O piramidă din perioada Jurasicului a fost descoperită în Ucraina

Distribuie!

În anul 1999, în timpul unor cercetări, un savant ucrainean descoperea pe teritoriul Crimeei o anomalie subterană care s-a dovedit a fi cea mai veche piramidă din lume. Estimările despre vechimea piramidei sunt uluitoare: se afirmă că a fost construită în timpul Jurasicului (eră geologică ce a existat în urmă cu aproximativ 200 – 145 milioane de ani).

După cum relatează postul de televiziune ICTV, descoperirea a fost făcută accidental de către omul de ştiinţă Vitali Anatolevici Goh, în timp ce acesta (împreună cu echipa lui de cercetare) urmărea să găsească surse de apă prin intermediul unor metode alternative, absenţa apei pure, potabile, fiind o problemă spinoasă în Crimeea.


Crimeea-Atlantida-piramida

El a descoperit astfel o piramidă gigantică îngropată în sol, a cărei înălţime este de 45 de metri, iar lungimea bazei de 72 de metri. Goh afirmă că piramida a fost construită în aceeaşi perioadă cu existenţa dinozaurilor pe Pământ.

Piramida din Crimeea este tronconică, întocmai ca piramidele mayașe, dar se aseamănă mai mult cu piramidele egiptene. În interior ea este goală, însă sub fundaţie s-a descopeit o mumie aparţinând unei fiinţe de origine necunoscută.


Goh declară: „Sub fundaţia piramidei am descoperit o mumie a unei fiinţe de mici dimensiuni, măsurând 1,3 – 1,4 metri, cu o coroană pe cap. De asemenea, există o cameră de rezonanţă a unui aşa-numit Sfinx.”

Cine a construit piramida rămâne un mister. Vârful piramidei se află la nouă metri sub suprafaţa solului. În timpul excavărilor au început să apară felurite incidente stranii, care inițial au împiedicat pătrunderea în interiorul piramidei dincolo de adâncimea de 38 de metri. În consecinţă, baza piramidei nu a fost atinsă. S-a constatat însă că piramida a fost construită în proporțiile secţiunii de aur (1:1,6).

Grupul de cercetători conduşi de Vitali Goh au început curând să caute în vecinătate şi alte asemenea piramide.

Au descoperit astfel încă șase construcţii sub pământ, care s-au dovedit a fi aşezate într-o anumită ordine.

Prima piramidă este situată lângă mare, în apropiere de Foros; a doua este plasată în zona Balaklava, a treia se află lângă capul Fiolent; a patra piramidă este lângă staţia Sevastopol – Tovarniy, a cincea este chiar cea descoperită iniţial, care a fost descrisă mai sus, şi care se află plasată în apropiere de autostrada Kamishovoe.

Mai există încă alte două piramide la o anumită depărtare de aceste locaţii, pe un teren părăsit. Astfel, între Sevastopol şi Foros au fost descoperite şapte piramide. Ulterior, piramidele din Crimeea au fost investigate de mai mulţi savanţi din lumea întreagă.

Prin investigarea cu mijloace tehnice superioare, au fost descoperite alte 37 de astfel de construcţii. 28 dintre acestea formează un romb uriaş, în mijlocul căruia se afla o piramidă înaltă de 56 de metri.

Misterele legate de aceste piramide sunt încă numeroase, însă unele concluzii sunt clare şi recunoscute de toţi savanţii: aceste construcții au fost realizate de o civilizaţie foarte avansată tehnologic şi ele au servit unor ţeluri de transmisie energetică foarte intensă.

Nivelurile energetice din interiorul lor este extraordinar de ridicat. Cu toate acestea, mass-media păstrează în continuare o tăcere penibilă asupra unor descoperiri de acest gen, care au puterea de a da peste cap toată „istoria” umanităţii şi a planetei noastre, aşa cum ne-a fost ea oferită de ştiinţa modernă…

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8943

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Unul dintre exemplele ce se încadrează în dematerializare, teleportare şi materializare a fost provocat ştiinţific cu ocazia unui experiment militar secret, cunoscut sub numele de Experimentul Philadelphia, petrecut în America anului 1943
Dezastre neelucidate
Orașul hobiților - Structuri megalitice cu origini necunoscute din Munții Caucaz
Phil Schneider, asasinat în 1996 de către serviciile secrete, spunea că ştie 131 de baze militare subterane construite pentru planurile Noii Ordini Mondiale
Dovezi ale faptului că există extratereştrii
Graham Hancock și Lorna Byrne - Viziune spirituală asupra unor subiecte actuale ale umanității
Proiectul Looking Glass: Scopul acestui proiect este pe de o parte acela de a observa chiar şi cele mai fine distorsiuni temporale (chiar şi de ordinul milisecundelor) din trecut, iar pe de altă parte acela de a perfecţiona o tehnologie capabilă să „privească” în viitor la mai multe „scenarii” virtual posibile pentru a putea fi aleasă în momentul prezent linia temporală cea mai favorabilă pentru versiunea pe care cei aflaţi la putere o doresc
Un clarvăzător militar descria vederea la distanță ca „proiectarea conștiinței departe de corp, ca într-un spațiu paralel, dar unul care se împletește cu cel pe care-l experimentăm prin cele 5 simțuri”
Alunecările în timp – o punte între prezent și alte dimensiuni temporale
OOPART: 3 descoperiri arheologice care demonstrează că istoria omenirii e greșită
Războaie nucleare antice
Electricitatea in antichitate: becurile de la Dendera si bateria de la Bagdad

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...