O piatră mayașă pe care se află desenat un OZN și un extraterestru reptilian a fost descoperită în America Centrală

Distribuie!

O piatră mayașă pe care se află gravat un OZN antic a fost descoperită în America Centrală. In 2012, Guvernul Mexicului a facut o dezvaluire importanta publicand imagini cu discuri mayase, care arata cat se poate de clar faptul ca mayasii au luat contact cu extraterestrii, motiv pentru care civilizatia maya a ajuns la un grad avansat de cunoastere.

Fostul presedinte al Mexicului din anii ’80, Miguel de la Madrid, ii povestea lui Cathy O’Brien ca, extraterestrii soparla au luat contact cu civilizatia mayasa si pe langa cunostintele de la matematica, astronomie, si tehnica de construire a piramidelor, acestia i-au invatat si cum sa realizeze ritualuri ce implicau sacrificii umane, in special sacrificarea fecioarelor.


OZN antic mayasi America Centrala mexstatues-3

SURSE

  1. Foto: Facebook/Ancient Aliens Explorers

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...