va trebui să acceptăm să devenim mici roboţi pentru a plăti o simplă cafea.”[1]

La inceput, ei, ne vor prezenta anumite aspecte „pozitive” ale microcipurilor, dar nu vor veni cu fortarea oamenilor. In acelasi timp, vor incepe campanii, asa cum se realizeaza si astazi de modificare a cartilor de identitate si de emitere a tot felul de legitimatii care au in dotarea lor microcip, incalcand astfel in mod cat se poate de flagrant, Libertatea de Constiinta a oamenilor, care exista in Constitutie, cum este in art. 29 din Constitutia Romaniei.

microcip RFID

Guvernul Masonic al Frantei doreste din ianuarie 2018 toti francezii sa aiba un microcip implantat in palma!
Pretextul este “protectia impotriva fraudei de identitate”! Mai multe puteti citi aici -> http://www.departamentul-zero.ro/guvernul-masonic-al-frantei-doreste-ca-toti-francezii-sa-aiba-un-microcip-implantat.


Daca as fi scris acum 10 ani despre asa ceva lumea ignoranta m-ar fi considerat “nebun”. Acum “nebunia” sau “fictiunea” devine incet incet adevar, evident daca oamenii o sa le permita, iar daca ne uitam la masivele revolte din Franta impotriva Guvernului, din octombrie 2013, observam ca francezii sint destul de uniti, exact cum am fost noi cand am oprit Proiectul Rosia Montana.

Iluminatii au inceput sa implanteze microcip-uri copiilor americani fara ca parintii acestora sa stie!
Ticalosul Obama a dat acest ordin pentru toata America!
Se vede clar disperarea Iluminatilor pentru a nu pierde controlul! Mai multe cititi aici -> http://www.departamentul-zero.ro/iluminatii-au-inceput-sa-implanteze-microcip-uri-copiilor-americani-fara-ca-parintii-acestora-sa-stie.

Inca din Martie 2013, Obama incepuse o campanie agresiva in mass-media sionisto-masonica, care se ocupa de spalarea creierului american si a inceput sa promulge o lege “Obamacare”, prin care toti cei care primesc ajutoare sociale sau orice tip de ajutor care are legatura cu statul sa aiba neaparat un microcip sub piele pentru identificare. Mai multe cititi aici -> http://www.departamentul-zero.ro/obama-doreste-ca-toti-americanii-care-primesc-ajutoare-sociale-sau-asistente-guvernamentale-sa-aiba-implantat-un-microcip-in-mana.

Apoi in Aprilie 2013, vicepresedintele american Joe Biden, a iesit la rampa sustinand cat de importanta este o Noua Ordine Mondiala -> http://www.departamentul-zero.ro/joe-biden-vicepresedintele-american-din-administratia-obama-face-apel-pentru-nevoia-crearii-unei-noi-ordini-mondiale-cum-se-dau-de-gol-nemernicii-astia.

In Octombrie 2013 ca si chinezii, aliatii imperialistilor americani, fac si ei aceeasi propaganda cu privire la Noua Ordine Mondiala, avand ca “argument” evitarea crizei financiare din SUA. Mai multe cititi aici -> http://www.departamentul-zero.ro/china-face-apel-pentru-o-noua-ordine-mondiala-aceasta-fiind-singura-solutie-pentru-a-nu-mai-fi-probleme-pe-planeta.

Intr-un articol publicat in publicat in Martie 2012 pe site-ul beforeitsnews.com[1] si tradus in romana de site-ul prietenei mele cocoon.ro[2] aflam niste informatii socante din spusele unei femei cu care a fost implatat impotriva vointei sale:

“O femeie descrie efectele implantului cu cip impotriva vointei sale si chinurile pe care acestea le provoaca: Dureri fulgeratoare din coloana pana in varful picioarelor, dureri de cap, de stomac, crampe, spasme, arsuri ale pielii, lipsa de concentrare, tinitus, vibratii si mancarimi la scanarea pielii – persistente, ridicarea necontrolata a tensiunii arteriale, ameteli, stari de voma, tortura prin invadarea permanenta a intimitatii, dependenta de doctori pentru a-i prescrie tratament impotriva efectelor cipului.

