O piramidă, mai veche cu 1.000 de ani decât cele din Egipt, a fost descoperită în Kazahstan

Distribuie!

„Arheologii au descoperit in stepele din Kazakhstan o piramida mai veche cu 1.000 de ani decat cele din Egipt, noteaza Daily Mail. Structura neobisnuita se afla la 6.200 de km distanta de Cairo.

Ruinele piramidei din Kazakhstan au fost reconstituite pe computer de oamenii de stiinta si se crede ca structura semana foarte mult cu celebra piramida Djoser din Egipt.


Arheologii au facut descoperirea istorica inca din 2015, dar au pastrat-o departe de ochii presei. Acum urmeaza sa cerceteze o camera mortuara ramasa nedeschisa de peste 3.000 de ani.

Se presupune ca piramida este mult mai veche decat cele din Egipt si a fost ridicata pentru un conducator de triburi din zona asiatica.


piramida cu 1000 de ani mai veche decat cele din egipt

Constructia este localizata in Saryarke si e datata la finalului epocii de bronz. Descoperirea a fost facuta de Institutul de Arheologie Saryarkinsky din Karaganda, sub conducerea lui Igor Kukushkin.”[1]

SURSE

  1. http://cultural.bzi.ro/descoperire-fabuloasa-o-piramida-mai-veche-cu-1-000-de-ani-decat-cele-din-egipt-47833
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...