O construcţie similară cu Sfinxul ar fi fost detectată pe suprafaţa planetei Marte

Distribuie!

Ufologii au analizat înregistrările roverului Curiosity, care cutreieră pe suprafaţa planetei Marte, şi pretind că au identificat dovezi ale existenţei unui Sfinx pe suprafaţa planetei, informează Descoperă.

Astronomul amator Joe White, în vârstă de 45 de ani, a observat, într-o înregistrare video, un conglomerat straniu de roci. Observaţia sa arată foarte ciudat şi se asemănă cu o statuie cunoscută, enorm de lungă şi completată cu un cap.


„Am estimat că obiectul are cel puţin 30 metri lungime, sau chiar 60”, susţine White, video-jurnalist spaţial la Bristol.

„Am studiat acest domeniu în detaliu, timp de mai mulţi ani. Am căutat o fotografie mai apropiată a acestui loc şi, după cum am bănuit, ar putea fi ceva foarte interesant de văzut”, afirmă White.


Potrivit Descoperă, astronomul povesteşte că, atunci când s-a uitat la această imagine a NASA, a fost uimit de detaliul capului mare de pe structura gigantică.

sphinx6

„Când am privit atent spre dreapta, am rămas complet stupefiat, am văzut capul unui sfinx. Am întunecat imaginea pentru a vedea dacă acest lucru ar ajuta şi acelaşi detaliul mi-a sărit în ochi”, a explicat Joe White.

P.S. Sa nu uitam Piramidele de pe Marte, descoperite in anii ’70 in zona denumita de astronomi „Cydonia”. Piramidele au surescitat interesul oamenilor de stiinta si mai ales a intarit convingerea celor care sustin ca pe Marte a fost viata candva.

SURSE

  1. http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/o-constructie-similara-cu-sfinxul-ar-fi-fost-detectata-pe-suprafata-planetei-marte-15109325

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...