O femeie paralizata a pilotat un avion de lupta cu ajutorul mintii ! Totul a fost desfasurat in cadrul Programului de Protetica Revolutionara al Agentiei de Cercetare Avansata (DARPA) din cadrul Pentagonului !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Programului de Protetica Revolutionara al Agentiei de Cercetare Avansata (DARPA) din cadrul Pentagonului, este fara indoiala o continuare, acoperita, a celelbrelor proiecte de control al minti, MK-Ultra si The Monarch, din anii ’50 – ’70. Aceste proiecte nu s-au stins odata cu anchetele guvernamentale efectuate dupa aflarea acestor intamplari, ci au luat doar o alta forma.

o-femeie-paralizata-a-pilotat-un-avion-de-lupta-cu-ajutorul-mintii

Intr-un articol publicat pe Antena 3, aflam ca o femeie paralizata a pilotat un avion de lupta cu ajutorul mintii:


„O femeie paralizată de 55 de ani a reuşit să controleze un avion de luptă F-35 cu ajutorul minţii, într-un simulator de zbor.

Jan Scheuermann a atins această performanţă după doi ani de antrenament în cadrul Programului de Protetică Revoluţionară al Agenţiei de Cercetare Avansată (DARPA).

Femeia a paralizat complet în 2003 din cauza unei boli neurodegenerative. Oamenii de ştiinţă i-au montat doi electrozi pe cortexul motor, acea parte a creierului care controlează mişcările membrelor superioare.

În primă fază, ea a fost învăţată cum să controleze un braţ robotizat exclusiv cu ajutorul minţii. Ulterior, Jan Scheuermann a dorit să încerce să piloteze, într-un simulator de zbor, un avion de vănătoare.

Ce i-a uimit pe cercetători a fost faptul că Sheuermann, în loc să-şi imagineze cum cotrolează avionul cu un joystick, aşa cum fac majoritatea celor care simulează zborul, ea şi-a imaginat că pilotează aeronava din interiorul ei.

„Acum putem aspira la un viitor în care creierul va fi eliberat de limitările trupului”, a declarat Arati Prabhar, directorul DARPA, potrivit Science Alert.”[1]

Intr-un articol din noiembrie 2013, aflam ca DARPA, investea o suma uriasa de bani, 70 milioane de dolari, intr-un proiect guvernamental care consta intr-un implant pentru a urmari activitatea creierului in timp reale, in special ce gandeste creierul.

Proiectul mai este cunoscut si sub denumirea de „Neuro Technology Systems” (Sistem Neuro Tehnologic) care ar avea rolul de a aduna informatii de la creier pentru ca apoi sa se stie ce fel de tratament neuropsihic ar avea nevoie persoana suferinda. Ce pretext „frumos”!


Deja 100.000 de oameni de pe Planeta traiesc cu un astfel de implant, care „ajuta” oamenii sa faca fata boli Parkinson. De asemeni managerii acestor proiect, sustin ca aceasta tehnologie este benefica si nu ar afecta cu nimic creierul, insa atunci cand vorbim de implant nimeni nu poate garanta ca acesta nu se poate „virusa”, de asemeni cine garanteaza ca mintea sa nu ii va fi controlata?

Toţi psihologii, lucrătorii sociali şi poliţiştii din Marea Britanie învaţă despre Sindromul Personalităţii Multiple de la specialiştii Grupului Tavistock, care susţin că reprezintă autoritatea cea mai competentă în tratarea acestei dezordini, deşi o folosesc în secret pentru a programa oameni. Dr. William Sargant, un psihiatru de la Institutul Tavistock, a scris următoarele rânduri în cartea sa, Bătălia pentru minte, apărută în anul 1957:

„În mintea oamenilor pot fi inoculate tot felul de convingeri după alterarea anumitor funcţii cerebrale prin sentimente de teamă, mânie sau tulburare, induse accidental sau voit. Dintre toate consecinţele acestor tulburări, cele mai comune sunt alterarea temporară a judecăţii şi amplificarea sugestibilităţii.

Manifestările de grup ale acestor tulburări sunt cunoscute uneori sub numele de „instinct de turmă” şi apar în mod spectaculos în timpul războiului, al epidemiilor grave şi în alte perioade similare de pericol comun, care sporesc anxietatea, şi implicit sugestibilitatea individuală şi în masă.”

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/proiectul-darpa-un-proiect-al-pentagonului-prin-care-se-doreste-citirea-mintii-in-timp-real-prin-implantarea-unui-microcip-in-creier-pentru-sanatatea-noastra.

Iată imaginile cu simularea reuşită de zbor !

SURSE

1. http://www.antena3.ro/life/stiinta/o-femeie-paralizata-a-pilotat-un-avion-de-lupta-cu-ajutorul-mintii-acum-putem-aspira-la-un-viitor-285784.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...