O ființă umană, ascunsă, poate controla de la distanță gândurile și acțiunile unei alte ființe umane prin hipnoză nedetectabilă, folosind tehnologie electronică ce este încă secretă, clasificată

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Din păcate, realitatea este că noi suntem cu toţii supuși precum nişte cobai de laborator, fără ca măcar să ne dăm seama, la un experiment social nebunesc care este orchestrat, sub ochii pasivi ai autorităţilor, de către agenţii infiltraţi ai unor grupuri de interese oculte ce sunt pe cale să subjuge întreaga lume.

Frica și depresia, pasivitatea, gradul de izolare, starea de sănătate, nivelul stresului și chiar nebunia și sinuciderea sunt înregistrate și urmărite în mod riguros de diferite organisme şi agenţii care beneficiază de fonduri şi susţinere guvernamentală.


Totul se desfăşoară într-un mod atât de insidios în actualele state aşa-zis democratice, încât cei care reclamă la poliție sau la autoritățile abilitate ale statului faptul că sunt supuși la astfel de hărțuiri sau că sunt supravegheați prin mijloace electronice sunt de cele mai multe ori luați în derâdere sau discreditați, în loc să fie ascultați și ajutați.

Datorită Manualului de Diagnostic și Statistică a Tulburărilor Mentale realizat de Asociația Psihiatrilor Americani, în parte pentru a furniza diagnostice „de acoperire” pentru tehnologiile de supraveghere high-tech, internarea într-un spital psihiatric conduce aproape sigur la diagnosticarea ca paranoic sau schizofrenic și la discreditarea publică.


Deja de multă vreme în mediile urbane rezonanța Schumann a Pământului, la care orice formă de viață pulsează, a devenit imperceptibilă. Suntem întemnițați într-o sui generis închisoare EM, și fierbem ușor într-o „supă electromagnetică”. Ciclurile noastre biologice sunt bulversate, iar stresul cronic și bolile sunt în creștere. Între timp, patronii din industria medicală și farmaceutică se îmbogățesc mai mult decât în visele lor cele mai fanteziste.

Așa cum a afirmat dr. Becker, arma ultimă este manipularea mediului electromagnetic înconjurător, deoarece este imperceptibil, subtil și are o influență nefastă asupra esenței noastre vitale, în timp ce vorbim la telefon sau suntem în fața calculatorului, ascultând muzică, privim la televizor sau trecem prin razele X ale scanner-ului de la aeroport.

Este momentul să înfruntăm veritabila „vrăjitorie” tehnologică ce ne-a subjugat și să rupem pactul inconștient pe care l-am făcut cu forțele ascunse care ne pregătesc un viitor cumplit, de animale cu față umană închise în țarcul strâmt al Noii Ordini Mondiale.

Ca fost inginer în US Navy, Eleanor White scria: „Pentru prima dată în istorie, o ființă umană, ascunsă, poate controla de la distanță gândurile și acțiunile unei alte ființe umane prin hipnoză nedetectabilă, folosind tehnologie electronică ce este încă secretă, clasificată. Aceste aparate au destrămat în totalitate sistemele de justiție din lume… Aceste arme nedovedite, care nu lasă urme, pot face ca omorurile să devină o activitate de rutină și ceva foarte ușor de realizat.”

Pierderea libertății de gândire înseamnă mult mai mult decât pierderea unei forme de organizare socială. Înseamnă pierderea civilizației și a ceea ce înseamnă să fim, în mod fundamental, oameni. Costurile somnului conștiinței noastre, înlănțuite de confort și de conveniențe, sunt prea mari pentru a putea fi plătite.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8758
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...