O treime dintre polonezi susțin ieșirea țării lor din UE

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Aproximativ o treime dintre polonezi susțin ideea ieșirii țării lor din Uniunea Europeană, relevă datele unui sondaj efectuat de Fundația „Casimir Pulaski”.

BUCUREȘTI, 22 mar — Sputnik. Potrivit studiului sociologic, pentru ieșirea Republicii din UE pledează aproximativ 29,8 la sută dintre polonezi. O poziție contrară este susținută de 47,37 la sută dintre respondenți, iar 22,82 la sută au declarat că nu au nicio părere în acest subiect. Sondajul a fost efectuat în două rânduri — în ianuarie și martie, pe un eșantion de 50 de mii de persoane.

În același timp, în cazul aplicării unor sancțiuni față de Polonia, procentul susținătorilor Polexit va crește până la 32,05 la sută, se menționează în studiu. Într-o astfel de situație, 28,55 la sută din cei intervievați au preferat ca Varșovia să-și schimbe politica, acomodându-se la cererile Comisiei Europene. Alți 13,15 la sută consideră că într-un astfel de caz guvernul nu trebuie să întreprindă niciun fel de acțiuni. Nu au știut să răspundă la o astfel de întrebare 26,25 la sută din respondenți.


Un număr mare de susținători ai Polexit, în opinia autorilor studiului, se explică prin aprecierea pe care o dau respondenții politicii externe a actualului guvern al Poloniei. 41,79 la sută din polonezi apreciază bine și foarte bine (21,57 și 20,22 la sută) politica externă a Poloniei. O poziție neutră față de activitatea diplomației poloneze au 26,02 la sută din respondenți, iar 32,19 la sută din respondenți au apreciat politica externe drept “proastă” și “foarte proastă” (15,67, respectiv 16,52 la sută).

În aprilie 2017, potrivit unui sondaj realizat la comanda Rzeczpospolita, pentru ieșirea Poloniei din Uniunea Europeană se pronunțau 12,5 la sută dintre respondenți, iar împotrivă — 76 la sută.”[1]


Nationalismul este ideologia pe care oamenii incep sa o sustina, acestia vazand ca globalizarea inseamna dictatura globala.

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20180322/18018000/polonezi-iesirea-ue-polexit.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Google şi fundaţii finanţate de Soros controlează rezultatele căutărilor online
Controlul minții: Experimente de manipulare cu unde electromagnetice
Psihotronica - Războiul psihic la distanță, mai puternic decât cel nuclear
Nebunia de a gândi liber
Comisia Europeană vrea cenzură pe online! Uniunea Europeană vrea "Corectitudine Politică" și bolșevism!
Vladimir Putin: Guvernul de la Damasc controlează 98% din teritoriul Siriei. Vladimir Putin și Bashar al-Assad sunt aproape să-i învingă pe teroriștii ISIS. Organizația teroristă ISIS a fost creată și finanțată de SUA în timpul operațiunii "Primăvara Arabă" (2010 - 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
Socialismul și liberalismul sunt două ideologii similare, care au fost create de masonerie la sfârșitul Evului Mediu pentru a instaura un Guvern Mondial
Marxismul Cultural și dictatura minorităților
Scopul agendei homosexuale: dispariţia familiei şi tirania biopolitică
Cenzura pe Facebook și lupta cu fake news: Franța, în pragul unei dictaturi
1950: Prin cercetarea implicaţiilor psihologice în scopul controlului de informaţii sau controlului social, CIA desfăşoară ample şi susţinute programe de dezvoltare a cercetării comportamentului uman şi în special a controlului minţii, toate fiind motivate de faptul că şi ruşii, chinezii sau coreenii folosesc programe similare
SUA: O grupare satanică a ridicat o statuie imensă a demonului Bafomet în fața Capitoliului din Statul Arkansas
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Ungaria susține Polonia în lupta cu UE. Ungaria și Polonia s-au aliat împotriva globaliștilor

Documentar: Cazul Burzynski – Cancerul este o afacere

Sfinxul Bratocei din Munții Ciucaș

5 plante pentru normalizarea tensiunii arteriale

De ce partidul condus de activista lesbiană Ulrike Lunacek nu a mai intrat în Parlament la alegerile din Austria?

Închide