O femeie paralizata a pilotat un avion de lupta cu ajutorul mintii ! Totul a fost desfasurat in cadrul Programului de Protetica Revolutionara al Agentiei de Cercetare Avansata (DARPA) din cadrul Pentagonului !

Distribuie!by Programului de Protetica Revolutionara al Agentiei de Cercetare Avansata (DARPA) din cadrul Pentagonului, este fara indoiala o continuare, acoperita, a celelbrelor proiecte de control al minti, MK-Ultra si The Monarch, din anii ’50 – ’70. Aceste proiecte nu s-au stins odata cu anchetele guvernamentale efectuate dupa aflarea acestor intamplari, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Programului de Protetica Revolutionara al Agentiei de Cercetare Avansata (DARPA) din cadrul Pentagonului, este fara indoiala o continuare, acoperita, a celelbrelor proiecte de control al minti, MK-Ultra si The Monarch, din anii ’50 – ’70. Aceste proiecte nu s-au stins odata cu anchetele guvernamentale efectuate dupa aflarea acestor intamplari, ci au luat doar o alta forma.

o-femeie-paralizata-a-pilotat-un-avion-de-lupta-cu-ajutorul-mintii

Intr-un articol publicat pe Antena 3, aflam ca o femeie paralizata a pilotat un avion de lupta cu ajutorul mintii:


“O femeie paralizată de 55 de ani a reuşit să controleze un avion de luptă F-35 cu ajutorul minţii, într-un simulator de zbor.

Jan Scheuermann a atins această performanţă după doi ani de antrenament în cadrul Programului de Protetică Revoluţionară al Agenţiei de Cercetare Avansată (DARPA).

Femeia a paralizat complet în 2003 din cauza unei boli neurodegenerative. Oamenii de ştiinţă i-au montat doi electrozi pe cortexul motor, acea parte a creierului care controlează mişcările membrelor superioare.

În primă fază, ea a fost învăţată cum să controleze un braţ robotizat exclusiv cu ajutorul minţii. Ulterior, Jan Scheuermann a dorit să încerce să piloteze, într-un simulator de zbor, un avion de vănătoare.

Ce i-a uimit pe cercetători a fost faptul că Sheuermann, în loc să-şi imagineze cum cotrolează avionul cu un joystick, aşa cum fac majoritatea celor care simulează zborul, ea şi-a imaginat că pilotează aeronava din interiorul ei.

„Acum putem aspira la un viitor în care creierul va fi eliberat de limitările trupului”, a declarat Arati Prabhar, directorul DARPA, potrivit Science Alert.”[1]

Intr-un articol din noiembrie 2013, aflam ca DARPA, investea o suma uriasa de bani, 70 milioane de dolari, intr-un proiect guvernamental care consta intr-un implant pentru a urmari activitatea creierului in timp reale, in special ce gandeste creierul.

Proiectul mai este cunoscut si sub denumirea de „Neuro Technology Systems” (Sistem Neuro Tehnologic) care ar avea rolul de a aduna informatii de la creier pentru ca apoi sa se stie ce fel de tratament neuropsihic ar avea nevoie persoana suferinda. Ce pretext „frumos”!


Deja 100.000 de oameni de pe Planeta traiesc cu un astfel de implant, care „ajuta” oamenii sa faca fata boli Parkinson. De asemeni managerii acestor proiect, sustin ca aceasta tehnologie este benefica si nu ar afecta cu nimic creierul, insa atunci cand vorbim de implant nimeni nu poate garanta ca acesta nu se poate „virusa”, de asemeni cine garanteaza ca mintea sa nu ii va fi controlata?

Toţi psihologii, lucrătorii sociali şi poliţiştii din Marea Britanie învaţă despre Sindromul Personalităţii Multiple de la specialiştii Grupului Tavistock, care susţin că reprezintă autoritatea cea mai competentă în tratarea acestei dezordini, deşi o folosesc în secret pentru a programa oameni. Dr. William Sargant, un psihiatru de la Institutul Tavistock, a scris următoarele rânduri în cartea sa, Bătălia pentru minte, apărută în anul 1957:

„În mintea oamenilor pot fi inoculate tot felul de convingeri după alterarea anumitor funcţii cerebrale prin sentimente de teamă, mânie sau tulburare, induse accidental sau voit. Dintre toate consecinţele acestor tulburări, cele mai comune sunt alterarea temporară a judecăţii şi amplificarea sugestibilităţii.

Manifestările de grup ale acestor tulburări sunt cunoscute uneori sub numele de „instinct de turmă” şi apar în mod spectaculos în timpul războiului, al epidemiilor grave şi în alte perioade similare de pericol comun, care sporesc anxietatea, şi implicit sugestibilitatea individuală şi în masă.”

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/proiectul-darpa-un-proiect-al-pentagonului-prin-care-se-doreste-citirea-mintii-in-timp-real-prin-implantarea-unui-microcip-in-creier-pentru-sanatatea-noastra.

Iată imaginile cu simularea reuşită de zbor !

SURSE

1. http://www.antena3.ro/life/stiinta/o-femeie-paralizata-a-pilotat-un-avion-de-lupta-cu-ajutorul-mintii-acum-putem-aspira-la-un-viitor-285784.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Facebook va taxa orice utilizator cu 2,99 dolari pe luna incepand din noiembrie ! Evreul Zuckerberg spunea ca va fi gratuit pentru totdeauna, dar ne-a mintit !
Dialog uimitor intre Constantin Brancusi si John Davison Rockefeller, membru al Iluminatilor ! Rockefeller: "Cum pot sa te ajut?" Brancusi: "Ia si matura atelierul!"
Americanii sar în apărarea lui Soros
„Vestele galbene” și naționaliștii reprezintă majoritatea electoratului european. Oamenii nu mai au nicio încredere în politicieni și sistemele politice de la nivel național și european
Italia: Naționaliștii au ieșit în stradă pentru a cere expulzarea imigranților
Generalul Emil Străinu în Zona 51
Parlamentul italian l-a numit pe Marcello Foa, un jurnalist eurosceptic, naționalist, în postul de preşedinte al radio-televiziunii naţionale RAI
Dezastru ecologic in Canada, dupa ce barajul unui iaz de decantare s-a rupt ! Asa s-ar fi intamplat si la Rosia Montana daca ar fi fost aprobat proiectul de exploatare ! Marile trusturi de presa din lume n-au prezentat aceasta stire !
Neomarxiștii din România sunt supărați și deranjați după organizarea Marșului pentru Viață
Un arhiepiscop catolic nu stie ca e ilegal sexul cu copii ! Acestea sint consecintele nefaste, psiho-fiziologice, ale celibatului catolic !
Protest în fața ambasadei Ucrainei de la București. Frații noștri din Ucraina „masacrați cultural” de noua lege care închide școlile românești
Dacă oamenii ar dispărea mâine, v-aţi întrebat cum ar arăta planeta noastră? Un videoclip fascinant arată cum s-ar transforma pământul încă din primele ore
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro