O lumină puternică, misterioasă, asemănătoare cu un soare, a apărut pe cerul nopții din Japonia, în timpul cutremurului din 7 aprilie 2011

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O lumina puternica, misterioasa, asemanatoare cu un soare, a aparut intr-un mod inexplicabil pe cerul noptii din Japonia, in timpul cutremurului din 7 aprilie 2011.

Cercetatorii in domeniul OZN-urilor si privitorii uimiti de pe Internet se intreaba despre originea acestei sfere de lumina, care a aparut pe cer in timpul cutremurului din Japonia, din 7 aprilie, care a avut magnitudinea de 7,1 grade, informeaza Yahoo.


Sky News a difuzat imagini cu aceasta sfera de lumina care a aparut in Japonia si pe care a numit-o “lumina cutremurului”, preluand instantanee de la televiziunea japoneza NHK.

Si televiziunea americana CBS a difuzat un colaj de imagini de la cutremurul din Japonia, in care se vedeau si cateva cadre cu misterioasa lumina aparuta, in inregistrarea televiziunii japoneze.


Deocamdata nimeni nu a dat o explicatie privind aparitia surprinzatoare a acestei lumini pe cerul Japoniei.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/magazin/ozn/japonia-sfera-de-lumina-misterioasa-in-timpul-cutremurului-de-7-1grade-video-1087160
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...