O urmă de picior gigant, veche de mii de ani, a fost descoperită în China

Distribuie!

In timp ce explorau regiunea din apropierea satului Pingyan din China, un grup de fotografi au descoperit o urma de picior gigant fosilizata in roci. Urma respectiva dateaza din cele mai vechi timpuri, insa este nevoie de datarea cu carbon radioactiv C14 pentru a se afla cu aproximatie. Urma are o lungime de 57 cm, o latime de 20 cm si o adancime de 3 cm.

Ideea ca gigantii au strabatut Pamantul a captat interesul si imaginatia scriitorilor si cercetatorilor din intreaga lume. Chiar daca existenta uriasilor este considerata de catre istoria oficiala conservatoare si dogmatica drept „un mit”, in realitate acestia au existat, iar legendele nu sunt altceva decat povestiri adevarate.


Scriitorul si cercetatorul, Michael Tellinger, a postat pe YouTube un videoclip in care apare o urma de urias cu o lungime de 1,2 m, descoperita in Africa de Sud, care are o vechime de 200 milioane de ani.

giant-footprint-in-china-proves-giants-existed

O alta urma de urias, veche de 290 milioane de ani, a fost descoperita in New Mexico de catre paleontologul Jerry MacDonald in 1987. Aceasta urma a bulversat oamenii de stiinta, istoricii si arheologii, acestia neintelegand cum de a ajuns acolo.


Toate legendele lumii vorbesc despre uriasi. Legendele lumii nu trebuiesc ignorate. Astfel de descoperiri arheologice nu fac decat sa le confirme adevarul[1].

Video

SURSE

  1. http://www.ancient-code.com/giant-footprint-discovered-china/
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...