O sferă misterioasă de lumină a apărut în Hawaii (2011)

Distribuie!

„Un fenomen misterios s-a produs pe cerul noptii din Hawaii: o sfera de lumina inexplicabila. Aceasta a fost inregistrata de telescoapele de pe muntele Mauna Kea, de pe insula.

O explozie ca un balon de lumina a fost capturata de doua telescoape din Hawaii, saptamana trecuta si are probabil o origine terestra, spun observatorii. Misteriosul fenomen s-a produs in primele ore ale diminetii de 22 iunie, informeaza Space.


La aproximativ ora 3,37 a.m., ora locala in Hawaii, o sfera alba a aparut pe cerul noptii, marindu-se ca un balon de sapun si apoi a disparut. O camera a telescopului canadiano-francez de pe muntele Mauna Kea, cel mai inalt munte din Hawaii, a capturat imaginea. Acelasi lucru l-a facut si o camera a telescopului Subaru, montat tot pe muntele Mauna Kea.

Astronomii de la observatorul din Hawaii au pus imaginea online, care a devenit un mister al cerului. Observatorii sustin teorii diverse, de la un truc al unei camere de filmat pana la un eveniment solar sau la un meteorit.


Pe un blog s-a sustinut ca aceasta sfera de lumina ar putea fi legata de lansarea, cu cateva minute inainte, de la baza Vandenberg a Air Force, din California, a unei rachete Minuteman III.

Ciudata explozie nu ar fi primul fenomen ciudat produs pe cer. In 2009, deasupra Norvegiei s-a petrecut un alt fenomen bizar, o spirala ciudata, care s-a dovedit a fi cauzata de lansarea esuata a unei rachete rusesti.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/magazin/fenomen/o-sfera-misterioasa-de-lumina-a-aparut-in-hawaii-video-1104828
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...