O femeie îngrozită, dintr-un alt Univers, s-a trezit şocată în lumea noastră

Distribuie!

„Ce-aţi zice dacă într-o bună zi v-aţi trezi într-un pat străin vouă, că aveţi alt loc de muncă şi că iubitul dvs. nu mai există? O femeie pe nume Lerina Garcia pretinde că exact acest lucru i s-a întâmplat ei, scrie site-ul spaniol Espacios Ocultos.

Ceea ce părea a fi o zi obişnuită – trezirea dimineaţă într-un pat – a evoluat o serie de şocuri terifiante pentru o femeie disperată, pierdută într-o lume străină: lumea noastră. Odată ce Lerina s-a sculat din pat, ea observă că şosetele şi pijamalele erau ciudate, căci nu le recunoaştea deloc. Deşi uimită de stranie descoperire, ea ridică din umeri şi îşi începu rutina obişnuită de dimineaţă. Dar, Garcia, odată ce s-a sculat din pat, şi-a dat seama că a pătruns într-o altă realitate. Trecutul ei, viaţa ei, tot ce e mai drag ei…toate acestea pur şi simplu au dispărut. Căci, pătrunzând în rutinele ei zilnice în prima zi dintr-un alt univers, observă mici nepotriviri: lucruri care nu se aflau la locul lor, articole care lipseau sau pe care nu le-a cumpărat.


Femeia a scris mai târziu pe Internet, căutând ca cineva să-i ofere o explicaţie pentru coşmarul în care ea s-a trezit: “Într-o zi m-am trezit şi am descoperit că totul era diferit. Nu era nimic care să aibă de-a face cu vreo călătorie în timp sau ceva de genul acesta. Pur şi simplu m-am trezit în acelaşi an, aceeaşi zi şi acelaşi pat, dar lucrurile erau total diferite. Nu erau lucruri esenţiale, ci chestii de amănunt, dar pentru mine erau destul de importante pentru a-mi da seama că totul este diferit.”

Totuşi, nu toate lucrurile erau mărunte. Deşi maşina pe care ea o avea părea aceeaşi şi, deşi lucra la aceeaşi companie ca şi acum 20 de ani, şi în aceeaşi clădire, ea fu şocată să afle că ea nu mai lucrează la departamentul la care ea credea că are slujba de atâta timp. Biroul ei se afla acum într-un total alt departament, situat într-o altă parte a clădirii. Să o lăsăm pe ea să ne povestească puţin:


“În urmă cu 4 luni, m-am trezit într-o dimineaţă normală. Mă aflam în aceeaşi casă închiriată de 7 ani; totul părea exact la fel, cu excepţia câtorva lucruri, cărora nu le-am acordat prea mare importanţă. M-am suit în maşină şi m-am dus la locul de muncă, acesta fiind acelaşi în ultimii 20 de ani. Dar, când am ajuns în departamentul meu, nu mai era al meu. Pe uşă erau scrise numele persoanelor care lucrează acolo, iar al meu nu se mai afla scris. Am crezut că am greşit etajul, dar nu…era etajul meu. Apoi, am aflat că lucram într-un alt departament şi că aveam un şef o persoană ce n-o cunoşteam deloc. Toate lucrurile din geanta mea erau aceleaşi: cardurile de credit, buletinul, totul cu excepţia faptului că nu ştiu când mi-am schimbat locul de muncă.”

Speriată, în aceeaşi zi, femeia s-a dus la doctor unde a făcut o serie de teste, inclusiv teste de droguri şi alcool…iar totul i-a ieşit normal. Dar, experienţa şocantă a femeii nu s-a terminat aici. Ea aflat că nu mai avea parte nici de iubitul ei!

“M-am despărţit de partenerul meu de 7 ani de circa 6 luni. După ce ne-am despărţit, acum 4 luni am început o relaţie cu un bărbat din vecinătate. Îl cunoşteam foarte bine: îi ştiam numele, adresa, locul său de muncă, fiul său dintr-o altă relaţie şi ce studii a terminat. Ei bine, se pare că acel bărbat nu mai exista deloc. Am angajat chiar şi un detectiv pentru a-l găsi şi se pare că acel om n-a existat niciodată.”

Iar pentru ca şocul să fie şi mai mare, femeia a aflat că ea nici măcar nu s-a despărţit niciodată de “fostul ei partener” de 7 ani! Atunci când dna Larina vizită un psihiatru, acesta îi spuse că ea nu are decât halucinaţii, punând totul pe seama stresului. Dar femeia susţine că nu delirează: “Vă jur că vă spun adevărul şi că sunt o fiinţă sănătoasă la cap. Familia mea nu-şi aminteşte de lucruri ca operaţia pe care a efectuat-o sora mea la un umăr, în urmă cu câteva luni. Ea spune că n-a fost niciodată operată.” Da, asemenea lucruri, ca şi cele privind o slujbă diferită sau dispariţia iubitului, au dispărut pentru totdeauna, într-o altă viaţă din alt univers. De parcă femeia şi-a pierdut memoria în urmă cu 5-6 luni, iar în timpul acesta ea a visat că trăieşte în alt univers.

Ar fi fost mai logic ca femeia să nu-şi fi amintit anumite lucruri (mai sunt cazuri de pierderi de memorie). Dar cum se face că femeia susţine că a avut timp de 4 luni o relaţie cu un alt bărbat. Lucrul acesta nu mai e o pierdere de memorie… Ar putea ca Lerina, o femeie extrem de educată, pur şi simplu să aibă o halucinaţie? Să sufere ea de o formă de boală rară în care-şi pierde orientarea în spaţiu şi în timp? Sau poate că femeia pur şi simplu a sărit dintr-un univers paralel în altul?”[1]

SURSE

  1. http://www.lovendal.ro/wp52/o-femeie-ingrozita-dintr-un-alt-univers-s-a-trezit-socata-in-lumea-noastra/
  2. Foto: lovendal.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...