• Fără categorie

O mamă din Michigan preferă închisoarea, decât să îi administreze copilului prea multe vaccinuri odată

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O mamă din MICHIGAN preferă ÎNCHISOAREA, decât să îi administreze COPILULUI prea multe VACCINURI odată

O mamă din metropola Detroit se confruntă cu închisoarea pentru sfidarea ordinului unui judecător care o obligă să-și vaccineze copilul.


Rebecca Bredow nu este anti-vaccin; ea a consimțit ca fiul ei să fie vaccinat în trecut, dar a fost îngrijorată când a trebuit să i se dea prea multe vaccinuri concomitent la un moment dat.

Fostul ei soț a fost de acord cu ea la acea vreme, dar acum el și-a schimbat părerea și a cerut o hotărâre judecătorească pentru a o forța să-și vaccineze fiul. Rebecca are rolul principal în îngrijirea copilului.


Judecătorul Karen D. MacDonald a ordonat vaccinarea copilului și a amenințat-o pe mamă cu închisoare pentru că nu s-a conformat.

Vorbind cu reporterii cu WXYZ. din Detroit, Rebecca afirmă că preferă să stea în spatele gratiilor, decât să-l forțeze pe fiul ei să primească atât de multe vaccinuri.“[1]

Video

SURSE

  1. http://ortodoxinfo.ro/2017/10/01/o-mama-din-michigan-prefera-inchisoarea-decat-sa-ii-administreze-copilului-prea-multe-vaccinuri-odata/
  2. Foto: ortodoxinfo.ro
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Americanii, care au venit în România să facă blindate, au probleme în Danemarca: Firma implicată în mai multe scandaluri de corupție a organizat la București o conferință… anticorupție. Afacerea a fost pusă la cale pe când Mihai Tudose era ministrul economiei

3 iulie 1988 – SUA au doborât un avion iranian civil omorând 290 de civili! George H.W. Bush a declarat că nu-și va cere scuze niciodată!

Oamenii de știință au descoperit patru spirale ale ADN-ului în celulele umane
Congresul de ştiinţă din Mumbai: cu mii de ani în urmă indienii antici cunoşteau zborul spaţial

Celulele canceroase se distrug între ele dacă mănânci zilnic această plantă

Închide