O femeie din Marea Britanie, căreia medicii îi mai dădeau doar șase săptămâni de trăit, susține că s-a vindecat de cancer cu ajutorul unui tratament pe bază de ulei de canabis

Distribuie!

„Joy Smith, o femeie de 52 de ani din Marea Britanie căreia medicii îi mai dădeau doar șase săptămâni de trăit, susține că s-a vindecat de cancer cu ajutorul unui tratament pe bază de ulei de canabis. Ea a decis să apeleze la această formă alternativă de terapie după ce a citit despre cazuri similare, iar acum a hotărât să își spună povestea pentru a populariza folosirea acestei substanțe minune și pentru a transmite că oricând există speranță.

În august 2016, Smith a fost diagnosticată cu cancer la stomac în ultima fază, neoperabil. Disperată să găsească o soluție, britanica a apelat la un tratament cu ulei de canabis, în paralel cu chimioterapia. Acum, la doi ani și jumătate după începerea terapiei, aceasta este descrisă de doctori drept „cea mai norocoasă femeie din lume”, întrucât boala a intrat în remisie.


„Este un miracol, doctorii îmi spun Wonder Woman (femeia minune). Uleiul de canabis este soluția, oamenii mor, iar chimioterapia nu îi ajută”, spune Joy Smith.

Vorbind despre uleiul de canabis, femeia spune că nu ar mai trăi astăzi dacă nu ar fi folosit această substanță. „Când ți se dau șase săptămâni de trăit, crede-mă că încerci orice. Și eu eram puțin sceptică la început, pentru că nu mai luasem așa ceva, dar astăzi recunosc că nu aș fi aici dacă nu ar exista această substanță. Și vreau să spun tuturor acest lucru”, a declarat Smith.


Femeia își amintește că în momentul în care a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală, doctorii i-au spus că ședințele de chimioterapie i-ar prelungi puțin durata vieții, însă nu ar reuși să o vindece. Când a aflat că suferă și de sepsis (sindrom clinic cauzat de un răspuns inflamator exagerat al organismului-gazdă la o infecție), Smith a decis să înceapă tratamentul cu ulei de canabis.

„La început nu voiam să iau, nu știam ce este. Dar apoi m-am interesat dacă cineva s-a vindecat de cancer folosind ulei de canabis și am început și eu tratamentul. E imposibil, dar am învins știința. Prietenii îmi spun că, dacă putea să o facă cineva, eu eram acea persoană. Și iată-mă, sunt încă aici”, a explicat Smith.

Faptul că s-a vindecat de cancer folosind ulei de canabis a surprins-o chiar și pe Joy Smith însăși, care deja apucase să își îndeplinească ultimele dorințe, așa-zisul „bucket list” pe care oamenii și-l întocmesc atunci când știu că urmează să moară în curând. „Am făcut tot ce am vrut să fac”, conchide femeia.”[1][2]

SURSE

  1. https://www.ziarulnational.md/s-a-vindecat-de-cancer-folosind-ulei-de-canabis
  2. http://www.bzc.ro
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...