“O putere secretă conduce lumea și extratereștri există” – Sondaj în SUA

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Trei din zece americani cred ca o putere secreta conspira pentru a conduce lumea si ca exista extraterestri. Unul din cinci republicani considera ca presedintele Barack Obama este “antichristul”, releva un recent sondaj efectuat de Public Policy Polling in randurile cetatenilor din Statele Unite.

Alte rezultate ale studiului scot in evidenta faptul ca unul din zece americani cred ca guvernul Statelor Unite a fost implicat in atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001, potrivit, Daily Mail.

14% dintre participantii la sondaj cred ca CIA-ul a distribuit cocaina in orasele americane in anii ’80. De asemenea, mai mult de jumatate dintre americani sunt de acord ca a existat o mare conspiratie in asasinarea presedintelui John F. Kennedy si doar un sfert cred ca Lee Harvey Oswald a actionat singur.


Trei din 10 americani cred ca o putere secreta conspira pentru a conduce lumea prin intermediul unui guvern autoritar.

Daca trei din 10 respondenti sunt convinsi ca exista extraterestri, doar unul din cinci cred ca un OZN s-a prabusit la Roswell in anul 1947.


Mai putin de jumatate dintre americani cred ca fostul presedinte George W. Bush a mintit in legatura cu armele de distrugere in masa din Irak, cu scopul de a declansa razboiul.

Sondajul a fost efectuat de catre Public Policy Polling in randul a 1.247 de americani, care au fost intervievati la telefon, in perioada 27-30 martie 2013. Sondajul de opinie are o marja de eroare de 2,8 %.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/international/america/o-putere-secreta-conduce-lumea-si-extraterestri-exista-sondaj-in-sua-1228101
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Edward Snowden, fost agent NSA: "spionii britanici pot sa controleze smartphone-urile de la distanta!" "Nosey Smurf" ("Strumful Bagacios") le permite spionilor sa porneasca microfonul si camera video a oricarui smartphone, chiar daca telefonul este inchis !
Donald Trump, omul împotriva Noii Ordini Mondiale, a devenit noul Președinte al SUA! Iluminații (George Soros, Rothschild, Rockefeller etc.) au pierdut! Donald Trump: „Nu vom mai preda această țară și poporul ei cântecului fals, insidios și manipulator al Globalismului”
Abuzuri ale FBI și ale Departamentului Justiției. Memorandumul declasificat din ordinul președintelui Donald Trump
Satanistii din America vor ridica o statuie cu reptilianul Baphomet, in fata cladirii guvernamentale a Capitoliului din Oklahoma! Satanistii din America se plang ca nu li se respecta credinta!
Cine ucide medicii holistici și de ce?
Eurogendfor - jandarmii UE pregatiti sa inabuse protestele impotriva dictaturii UE
Israelul, furnizorul de arme nucleare al Africii de Sud
Sunt francmasonii cu mult mai puternici decât am fi crezut?
Fostul consilier al președintelui Reagan, Pat Buchanan, denunță blocada impusă Yemen-ului de către Arabia Saudită cu ajutor american: Suntem gata să stăm și acceptăm că mii, zeci de mii de civili, vor muri de foame și de boli?
SUA alocă 40 milioane dolari pentru combaterea propagandei străine
Iluminații și Aristocrația Neagră a Planetei: 13 familii, cele mai bogate din lume, controlează Planeta
Siria loveste dur ISIS cu ajutorul Rusiei, iar americanii sunt disperati, caci au investit in aceste celule teroriste !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Piramida descoperită în Antarctica

Cea mai mare necropolă dacică se află în Ucraina

Analiza biochimică a vaccinului meningococic – conținut radioactiv

Minunata lume nouă: Preşedinţia UE cere o cenzurare a Internetului în stilul Chinei comuniste

Migranții alocați României se întorc din Germania. Cât ne va costa întreținerea lor? Spune nu primirii imigranților în România!

Închide