O lesbiană, preot creștin din Suedia, vrea să elimine crucea și alte simboluri din propria biserică pentru ca musulmanii să se simtă bine veniți!!!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Aberațiile societății occidentale întrec orice imaginație, ca și pretinsa toleranță, care nu este decât o expresie a retardului cultural care macină vestul Europei. Astfel, descoperim cu stupoare că o femeie preot din Stockholm, Eva Brunne (lesbiană declarată), vrea să elimine cucea și simbolurile creștine de pe biserica în care slujește (ea știe pe cine!) pentru ca imigranții musulmani să se simtă bineveniți. Vorba aia, se știe că mulți musulamni se simt jigniți de simbolurile creștine și, prin urmare, este un gest creștinesc să îi faci să se simtă bine, chiar și într-o biserică creștină.

Mai mult decât atât, aberația este dusă și mai departe, marea preoteasă lesbiano-creștină declarând că intenționează să semnaleze pe pereții bisericii din interior chiar și direcția în care se află Mecca, probabil pentru ca bunii musulmani să nu își piardă orientarea în spațiu și să scape vreo înjurătură în lăcașul sfânt.


Ce spuneți de asta? După părearea mea, o țară în care se poate petrece așa ceva nu este liberă, ci foarte bolnavă! Atât de bolnavă încât nu o să mai aibă mult de trăit, indiferent de nivelul material de trai cu care se laudă…

Adrian Albu“[1]


Video

SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/o-lesbiana-preot-crestin-din-suedia-vrea-sa-elimine-crucea-si-alte-simboluri-din-propria-biserica-pentru-ca-musulmanii-sa-se-simta-bine-veniti/
  2. Foto: cunoastelumea.ro
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...