Un om care poarta asemenea dispozitiv nu va mai avea libera alegere asupra gandurilor si actiunilor sale, va fi ca o masinarie teleghidata de altii, programata pentru consum, pentru a ucide, pentru a fi la dispozitia permanenta a sistemului, adica un robot. Oricand acesta va vrea sa se revolte, va fi eliminat, iar cand cineva din sistem va avea nevoie de organele sale, le va “darui”. Oamenii controlati cu microcip s-au mai plans ca aud voci naucitoare in cap, de sunete insuportabile in ureche care ii scoteau din minti si ii provocau sa execute anumite ordine.

Acum intelegeti cum se efectueaza si acele atacuri armate si crime prin scoli?
Exista si tehnologia SMD, adica chipuri care pot fi vizibile doar la microscop, iar cele mai mari le poti lua cu penseta.”[1][2]

Implantul unui microcip in corpul uman provoaca aparitia tumorilor maligne !

„Există numeroase studii de specialitate care au demonstrat impactul negativ asupra sănătăţii al microcipurilor purtate foarte aproape de corp. În condiţiile în care microcipul incorportat în document nu este unul intert, ci este emiţător şi receptor, fiind dotat cu o antenă incorporată în documentul de identificare, apreciem că se impunea efectuarea unui studiu medical privind impactul asupra sănătăţii persoanelor, în condiţiile în care un astfel de document este purtat foarte aproape de corp.

Aşa cum a relevat şi studiul efectuat de Associated Press, implanturile cu microcipuri testate pe animale de laborator au produs cancer – conform dr. Katherine Albrecht, expert în probleme de securitate personală – privacy expert şi vechi oponent al implementării cipurilor.

Potrivit Associated Press, o serie de studii care se întind pe o perioadă de 10 ani au arătat că şoarecii şi şobolanii injectaţi cu celule transmiţătoare au dezvoltat tumori maligne cu creştere rapidă, care s-au dovedit letale în 1 din 10 cazuri. Tumorile au apărut în ţesuturile din jurul microcipurilor şi deseori au crescut până la acoperirea completă a sistemului, susţin cercetătorii.

Albrecht a aflat despre legătura dintre microcipuri şi cancer când proprietarul unui câine care murise din cauza unei tumori cauzate de un cip le-a contactat pe ea şi pe Liz McIntyre, împreună cu care a semnat cartea “Cipuri-spioni”. Apoi Albrecht a găsit studii medicale dovedind legătura dintre implantul cu microcipuri şi cancer şi în cazul altor animale. Înainte ca ea să le aducă în atenţia Associated Press, studiile au fost necunoscute atenţiei publice.

După o investigaţie de patru luni, jurnaliştii Associated Press au descoperit mai multe documente care arătau legătura dintre cancer şi implantul cu microcipuri. O parte dintre aceste documente au fost publicate înainte ca Applied Digital Solutions – compania mamă a VeriChip – să ceară acordul FDA (Food and Drug Administration – o agenţie din domeniul medical din SUA) pentru a pune pe piaţă implanturile pentru oameni. Compania VeriChip a obţinut aprobarea FDA în anul 2004, sub supravegherea secretarului de stat al Departamentului Sănătăţii din SUA, pe atunci Tommy Thompson, care ulterior a primit un post de conducere în companie.

Potrivit politicii FDA, era responsabilitatea firmei VeriChip să aducă în atenţia FDA cercetările medicale care au semnalat efectele nocive ale acestei tehnologii, dar directorul VeriChip, Scott Silverman, pretinde că nu au ştiut despre astfel de cercetări.

Albrecht şi-a arătat scepticismul că o companie ca VeriChip, având drept preocupare majoră implantul cu microcipuri, nu ar fi fost informată despre studiile relevante din domeniu. “Ar fi o neglijentă din partea domnului Silverman să nu ştie despre aceste cercetări. Iar dacă ştia despre astfel de studii, cu siguranţă a avut un motiv să nu le divulge”, spune Albrecht. “Dacă FDA ar fi ştiut de legătura dintre microcipuri şi cancer, poate nu ar fi aprobat niciodată produsele companiei lui Silverman”.

