O scoala din SUA renunta sa mai numeasca copiii, baieti si fete, deoarece homosexualii (LGBT) se simt discriminati ! Dezaxarea oamenilor cu propaganda homosexuala continua !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Am mai discutat pe acest site, aspectele oculte, din spatele propagandei homosexualitatii, lesbianismului, transexualilor si bisexualilor (LGBT), persoane care vor sa ne spuna ca, trebuie sa-i accepta si pe ei cum sint, adica bolnavi din punct de vedere psihic. Nu suna bine, “bolnav psihic”, caci inseamna discriminare, asa-i ? Se lasa cu amenzi, asa-i ? Nu, nu trebuie sa fie asa, nu trebuie sa lasam pe nimeni, sa ne calce valorile morale in picioare, doar pentru ca Iluminatii (masonii) doresc o societate dezaxata sexual, prin astfel de practice aiuristice.

Romania impotriva homosexualitatii

Preiau stirea halucinanta de pe Evenimentul Zilei:


“Conducerea unei școli din Nebraska i-a instruit pe profesori să nu li se mai adreseze elevilor cu termeni care implică sexul, cum ar fi „băieți și fete”, pentru că asta ar încălca libertatea fiecărui copil de a-și alege „genul” în viață, ci să folosească în loc expresii corecte politic, cum ar fi „pinguini violet”.

„Nu folosiți expresii, cum ar fi «băieți și fete», «măi, flăcăi», «doamnelor și domnilor» sau orice altceva asemănător care conține referiri explicite la genul persoanelor”, se arată în circulara prin care erau instruite cadrele didactice, informează National Review Online.
„Inventați nume pentru fiecare clasă, și apoi numiți-i pe toți «pinguinii purpurii», de exemplu”, se mai arată în circulară. Aceasta adaugă că elevii nu trebuie să se alinieze „ca băieți și fete”, ci după preferințe pentru „skateboard sau bicicletă / lapte sau suc / câini sau pisici / iarnă sau vară”.

„Întotdeauna să vă întrebați: nu cumva această formulă va crea o separare pe genuri?”, se mai arată în circulara către cadrele didactice.
De notat că termenul „gen” e pe cale să ia locul definitiv termenului „sex” în comunicările oficiale. În limbajul corectitudinii politice, Sexul este doar o caracteristică morfologică Întâmplătoare, ce poate fi schimbată ușor. Dar Genul este rezultatul unei Deveniri, al unor experiențe sociale și care poate varia de la o etapă la alta a vieții: acum poți fi Băiat, mâine, Fată, poimâine, Transsexual.

Instrucțiunile cuprinse în circulara din Nebraska fac parte dintr-o listă cu „12 pași pe calea integrării de gen”, pusă la punct de Gender Spectrum, o organizație care furnizează „educație, pregătire și sprijin pentru a crea un ambient sensibil și primitor pentru toți copiii de toate vârstele” (sic!).”[1]

Iata cateva ticalosenii ce au loc prin lumea asta, “democratica”, a Occidentului:

1. In Marea Britanie si Franta, expresiile “mama” si “tata” is scoase pentru ca ar discrimina aceste personaje, fiind inlocuite cu “parinte 1″ si “parinte 2″ -> http://www.fara-secrete.ro/in-marea-britanie-si-franta-expresiile-mama-si-tata-interzise.


2. In gradinitele din Marea Britanie se fac lectii despre homosexualitate, adica tot ce inseamna propaganda si spalarea creierului -> http://www.fara-secrete.ro/lectii-despre-gay-in-gradinitele-britanice-pentru-a-spala-creierul-copiilor.

3. In vestul Frantei copiii au fost invitati sa vina la scoala imbracati in fuste, in cadrul unei campanii pro homosexualitate si lesbianism -> http://www.fara-secrete.ro/in-vestul-frantei-elevii-au-fost-invitati-sa-poarte-fuste-in-cadrul-unei-campanii-pro-homosexualitate-si-lesbianism.

4. Doua lesbiene au organizati o parada a homosexualitatii pentru copii in Norvegia -> http://www.fara-secrete.ro/doua-lesbiene-au-organizat-parada-homosexuala-a-copiilor-in-norvegia.

5. SUA si UE chiar intentioneaza sa sanctioneze cat se poate de dur, tarile care se opun homosexualitatii si a tot ce inseamna LGBT -> http://www.fara-secrete.ro/sua-si-ue-doresc-sa-sanctioneze-draconic-tarile-ce-se-opun-homosexualitatii-si-lesbianismului.

6. Homosexualitatea, lesbianismul, bisexualismul si transexualitatea – o propaganda in masa a Iluminatilor pentru a se reduce populatia Planetei -> http://www.fara-secrete.ro/homosexualitatea-si-lesbianismul-propaganda-a-iluminatilor-pentru-a-distruge-familia.

SURSE

1. http://www.evz.ro/noaptea-mintii-copiii-nu-mai-sunt-baieti-si-fete-ci-pinguini-violet.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Preparati-va acasa propria voastra pasta de dinti 100% naturala fara fluor ! O sa aveti dintii din ce in ce mai curati si sanatosi !
Zahărul și cancerul
Rusia şi-a majorat de patru ori rezervele de aur
Inventatori romani care au schimbat lumea in care traim datorita inteligentei sclipitoare ! Topul celor 10 inventatori, dar si a altor romani care au bulversat o lume intreaga !
Utilizarea telefoanelor mobile este nociva din cauza frecventelor inalte ! Acestea ne prajesc creierul !
Descoperirea extraordinară a lui Masaru Emoto: apa ne înregistrează gândurile
Membrii unui vechi trib din Amazonia sunt hotărâți să poarte un război total contra puternicelor companii miniere ce le-ar putea distruge pădurile, pentru a exploata aurul
Primul animal modificat genetic vândut în supermarketurile din Canada fără etichetarea obligatorie
Procurorii DNA au pus SECHESTRU pe RCS-RDS. Administratorul Ioan Bendei a fost pus sub control judiciar pentru dare de mită și complicitate la spălare de bani
La 12 ani de la moarte, sârbii vor să-i ridice statuie lui Slobodan Miloșevici, la Belgrad: Nu a permis nimănui să umilească poporul sârb! În 2016, Slobodan Milosevic a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie!
Preotii si credinciosii crestini se pot imprumuta de la Biserica Ortodoxa Romana ! Era timpul ca "banca" BOR sa intre pe piata !
Fostul procuror DNA Emilian Eva, declarație devastatoare pentru Kovesi: „Când veți afla adevărul veți avea un șoc”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro