O navă spațială cu o vechime de 2000 de ani? Secretele mayașilor

pacal.tif
Distribuie!

„O navă spațială cu o vechime de 2000 de ani? SECRETELE MAYAȘILOR

Civilizația mayașă este o civilizație mesoamericană care și-a atins apogeul în perioada 300–900 e.n. Culturile Maya târzii, scindate în regiuni, precum și poporul aztec și incaș construiesc în secolul al XV-lea mari imperii, bine administrate, în America Centrală și de Sud. Cultura Maya târzie este împărțită într-un număr de state separate. Sunt slăbite în sec. XV de conflicte politice și cucerite în secolul al XVI-lea de spanioli.


pacal.tif

Imperiul Maya, centrat în zonele joase tropicale din ceea ce este acum Guatemala, a atins apogeul puterii și influenței sale în jurul secolului al VI-lea e.n. Civilizația Maya a excelat în agricultură, ceramică, scriere, sistemul calendaristic și matematică și a lăsat în urmă o valori arhitecturale impresionante și nenumărate opere de artă simbolică. Cele mai multe dintre acestea se situează în orașele de piatră, abandonate în anii 900.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://www.cunoastelumea.ro/o-nava-spatiala-cu-o-veechime-de-aproximativ-2000-de-ani/


Video

SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/o-nava-spatiala-cu-o-veechime-de-aproximativ-2000-de-ani/
  2. Foto: cunoastelumea.ro
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...