O mamă din Michigan preferă închisoarea, decât să îi administreze copilului prea multe vaccinuri odată

by “O mamă din MICHIGAN preferă ÎNCHISOAREA, decât să îi administreze COPILULUI prea multe VACCINURI odată O mamă din metropola Detroit se confruntă cu închisoarea pentru sfidarea ordinului unui judecător care o obligă să-și vaccineze copilul. Rebecca Bredow nu este anti-vaccin; ea a consimțit ca fiul ei să fie vaccinat […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“O mamă din MICHIGAN preferă ÎNCHISOAREA, decât să îi administreze COPILULUI prea multe VACCINURI odată

O mamă din metropola Detroit se confruntă cu închisoarea pentru sfidarea ordinului unui judecător care o obligă să-și vaccineze copilul.


Rebecca Bredow nu este anti-vaccin; ea a consimțit ca fiul ei să fie vaccinat în trecut, dar a fost îngrijorată când a trebuit să i se dea prea multe vaccinuri concomitent la un moment dat.

Fostul ei soț a fost de acord cu ea la acea vreme, dar acum el și-a schimbat părerea și a cerut o hotărâre judecătorească pentru a o forța să-și vaccineze fiul. Rebecca are rolul principal în îngrijirea copilului.


Judecătorul Karen D. MacDonald a ordonat vaccinarea copilului și a amenințat-o pe mamă cu închisoare pentru că nu s-a conformat.

Vorbind cu reporterii cu WXYZ. din Detroit, Rebecca afirmă că preferă să stea în spatele gratiilor, decât să-l forțeze pe fiul ei să primească atât de multe vaccinuri.“[1]

Video

SURSE

  1. http://ortodoxinfo.ro/2017/10/01/o-mama-din-michigan-prefera-inchisoarea-decat-sa-ii-administreze-copilului-prea-multe-vaccinuri-odata/
  2. Foto: ortodoxinfo.ro
  3. Video: YouTube

Citiți și...

Zapada toxica si zapada artificiala - dovada ca "darele morti" (Chemtrails) lasate in mod intentionat de avioane sint foarte toxice! Intreaga lume este poluata de avioane care pulverizeaza in atmosfera substante chimice! In SUA unele persoane au fost arestate dupa aceste dezvaluiri! Zapada cazuta in Romania este toxica!
Apa imbuteliata in sticle de plastic este plina de chimicale din cauza plasticului ! Bisfenol A este una dintre cele mai periculoase chimicale !
Zeci de copii au murit in urma vaccinarii impotriva rujeolei din Siria dupa un program amplu al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, sponsorizat de catre ONU ! Organizatia Mondiala a Sanatatii si-a suspendat programul dupa aceasta tragedie !
Viitorul vaccinării obligatorii, cu forța, a populației: mai întâi copiii voștri, apoi voi!
SUA: Doctorul care susținea că vaccinurile provoacă autismul și încă cinci medici asociați cu cercetările sale au murit. În aceeași lună
România este actualmente sclava mafiei insidioase a medicamentelor!
Vitamina B17, extrasă din sâmburii de caise, declarată oficial medicament împotriva tuturor tipurilor de cancer. Culmea, e interzisă!
Doctor Todea-Gross: "Dacă se continuă cu vaccinurile în același ritm, în 30 de ani aproape toți copiii vor suferi de o boală alergică"
Suedia interzice legile coercitive obligatorii privind vaccinurile, invocând încălcări ale Constituției suedeze
Ce substanțe toxice conțin vaccinurile?
Mafia medicală sau cum să creezi și să menții bolile
Reacție puternică a medicilor locali împotriva campaniei de vaccinare din India
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro