O femeie paralizata a pilotat un avion de lupta cu ajutorul mintii ! Totul a fost desfasurat in cadrul Programului de Protetica Revolutionara al Agentiei de Cercetare Avansata (DARPA) din cadrul Pentagonului !

by Programului de Protetica Revolutionara al Agentiei de Cercetare Avansata (DARPA) din cadrul Pentagonului, este fara indoiala o continuare, acoperita, a celelbrelor proiecte de control al minti, MK-Ultra si The Monarch, din anii ’50 – ’70. Aceste proiecte nu s-au stins odata cu anchetele guvernamentale efectuate dupa aflarea acestor intamplari, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Programului de Protetica Revolutionara al Agentiei de Cercetare Avansata (DARPA) din cadrul Pentagonului, este fara indoiala o continuare, acoperita, a celelbrelor proiecte de control al minti, MK-Ultra si The Monarch, din anii ’50 – ’70. Aceste proiecte nu s-au stins odata cu anchetele guvernamentale efectuate dupa aflarea acestor intamplari, ci au luat doar o alta forma.

o-femeie-paralizata-a-pilotat-un-avion-de-lupta-cu-ajutorul-mintii

Intr-un articol publicat pe Antena 3, aflam ca o femeie paralizata a pilotat un avion de lupta cu ajutorul mintii:


“O femeie paralizată de 55 de ani a reuşit să controleze un avion de luptă F-35 cu ajutorul minţii, într-un simulator de zbor.

Jan Scheuermann a atins această performanţă după doi ani de antrenament în cadrul Programului de Protetică Revoluţionară al Agenţiei de Cercetare Avansată (DARPA).

Femeia a paralizat complet în 2003 din cauza unei boli neurodegenerative. Oamenii de ştiinţă i-au montat doi electrozi pe cortexul motor, acea parte a creierului care controlează mişcările membrelor superioare.

În primă fază, ea a fost învăţată cum să controleze un braţ robotizat exclusiv cu ajutorul minţii. Ulterior, Jan Scheuermann a dorit să încerce să piloteze, într-un simulator de zbor, un avion de vănătoare.

Ce i-a uimit pe cercetători a fost faptul că Sheuermann, în loc să-şi imagineze cum cotrolează avionul cu un joystick, aşa cum fac majoritatea celor care simulează zborul, ea şi-a imaginat că pilotează aeronava din interiorul ei.

„Acum putem aspira la un viitor în care creierul va fi eliberat de limitările trupului”, a declarat Arati Prabhar, directorul DARPA, potrivit Science Alert.”[1]

Intr-un articol din noiembrie 2013, aflam ca DARPA, investea o suma uriasa de bani, 70 milioane de dolari, intr-un proiect guvernamental care consta intr-un implant pentru a urmari activitatea creierului in timp reale, in special ce gandeste creierul.

Proiectul mai este cunoscut si sub denumirea de „Neuro Technology Systems” (Sistem Neuro Tehnologic) care ar avea rolul de a aduna informatii de la creier pentru ca apoi sa se stie ce fel de tratament neuropsihic ar avea nevoie persoana suferinda. Ce pretext „frumos”!


Deja 100.000 de oameni de pe Planeta traiesc cu un astfel de implant, care „ajuta” oamenii sa faca fata boli Parkinson. De asemeni managerii acestor proiect, sustin ca aceasta tehnologie este benefica si nu ar afecta cu nimic creierul, insa atunci cand vorbim de implant nimeni nu poate garanta ca acesta nu se poate „virusa”, de asemeni cine garanteaza ca mintea sa nu ii va fi controlata?

Toţi psihologii, lucrătorii sociali şi poliţiştii din Marea Britanie învaţă despre Sindromul Personalităţii Multiple de la specialiştii Grupului Tavistock, care susţin că reprezintă autoritatea cea mai competentă în tratarea acestei dezordini, deşi o folosesc în secret pentru a programa oameni. Dr. William Sargant, un psihiatru de la Institutul Tavistock, a scris următoarele rânduri în cartea sa, Bătălia pentru minte, apărută în anul 1957:

„În mintea oamenilor pot fi inoculate tot felul de convingeri după alterarea anumitor funcţii cerebrale prin sentimente de teamă, mânie sau tulburare, induse accidental sau voit. Dintre toate consecinţele acestor tulburări, cele mai comune sunt alterarea temporară a judecăţii şi amplificarea sugestibilităţii.

Manifestările de grup ale acestor tulburări sunt cunoscute uneori sub numele de „instinct de turmă” şi apar în mod spectaculos în timpul războiului, al epidemiilor grave şi în alte perioade similare de pericol comun, care sporesc anxietatea, şi implicit sugestibilitatea individuală şi în masă.”

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/proiectul-darpa-un-proiect-al-pentagonului-prin-care-se-doreste-citirea-mintii-in-timp-real-prin-implantarea-unui-microcip-in-creier-pentru-sanatatea-noastra.

Iată imaginile cu simularea reuşită de zbor !

SURSE

1. http://www.antena3.ro/life/stiinta/o-femeie-paralizata-a-pilotat-un-avion-de-lupta-cu-ajutorul-mintii-acum-putem-aspira-la-un-viitor-285784.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Ordinul Masonic Hermetic Golden Dawn (Zorii Aurii) - cel care doreste o monarhie absoluta pe aceasta Planeta, O Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial! Acestia se inchina zeilor reptilieni Isis, Osiris si Horus!
Primarul Veneției a decis să amplaseze lunetiști în puncte turistice: vor fi gata să tragă asupra oricui va striga „Allahu Akbar”
Protestul ONG-urilor lui George Soros și al Multinaționalelor din Piața Victoriei împotriva Guvernului (8 februarie 2017): "Un banner, care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești, este dat jos cu violență de protestatarii din Piața Victoriei, deoarece au fost deranjați de mesaj"
Primul animal modificat genetic vândut în supermarketurile din Canada fără etichetarea obligatorie
Busuiocul Indian elimina fluorul din apa potabila ! O descoperire stiintifica deosebit de importanta in lupta impotriva fluorizarii apei !
Guvernul României încearcă să saboteze Referendumul pentru Familie, după ce globaliștii UE le-au cerut politicienilor români să nu susțină acest Referendum. Activiștii #Rezist îndeamnă la boicot
Planta Curcuma neutralizeaza neurotoxicitatea fluorului din corpul uman ! O metoda eficienta de a va purifica corpul de fluor !
Dialog uimitor intre Constantin Brancusi si John Davison Rockefeller, membru al Iluminatilor ! Rockefeller: "Cum pot sa te ajut?" Brancusi: "Ia si matura atelierul!"
Protest în fața ambasadei Ucrainei de la București. Frații noștri din Ucraina „masacrați cultural” de noua lege care închide școlile românești
Proteste la Hiroshima înaintea vizitei istorice a lui Obama: "Sigur că nu își va cere scuze. Dacă și-ar cere scuze, SUA nu ar mai putea să folosească arme nucleare în viitor!"
Utilizarea telefoanelor mobile este nociva din cauza frecventelor inalte ! Acestea ne prajesc creierul !
Servicii speciale oferite de Ministerul de Externe din Rusia, de 1 aprilie: "Oferim amestec in procesul electoral"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro