O piramidă misterioasă aflată pe vârful muntelui Baigong din vestul Chinei i-a pus pe gânduri pe oamenii de știință, care nu îi pot explica originea

Distribuie!

„Piramida creata de extraterestri?

O piramida misterioasa aflata pe varful muntelui Baigong din vestul Chinei i-a pus pe ganduri pe oamenii de stiinta, care nu ii pot explica originea. Piramida ar fi o rampa de lansare pentru navele extraterestre, daca dam crezare legendelor locale.

Cercetatorii de la Academia de Stiinta Sociala din China au demarat o expeditie pentru studierea piramidei. Structura neobisnuita de pe muntele din provincia Qinghai este inalta de 50-60 de metri si este denumita si „relicvele ET”, informeaza agentia oficiala Xinhua, citata de WeirdAsianNews.


Noua cercetatori fac parte din echipa care va studia piramida misterioasa, care are trei pesteri in forma de triunghi, dar si rocile din zona, care au o structura deosebita: acestea sunt in forma de tevi si contin resturi metalifere.

Zeci de astfel de „tevi” de culoare rosie sunt imprastiate in zona, dar si in apropiere de lacul cu apa sarata din zona.


Doua dintre cele trei pesteri s-au prabusit si sunt inaccesibile, insa ultima poate fi studiata, iar cercetatorii vor sa vada acum daca exista vreo baza reala privind supozitiile ca structura ar fi fost creata de extraterestri, sau este vorba doar despre roci formate in mod natural.

Ramane de vazut care va fi verdictul cercetatorilor. Pana in prezent, structuri similare cu „tevile” de pe Baigong au mai fost intalnite si in sud-vestul Statelor Unite.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/magazin/stiri-magazin/piramida-creata-de-extraterestri-1062766
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...