„O putere secretă conduce lumea și extratereștri există” – Sondaj în SUA

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Trei din zece americani cred ca o putere secreta conspira pentru a conduce lumea si ca exista extraterestri. Unul din cinci republicani considera ca presedintele Barack Obama este „antichristul”, releva un recent sondaj efectuat de Public Policy Polling in randurile cetatenilor din Statele Unite.

Alte rezultate ale studiului scot in evidenta faptul ca unul din zece americani cred ca guvernul Statelor Unite a fost implicat in atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001, potrivit, Daily Mail.

14% dintre participantii la sondaj cred ca CIA-ul a distribuit cocaina in orasele americane in anii ’80. De asemenea, mai mult de jumatate dintre americani sunt de acord ca a existat o mare conspiratie in asasinarea presedintelui John F. Kennedy si doar un sfert cred ca Lee Harvey Oswald a actionat singur.


Trei din 10 americani cred ca o putere secreta conspira pentru a conduce lumea prin intermediul unui guvern autoritar.

Daca trei din 10 respondenti sunt convinsi ca exista extraterestri, doar unul din cinci cred ca un OZN s-a prabusit la Roswell in anul 1947.


Mai putin de jumatate dintre americani cred ca fostul presedinte George W. Bush a mintit in legatura cu armele de distrugere in masa din Irak, cu scopul de a declansa razboiul.

Sondajul a fost efectuat de catre Public Policy Polling in randul a 1.247 de americani, care au fost intervievati la telefon, in perioada 27-30 martie 2013. Sondajul de opinie are o marja de eroare de 2,8 %.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/international/america/o-putere-secreta-conduce-lumea-si-extraterestri-exista-sondaj-in-sua-1228101
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Cazul celor doi soldați britanici din forțele speciale SAS prinși de poliția irakiană în timp ce comiteau un atac terorist
Declarația de Independență a SUA este o minciună: SUA au rămas proprietatea Marii Britanii! Monarhia Marii Britanii controlează SUA!
Războiul cartelului american Rockefeller împotriva medicinei naturiste
În 1932, Aldous Huxley a scris romanul său distopic „Minunata lume nouă”, în care privea apariția dictaturilor științifice ale viitorului
CIA, implicată în atacul asupra ambasadei Coreei de Nord din Madrid
Bilderbergii îmbrățișează „doctrina Mao” pentru Noua Ordine Mondială
Baza secretă Pine Gap din Australia
Proiectul Looking Glass: Scopul acestui proiect este pe de o parte acela de a observa chiar şi cele mai fine distorsiuni temporale (chiar şi de ordinul milisecundelor) din trecut, iar pe de altă parte acela de a perfecţiona o tehnologie capabilă să „privească” în viitor la mai multe „scenarii” virtual posibile pentru a putea fi aleasă în momentul prezent linia temporală cea mai favorabilă pentru versiunea pe care cei aflaţi la putere o doresc
Incendiile care afectează multe țări de pe planetă fac parte din agenda globalistă, ele fiind orchestrate de către globaliști pentru a convinge oamenii că sunt cauzate de "schimbările climatice" și că oamenii trebuie să accepte Agenda 2030, Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial
Inteligența artificială, o amenințare la adresa omenirii
Ufologie şi strategie militaro-industrială
Operațiunea Gridlock: Proteste în SUA împotriva restricțiilor. Donald Trump i-a îndemnat pe americani să protesteze. "Carantina este atunci când restricţionaţi circulaţia persoanelor bolnave. Tirania este atunci când restricţionaţi mişcarea oamenilor sănătoşi"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...