O mamă care a refuzat să-și imunizeze copilul, amenințată de medicul de familie: „Dacă iau amendă, îți cauți alt doctor!”

by “Primele scandaluri în cabinetele medicale din cauza vaccinării obligatorii. O mamă care a refuzat să-și imunizeze copilul, amenințată de medicul de familie: „Dacă iau amendă, îți cauți alt doctor!” Legea vaccinării obligatorii naște deja primele incidente. Elena Valentina Pleșca, o tânără mamă,  a dezvăluit pe pagina de Facebook că, după ce […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Primele scandaluri în cabinetele medicale din cauza vaccinării obligatorii. O mamă care a refuzat să-și imunizeze copilul, amenințată de medicul de familie: „Dacă iau amendă, îți cauți alt doctor!”

Legea vaccinării obligatorii naște deja primele incidente. Elena Valentina Pleșca, o tânără mamă,  a dezvăluit pe pagina de Facebook că, după ce a refuzat să-și vaccineze băiețelul, a avut  o ciocnire dură cu medicul de familie pe această temă. Ea susține că a i s-a pus în vedere să ia în calcul mutarea dosarului micuțului la un alt doctor. Motivul invocat de medicul de familie a fost acela că ar putea fi amendat pentru refuzul mamei de a-și imuniza băiatul.
„Am fost acum la medicul de familie al copilului și doamna doctor îmi spunea că trebuie să-mi vaccinez copilul cu vaccinul ROR. În momentul în care am început să-i spun doamnei doctor că nu am încredere în vaccinurile actuale și în compoziția lor, a început să se supere foarte foarte tare. I-am zis: Doamna doctor, cum puteți să îmi spuneți mie că vaccinurile sunt bune dacă în compoziția lor sunt 26 de virusuri care nu au ce căuta acolo? Și zice: „Da, așa este, sunt virusuri care sunt necunoscute”. Păi bun, și dacă recunoașteți dumneavostră acest lucru, cum îmi puteți spune mie că trebuie să îmi vaccinez copilul pt că așa se face și ca nu e nicio problemă, că așa știe dânsa. Da? Deci doamna doctor nici nu a studiat compoziția vaccinurilor, dar vine să mi-l impună oarecum.
Când a văzut ca știu despre ce este vorba cu vaccinurile mi-a zis: „știți, că dacă iau amendă din cauza dumneavoastră, că refuzați vaccinarea, o să vă rog să vă căutați alt medic”. Dacă doctorii impun vaccinarea sub amenințare, vă dați seama că ceva este necurat la mijloc. (…) Am semnat că refuz vaccinarea”, a povestit ea, într-o filmare postata pe contul de Facebook.
Reamintim că Plenul Senatului a adoptat luna trecută, cu 99 de voturi ”pentru” și o abținere, proiectul de lege al Guvernului privind vaccinarea obligatorie, care prevede sancțiuni pentru părinții care refuză vaccinarea copiilor, sancțiuni ce pot merge de la avertisment și până la amenzi de 10.000 de lei.
Peste 1.500 de persoane au protestat zilele trecute, în Capitală, formând un lanț uman în fața Palatului Parlamentului, față de proiectul privind legea vaccinării, despre care spun că încalcă Constituția. De asemenea, Opt ONG-uri –  Asociația Pro Consumatori, Asociația Pro Decizii Informate, Asociația Lion Mentor, Alianța Părinților din România, Asociația Christiana, Asociația pentru Apărarea Dreptului la Proprietate și Sănătate al Cetățeanului, Asociația Învață să zbori și Alianța pentru Demnitate Națională au piechetat, la începutul săptămânii, sediile principalelor partide politice.”[1]
Unii medici nu au nici un fel de legatura cu profesia de medic. Unii medici sunt niste propagandisti ai Industriei Farmaceutice.

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/stiri/Primele-scandaluri-in-cabinetele-medicale-din-cauza-vaccinarii-obligatorii.-O-mama-care-a-refuzat-sa-si-imunizeze-copilul-amenintata-de-medicul-de-familie-%E2%80%9EDaca-iau-amenda-iti-cauti-alt-doctor-147220
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Cluj-Napoca, 22 octombrie 2017: Protest împotriva vaccinării obligatorii
Prim-vicepreședintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară: "Eu consider că, da, este bine și este folositor să existe vaccinuri, dar, pe de altă parte, să nu fie îngrădit dreptul persoanelor de a refuza această chestiune"
Timișoara, 17 septembrie 2017: Protest împotriva vaccinării obligatorii
Premierul României, Mihai Tudose, vrea să introducă vaccinarea obligatorie! Ne vom opune acestui proiect de lege specific regimurilor totalitare!
Președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, susține legea vaccinării obligatorii
Dr. Pavel Chirilă răspunde Colegiului Medicilor, după ce instituția a presat Parlamentul să adopte mai repede legea vaccinării obligatorii: Credeți sincer că obligativitatea vaccinării este necesară sau v-a speriat cineva?
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, declară că vaccinarea este unul dintre obiectivele României la președinția UE: "Trebuie să menţinem cuvântul obligativitate"
Conf. univ. dr. Costel Stanciu, APC: "Proiectul legii vaccinării a fost croit prost! Nu poți să vii în dezbatere publică cu un text care nu reglementează câte vaccinuri vor fi obligatorii. Astfel putem avea surprize, să fie obligatorii 10, 15 vaccinuri!"
Medici români cu conştiinţă şi coloană vertebrală
Miercuri erau 64 de cazuri de rujeolă, joi erau 37
Vaccinurile pot declanșa autismul
Mii de medici, farmacişti și asistente, sponsorizaţi în secret de companii farmaceutice
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro