Oameni care au călătorit în Universuri Paralele

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mai multe cercetari efectuate in ultimii zeci de ani i-au impins pe o parte din oamenii de stiinta sa afirme ca viata se manifesta intr-un univers multiplu in care se exista un numar relativ nelimitat de alte dimensiuni care interactioneaza intre ele.

Documentarul de scurt-metraj a fost realizat de catre Paul D. Adrian si veti vedea o serie de intamplari, care va vor demonstra ca nu numai ca nu exista doar un singur Univers, ci un Multivers, iar uneori aceste Universuri se mai intersecteaza. De asemenea, in anumite locuri de pe aceasta Planeta, inclusiv in Romania, exista portaluri naturale de trecere.


Video

SURSE


  1. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...