O megafurtuna solara pune in pericol retelele de electricitate si telecomunicatii din intreaga lume ! Angajatilor NASA li s-a recomand sa se pregateasca ! Nu va fi deloc placut pentru majoritatea oamenilor !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nu facem niciun fel de bine, daca ignoram puterea Soarelui, care ne poate duce intr-o secunda, in Evul Mediu. Desigur, un astfel de scenariu e luat in deradere de multi oameni, considerand ca „ar fi imposibil”, dar daca am avea o furtuna solara, asa cum a fost cea din 1859, cand s-au vazut pe intreg cuprinsul pamantului, aurore boreale, atunci n-ar mai fi unii asa de sfidatori.

Citez stirea integral de pe site-ul RTV.net:


„Avertisment cutremurător dat de mai mulţi cercetători, pe baza informaţiilor de la NASA. O mega furtună solară va distruge sistemele de telecomunicaţii şi reţelele de electricitate din întreaga lume, iar efectele vor fi devastatoare. Oamenii de ştiinţă fac apel la guverne să înceapă pregătirile pentru a preîntâmpina haosul, informează România TV.

Nu se ştie exact când furtuna va lovi planeta, însă cercetătorii avertizează că acest lucru este iminent. În acel moment, reţelele de electricitate sunt în pericol să fie puse la pământ şi telecomunicaţiile, internetul, transporturile aeriene şi orice alt sistem care se bazează pe electricitate ar putea să nu mai funcţioneze.

Cea mai puternică furtună solară din istoria omenirii a avut loc în 1859, când aurorele boreale au fost văzute în întreaga lume. Dacă o furtună de amploarea celei de atunci ar lovi acum Terra, ar costa economia mondială 2.000 de miliarde de dolari şi ar cauza pagube de o amploare deosebită. Înfricoşător este faptul că oamenii de ştiinţă spun că scenariul poate deveni realitate.

În urmă cu 11 ani, o asemenea furtună a distrus în totalitate transformatoarele din Africa de Sud, lăsănd fără curent o mare parte din populaţia acestei ţări. Şi nu a fost prima oară când un astfel de fenomen a dat peste cap reţelele de electricitate şi telecomunicaţiile. În 1989, şase milioane de oameni din Canada au rămas fără curent electric timp de câteva ore.

Acum, NASA a dezvăluit că o puternică furtună solară, care s-a produs pe 23 iulie 2012, cea mai puternică din ultimii 150 de ani, a „ratat” cu puţin planeta noastră. Dacă erupţia solară ar fi avut loc cu o săptămână mai devreme, Terra s-ar fi confruntat cu o catastrofă, au spus specialiştii.”[1]

Superfurtuna solara din Quebec (Canada) 1859

Cine crede ca soarele e doar o jucarioara si nu ar face ea asa-ceva, mai exact cine ia in deradere forta soarelui, evident o persoana cu probleme mintale, vreau sa reamintesc ce s-a intamplat in 1859.


In 1989, o furtuna geomagnetica, a lasat milioane de locuitori din Quebec fara curent timp de mai multe ore.
In ianuarie 1994, satelitul Canadian de telecomunicatii Anik E, in valoare de 290 milioane de dolari, a fost distrus de o furtuna solara, fiind necesare sase luni si 50-70 mil $ pentru a-l face operational.
Una dintre cele mai periculoase contributii aduse unei furtuni solare, o reprezinta fenomenul CME (coronal mass ejection), un nor incarcat cu paticule, scuipate de soare, care strabat spatiul cu viteze supersonice.
In 1859, un CME de o intensitate extrema a lovit Pamantul, rezultatul fiind o “furtuna solara perfecta”, care temporar a dublat luminozitatea soarelui insa in 1859, telegraful era abia descoperit de 15 ani, neexistand televiziune, sateliti, retele de curent, sisteme GPS pentru directionarea traficului terestru si maritim.

Mai multe puteti citi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/soarele-se-apropie-de-maximul-ciclului-sau-si-ar-putea-provoca-eruptii-solare-colosale.

Din punctul meu de vedere, o astfel de furtuna solara, ar da practic un restart omenirii, ca sa nu mai spun ca ar spulbera iremediabil toate planurile Iluminatilor in ceea ce priveste Noua Ordine Mondiala, finantele mondiale, iar oamenii ca speculantul evreul George Soros si/sau alti bancheri internationali, ar deveni istorie. Numai asa s-ar curata din temelii planeta noastra !

SURSE

1. http://www.romaniatv.net/furtuna-solara-pune-in-pericol-retelele-de-telecomunicatii-si-electricitate_165440.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...