O uriașă piramidă subacvatică a fost descoperită lângă arhipelagul insulelor Azore

Distribuie!

„Marinarul Diocleciano Smith a descoperit, între insulele Terceira şi Sao Miguel din Azore o enormă piramidă sub apele oceanului, care măsoară 60 de metri înălţime şi are o suprafaţă de 8000 de metri pătraţi. Piramida se află la o adâncime de aproximativ 40 de metri şi este perfect aliniată cu cele patru direcţii cardinale, exact ca în cazul Marii Piramide din Egipt.

Probabil că oamenii de ştiinţă se vor grăbi din nou să ne „adoarmă” cu veşnicele lor „explicaţii” pentru orice și oricine, numai să nu cumva să credem că ar fi putut exista alte civilizaţii avansate pe această planetă, viaţa extraterestră, continentul Atlantidei ori alte „legende” sau „fantasmagorii”, după cum ei le cataloghează.


azore pyramid

S-a dovedit însă de multe ori că prostia ştiinţifică este cel puţin la fel de mare ca şi prostia omului de rând, mai ales atunci când ea încearcă să ne convingă de faptul că albul este de fapt negru…”[1]

SURSE


  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/descoperirea-atlantidei-o-uriasa-piramida-subacvatica-a-fost-descoperita-langa-arhipelagul-insulelor-azore-a199
  2. Foto: b4intest.blogspot.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...