O zeitate misterioasă romană îi nedumereşte pe experţi

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O sculptură reprezentând un enigmatic zeu cu barbă, care nu a mai fost văzut niciodată până acum, apărând din ceva ce seamănă cu o plantă sau floare, a fost descoperită în timpul săpăturilor la un templu roman din secolul I î.e.n, în Turcia, în apropiere graniţei cu Siria.

Este vorba de o zeitate complet necunoscută experţilor. “Este clar un zeu dar, în acest moment, este greu de spus cine este exact”, a mărturisit pentru Live Science Micheal Blömer, arheolog la Universitatea din Muenster, Germania, coordonatorul lucrărilor sit-ului.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/o-zeitate-misterioasa-romana-ii-nedumereste-pe-experti—227467

SURSE


  1. http://epochtimes-romania.com/news/o-zeitate-misterioasa-romana-ii-nedumereste-pe-experti—227467
  2. Foto: epochtimes-romania.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...