O tanara din Canada, capabila de a se dedubla la vointa (remote-view), accepta sa fie supusa cercetarilor oamenilor de stiinta !

Distribuie!by Dedublarea (remote-view), este o tehnica prin care o persoana ce stapaneste foarte bine controlul asupra chakrelor, poate iesi din corpul fizic, fiind in acelasi timp constienta de tot ce se intampla in jurul sau, avand astfel libertate de miscare deplina, in sensul ca poate trece prin ziduri, obiecte etc. […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dedublarea (remote-view), este o tehnica prin care o persoana ce stapaneste foarte bine controlul asupra chakrelor, poate iesi din corpul fizic, fiind in acelasi timp constienta de tot ce se intampla in jurul sau, avand astfel libertate de miscare deplina, in sensul ca poate trece prin ziduri, obiecte etc.

remote view

O tanara din Canada, capabila de a se dedubla la vointa, a acceptat sa fie supusa cercetarilor oamenilor de stiinta, dupa cum scrie si Jurnalul National:


“O studentă din Canada, în vârstă de 24 de ani, care susţine că poate ieşi din propriul corp oricând doreşte, a fost de acord să se lase pe mâna cercetătorilor pentru a-i fi studiată activitatea cerebrală, scrie Popular Science.

“Părea suprinsă de faptul că nu toată lumea poate experimenta aşa ceva”, au scris oamenii de ştiinţă într-un studiu publicat în Human Neuroscience.

În urma cercetării activităţii cerebrale, specialiştii au ajuns la concluzia că “de vină” ar fi emisfera stângă a creierului tinerei, care este asociată cu imagistica legată de chinestezie (perceperea senzaţiei de mişcare) şi este responsabilă pentru senzaţia că ieşim din trup şi plutim deasupra lui.

Tânăra studentă le-a spus oamenilor de ştiinţă că se poate vedea pe sine cum pluteşte şi se roteşte în aer deasupra propriului corp şi că, uneori, îşi poate chiar privi trupul de sus.

Experţii au folosit un RMN ca să analizeze creierul fetei, fiind cu atât mai intrigaţi cu cât spun că este primul caz în care cineva poate să intre în această stare atunci când doreşte.

În urma investigaţiilor, au descoperit că, în momentele respective, cortexul vizual este cumva dezactivat, activându-se partea stângă a câtorva zone din creier, asociate cu chinestezia.

Potrivit studiului, astfel de experienţe sunt posibile în copilarie, însa abilitatea se pierde pe măsura înaintării în vârstă, dacă nu este exersată.”[1]

Ce inseamna Remote View ?

Este vorba de un fenomen de ubicuitate “paranormala” care îi permite fiintei în cauza sa fie si sa se manifeste într-un mod constient în două locuri deodata. Iata cum este descrisa Vederea la distanta controlata (CRV), în cartea lui Jim Schanabel “Spionii psihici”:

“Spionul psihic calatoreste mental spre destinatia respectiva, incearca sa obtina o imagine mentala a ceea ce se afla acolo si apoi sa schiteze ceea ce vede.”

Dedublarea presupune o delimitare a sufletului (corpul astral) de trup (corpul fizic) si poate fi de doua tipuri :
– dedublare în mod inconstient , de exemplui cele care au loc în timpul somnului (s-a mai discutat acest subiect )
– dedublare în mod constient, ceea ce sustin persoanele care au facut remote view in cadrul rezumatelor de mai jos.
În ambele cazuri corpul astral (constiinta) calatoreste fie intr-o alta dimensiune , fie viziteaza anumite locuri de pe planeta.

Cercetători ca Robert Monroe, Raymond Reant, Jeanine Mora, Ph.D. Keith Harary şi Pamela Weintraub, Gavin şi Yvonne Frost au trecut chiar la elaborarea unor programe concrete, prin respectarea cărora oricine ar putea “învăţa” să practice proiecţia astrală. În toate aceste metode, controlul mental al gândurilor şi emoţiilor este esenţial.

Conştientizarea etapelor unei relaxări profunde, o treptată detaşare de lumea exterioară, de lucrurile care ne atrag în mod obişnuit este de asemenea necesară. Este necesară mai întâi amplificarea capacităţii de a se interioriza, de a aprofunda propriile stări psihice după care, abilitatea de expansionare a stării de conşiinţă în forma proiecţiei astrale se va dezvolta treptat. Dar pe lângă acestea, perseverenţa, răbdarea şi încrederea sunt trăsături de caracter indispensabile unei depline reuşite.

Experimente concrete!

“Ingo Swann este cunoscut drept un spion psihic care a colaborat cu CIA şi cu alte agenţii guvernamentale americane în anii ’70, în particular în cadrul Proiectului „Stargate“ (numele de cod al unuia dintre subproiectele realizate de către Guvernul Federal al Statelor Unite pentru a investiga aplicabilitatea militară a fenomenelor psihice paranormale, proiect în cadrul căruia personalul militar era antrenat pentru a practica spionajul psihic), sub conducerea fizicienilor Russel Targ şi Harold Puthoff de la Stanford Research Institute (SRI). El este, de asemenea, iniţiatorul unei metode de vedere la distanţă bazată pe utilizarea coordonatelor geografice.
Impresionantele lui succese în descrierea precisă a ţintelor îndepărtate au atras atenţia unor grupuri încă şi mai oculte din cadrul serviciilor secrete şi, mai ales, au atras atenţia unei neobişnuite echipe despre care este vorba în paginile care urmează.

Vedere la distanţă pe Jupiter !

Înainte de aceasta, Ingo Swann era un artist, un pictor care a plecat din oraşul natal Colorado pentru a se stabili la New York. Fiind înzestrat cu anumite capacităţi extrasenzoriale, cum ar fi cea de proiecţie în afara trupului, el a colaborat cu doctorul Karlis Osis în cadrul renumitei American Society for Psychical Research (ASPR) în anul 1972.

Reuşitele lui în acest domeniu au ajuns la urechile cercetătorilor de pe Coasta de Vest şi astfel Swann a fost solicitat de către echipa de la Stanford Research Institute pentru a-i fi testate capacităţile psihokinetice şi de vedere la distanţă. Cu patru luni înainte de septembrie 1973, când NASA a început să primească primele date de la sonda Pioneer 10, ce fusese lansată cu câteva luni în urmă în scopul de a studia, printre altele, planeta Jupiter, Ingo a realizat, în simultaneitate cu un alt clarvăzător aflat la o depărtare de 3200 de kilometri, o experienţă de vedere la distanţă pe această planetă.”

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/remote-view-capacitatea-extrasenzoriala-a-oamenilor-de-a-si-proiecta-corpul-astral-intr-un-alt-loc.

P.S. Un spion nu mai trebuie sa-si riste viata incercand sa patrunda in interiorul unei locatii pentru a culege informatii secrete, ci se va folosii de aceasta tehnica din domeniul parapsihologiei, pentru a-si proiecta corpul astral (constiinta) pana acolo (in interiorul bazei secrete) putand sa spioneze in voie fara sa fie detectat de vreun contraspion sau de vreo alarma performanta!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro