O piatra cu scriere necunoscuta a fost descoperita in Muntii Buzaului ! Secretele Muntilor Buzaului incep sa iasa la suprafata !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Misterele Romaniei (Daciei) incep sa iasa incet-incet la suprafata, desi unele persoane n-ar dori asta. Atentia noastra se re-orienteaza din nou, catre Muntii Buzaului, invaluti intr-o aura de „mister”, asa cum sint si ceilalti munti din Romania. Descoperirea din Masivul Bucegi, din august 2003, a reprezentat „varful de lance” al schimbarilor ezoterice in care urmeaza sa fie implicata Romania. Dincolo de aceasta uriasa descoperire, alte tezaure asteapta sa fie aduse la suprafata, cum ar fi si tezaurul din Masivul Ceahlau, cum ar fi filoanele de aur din interiorul Masivului Sureanu, cum ar fi si arhiva atlantilor de sub Sarmisegetusa.

Citez de pe site-ul pensiuni.ro despre aceasta piatra gigantica inscriptionata cu semne ce apartin unei civilizatii „misterioare”, care e una si aceeasi cu cea a atlantilor (stramosii geto-dacilor):


„O alta bizarerie din Romania se afla tot in zona Buzaului, o zona bogata in enigme

Arheologii de la Muzeul judetean Buzau au descoperit de curand in zona asezarilor rupestre din Muntii Buzaului (vezi Pensiuni la munte) o piatra gigantica inscriptionata cu semne apartinand unei civilizatii necunoscute. „Piatra insemnata”, cum a fost supranumita, este in forma de ciuperca si se afla pe dealul Broscarului in comuna Colti, locul altor celebrele asezari rupestre, Aghaton si Fundul Pesterii, care cuprind simboluri incepand din Epoca Bronzului si pana in perioada crestinismului timpuriu.

Directorul Muzeului judetean Buzau, Doina Ciobanu, a spus ca „sunt semne absolut ciudate, in forma de triunghi, steluta sau patrat, cu certitudine facute de o fiinta umana, care nu se regasesc in nici o scriere cunoscuta pana la aceasta ora”.
Piatra insemnata a fost ingropata de arheologi pentru a nu fi distrusa de turisti sau de alti amatori de senzational.

Cand iesi din padurea de pe delaul Broscarului intr-un luminis, observi o bucata de stanca masiva, care de departe pare un organ urias al pamantului, o inima ciuntita, ingropata intre frunze uscate.

Semnele de pe piatra sunt haotice. Nici o ordine: nici verticala, nici orizontala, nici serpuita, nici circulara, numai semne aruncate peste tot. Interesant este ca nimeni nu recunoaste a fi vreun alfabet care sa fi fost folosit pe teritoriul tarii noastre sau pe la vecini. Doar stele alcatuite din linii intretaiate, jumatati de stele, cruci marginite de patrate si dreptunghiuri, multe simboluri solare, semne de tipul rabojului, linii care se intretaie si se frang, spice sau braduti. Asta ii duce pe unii specialisti cu gandul la faptul ca ar putea reda o harta, poate o harta a cerului.

O alta idee este aceea ca semnele nu au fost facute toate odata, ci pe rand, la anumite ocazii. Poate ca acolo era un loc de intalnire si procesiune periodica, si de fiecare data, se insemna ceva pe piatra: o invocatie, o ruga de multumire catre Dumnezeu, vreun nume sau lucru important. Poate era un loc cu puteri tamaduitoare, iar semnele erau lasate de cei ce se vindecau prin atingerea pietrei sau, mai bine zis, de vracii sau preotii care intermediau in procesiunile de vindecare, in numele celui bolnav.

Un fel de “icoana” precrestina facatoare de minuni, unde la anumite date se strangeau oameni cu nevoi si boli.
Sau poate, cine stie?, un loc sacru, unde initiatii veneau periodic si lasau insemnari pentru cei ce vor veni dupa ei, ca sa-i indrume sau sa le transmita ceva.”[1]

Sa nu uitam de doua lucruri „misterioare” care se intampla si s-au intamplat in Muntii Buzaului:

1. Disparitia din 1981, a celor doi turisti braileni, care au atins un obiect ce semana cu un lant si au disparut complet. Mai multe puteti citi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/misterioasa-disparitie-din-anul-1981-din-intorsura-buzaului.


2. Ceata Albastra – o ceata care are capacitatea de a teleporta obiecte, fiinte vii si tot ce prinde in interiorul ei. Aceasta ceata a fost semnalata de multi martori oculari, iar putini dintre ei, au relatat ca, o data intrati in ea, au fost teleportati la cativa km distanta. Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/ceata-albastra-din-muntii-buzaului-provoaca-disparitii-si-teleportari-fiind-atent-studiata-de-oamenii-de-stiinta.

SURSE

1. http://www.lapensiuni.ro/ro/extra/locuri-bizare-din-romania:-piatra-cu-scriere-ciudata-din-buzau-174

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...