În condiţiile în care în România nu s-a efectuat un studiu de specialitate asupra impactului, apreciem ca periculaosă și potențial dăunătoare sănătății inițiativa inserării cipurilor RFID în documentele de orice fel ale românilor.”[3]

Masonii din statul Nebraska (SUA), promoveaza copiilor invitati in cadrul lojilor lor, nevoia de a avea microcip, acestia folosesc ca “argument”, “siguranta unei persoane”, facand niste analogii cu privire la disparitiile de copii, pe care tot ei le provoaca, acestia explicand ca daca copii ar avea microcip-uri imediat ar fi localzati daca ar disparea. Mai multe cititi aici -> http://www.departamentul-zero.ro/masonii-din-nebraska-sua-promoveaza-copiilor-nevoia-de-a-le-implanta-cip-uri-sub-piele-cu-pretextul-protectiei-lor.

De pe site-ul nationalreport.net[1] aflam o stire socanta de-a dreptul si anume faptul ca in America cea “democrata”, copiilor li se implanteaza microcip-uri, fara ca parintii acestora sa fie anuntati, pe motiv ca daca ar sti, s-ar opune. Multe familii care au un sistem religios au inceput sa dea in judecata pe cei care au incercat sa implanteze microcip-uri fara stirea lor si bine fac, caci cu cat sint mai multi cu atat mai greu. Mai mult decat atat, sint o categorie de oameni total ignoranta care spune “ce poate fi conspirationist pentru acest microcip?”.

Pai in primul rand corpul reactioneaza violent cand simte prezenta unui corp strain, iar in al doilea rand vorbim de microcip care este legat la sistem informatic, iar un sistem informatic stim cu totii, se poate ataca informatic de catre hackeri, toate astea coroborand cu faptul ca personalitati precum Bil Gates au declarat in mod public, ca si seful de la corporatia Nestle, ca vor sa reduca populatia planetei, toate aceste lucruri fiind dictate de catre centrul de comanda al Planetei deasupra caruia se afla Grupul Masonic Bilderberg.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/iluminatii-au-inceput-sa-implanteze-microcip-uri-copiilor-americani-fara-ca-parintii-acestora-sa-stie.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/implantul-unui-microcip-rfid-in-corpul-uman-provoaca-aparitia-cancerului-si-alte-boli/

SURSE

1. http://activenews.ro/o-companie-din-suedia-inlocuit-ecusoanele-angajatilor-cu-cipuri-implantate-sub-piele_1884022.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Jurnaliştii sunt cumpăraţi. Udo Ulfkotte, fost jurnalist german, dezvăluie amploarea manipulării opiniei publice prin mass-media ce este aservită serviciilor secrete, CIA, corporaţiilor şi instituţiilor globaliste
"Războiul împotriva terorismului" a crescut terorismul cu 6.500%
Agenda 21-2030 și Guvernul Mondial: orașele inteligente, inteligența artificială, transumanism, digitalizare, desființarea proprietății private, reducerea populației Pământului, ecologie, "schimbările climatice", "energia verde", venitul universal de bază, monitorizarea și controlul oamenilor, dictatura verde a noilor comuniști corporatiști
De ce a dat faliment social democrația în Europa? Liderii s-au îmbogățit, au trecut în tabăra globaliștilor și au uitat de cei care chiar muncesc
Scopul agendei homosexuale: dispariţia familiei şi tirania biopolitică
Războiul meteorologic: SUA au influențat vremea în timpul Războiului din Vietnam
ONG-urile lui George Soros provoacă Revoluție în SUA după victoria lui Donald Trump
Secretul în dezvoltarea tehnologiei de control mental reflectă uriașa putere care stă în ea. Cine controlează această tehnologie, controlează populația. Toată populația
Benjamin Fulford – crearea noii religii planetare şi Noua Ordine Mondială ar urma să fie implementate de la 1 mai 2016
Zeci de agenţii guvernamentale din SUA utilizează în secret radare pentru supravegherea populaţiei
SUA au comis genocid în Irak
Vladimir Putin: "Haideți să nu uităm că SUA este singura țară din lume, care a folosit vreodată armament atomic. Și a făcut-o împotriva unei țări ne-atomice. Împotriva Japoniei. Oare am șters asta din memorie?"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...