O furtuna solara de proportii loveste Pamantul: furnizarea de electricitate s-ar putea intrerupe, dar si telecomunicatiile !

Distribuie!

Cercetatorii de la NASA, dar si din alte organizatii stiintifice din lume, se simt destul de ingrijorati de faptul ca o superfurtuna solara loveste Pamantul. Ideea este ca, cu Soarele nu te pui, indiferent cine ai fi. Soarele, are puterea de a te arde si de a face prapad.

furtuna_solara_97257900

Mai multe aflam de pe site-ul Romania TV:


„O furtună geomagnetică puternică loveşte, începând de miercuri, Pământul. Experţii avertizează că sistemele GPS, precum şi comunicaţiile, ar putea avea de suferit în următoarele ore. Radiaţiile emise de Soare au provocat marţi aurore boreale spectaculoase. Furtuna a fost provocată de două erupţii solare de proporţii, ce au avut loc duminică.

Pământul este lovit, miercuri, de cea mai puternică furtună geomagnetică din ultimii ani. Fenomenul, care ar putea perturba telecomunicaţiile, sistemele GPS, dar şi alimentarea cu electricitate, a fost provocat de două erupţii solare de proporţii care au avut loc pe 15 martie.

Potrivit oamenilor de ştiinţă, furtuna ar putea dura până la 36 de ore.

În urmă cu 12 ani, o furtună magnetică a distrus în totalitate transformatoarele din Africa de Sud, lăsând fără curent o mare parte din populaţia acestei ţări, şi nu a fost prima oară când o asemenea furtună a dat peste cap cursele aeriene sau busolele. Există, însă, şi o parte bună: mulţumită acestor furtuni, aurorele boreale pot fi văzute şi în alte locuri decât de la Polul Nord.”[1]

P.S. Asadar, timpul Iluminatilor se apropie de sfarsit !

SURSE


1. http://www.romaniatv.net/o-furtuna-solara-de-proportii-a-lovit-pamantul–radiatiile-emise-de-soare-au-provocat-aurore-boreale_208927.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...