Oameni care s-au nascut cu ADN ce este alcatuit din 4 spirale! Acesti oameni poseda capacitati extrasenzoriale superioare celorlalti! Iluminatii au inclus aceasta descoperire in cadrul secretelor U.S.A.P.! Oamenii de stiinta au constatat ca ADN in viitor va avea 12 spirale!

Distribuie!

ADN-ul (acidul dezoxiribonucleic) reprezinta structura informationala genetica a unei fiinte umane. Acesta este format din molecule organice dintre cele mai complexe. Substanța se găsește în fiecare celulă a ființelor vii și este esențială pentru identitatea oricărui organism, de la Euglena viridis, mica ființă unicelulară aflată la granița dintre plante și animale, și până la Homo sapiens sapiens, omul contemporan.

Descoperirea efectului „fantoma” al ADN-ului – fotonii care trec prin ADN se aliniaza dupa spirala ADN-ului!


Acest fenomen nou – ADN-ul Phantom efectul – a fost observat pentru prima oara la Moscova, la Academia de Ştiinţe a Rusiei ca un efect de surpriză în timpul experimentelor de măsurare a modurilor vibrationale ale ADN-ului în soluţie folosind un sofisticat şi scump “Malvern” cu laser foton de corespondenţă spectrometru (LPCS) [ 5]. Aceste efecte au fost analizate şi interpretate de către Gariaev şi Poponin

 

 

Corpul somatic; noţiuni de genetică
Corpul somatic este alcătuit din materie pozitivă, ce se supune legităţilor cadranului din dreapta sus al diagramei Tiller. Unitatea structurală a corpului somatic este celula. Modelul holografic, ce poate fi astăzi atribuit microuniversului, macrouniversului, inclusiv sistemelor informaţionale vii, este perfect valabil şi pentru corpul somatic, deoarece fiecare celulă poate defini întregul, prin informaţia deţinută de ADN, situat în nucleul celular.
Acidul dezoxiribonucleic (ADN) reprezintă materialul genetic ce poartă informaţia de structură şi funcţie, adică de morfologie şi fiziologie a corpului somatic.
Pentru înţelegerea lucrării, cred că este necesară o abordare mai largă a ADN Macromolecula de ADN este formată din două lanţuri polinucleotidice, înfăşurate helicoidal antiparalel, în jurul unui ax comun, astfel încât formează un dublu helix. Unitatea de structură de bază a ADN este nucleotida, care, la rândul ei, este alcătuită dintr-o bază azotată, un zahar şi un radical fosforic. Bazele azotate sunt de două feluri: purinice şi pirimidinice. Bazele purinice prezente în ADN uman sunt adenina (A) şi guanina (G). În ADN uman, există două tipuri de baze pirimidinice: citozina (C) şi timina (T).
Putem diseca ADN până la stadiul de atomi numai pentru ca să înţelegeţi că, în momentul de faţă, materia palpabilă nu mai are taine pentru noi.ADN conţine programul sintezei de proteine, adică informaţia genetică ce determină ordinea de succesiune a aminoacizilor care structurează proteinele. Gena reprezintă un segment din macromolecula de ADN, care conţine informaţia genetică necesară sintezei unei catene polipeptidice sau unei alte macromolecule.


Ce anume generează aşa-zisele calitaţi paranormale, ce stau la baza definirii ştiinţifice a SUFLETULUI? O bună parte dintre răspunsuri se găsesc tocmai în „banala moleculă” de ADN atât de suprinzătoare, de fapt.Biofizicianul Fritz Albert Popp – fondator al Institutului Internaţional de Biofizică din Neuss – Germania este cel care a introdus denumirea de radiaţie biofotonică pentru fenomenul de emisie de lumină din organismele vii (din regnul animal şi vegetal). Această emisie este foarte slabă, dar poate fi pusă în evidenţă în întuneric după o prealabilă amplificare. În lume sunt astăzi 2007 circa 40 de institute care studiază radiaţia biofotonică, biocomunicarea, coerenţa în biologie sau mai bine zis 40 oficializate! http://www.lifescientists.de Cercetători de la diverse universităţi din Rusia, Germania, SUA, Canada au făcut deja primii paşi în investigarea mecanismelor proceselor fizice ce au loc în aparatul genetic, în descrierea unor modele matematice si informatice ce au loc la acest nivel.
Doi fizicieni germani Grazyana Fosar şi Franz Bludorf au sintetizat calităţile excepţionale ale moleculei ADN într-un articol intitulat „Cipul biologic din celulele noastre”. http://www.fosar-bludorf.com/archiv/biochip_eng.htm Reproduc:

 

„S-a demonstrat experimental faptul că organismul uman se încarcă cu lumina pe care o ia din mediu şi la rândul său poate emite lumină. Evident se poate observa o scădere semnificativă a emisiei de lumină a organismelor aflate în întuneric. Există ceva în interiorul nostru care are capacitatea de-a stoca energia luminoasă. Există evidenţe care probează faptul că, alături de alimente, o parte din hrana zilnică o reprezintă hrana din energia luminoasă. „

 

Acest fapt nu este o noutate decât pentru lumea modernă, căci textele vechi, în special cele chineze menţionează faptul că punctele de acupunctură sunt adevărate lacuri de lumină. Acum este binecunoscut faptul că molecula de ADN este cea responsabilă de emisia de biofotoni.

„Forma de dublu-helix face din această moleculă gigantă o antenă electromagnetică ideală. Fiind lungă are proprietatea unei antene în formă de lamă care poate prelua foarte bine impulsurile electrice, iar privită de sus, are forma de inel, ceea ce-i conferă proprietăţi excelente de antenă magnetică.
Ce se întâmplă cu energia electromagnetică pe care o înmagazinează celula ADN ? Este stocată destul de uşor în moleculă menţinând molecula în oscilaţie. Din punct de vedere fizic un astfel de sistem se numeşte sistem oscilator armonic. Cu timpul un astfel de sistem îşi pierde progresiv energia, fapt observabil în întuneric. Se poate aprecia capacitatea de stocare a energiei luminoase prin măsurarea timpului de emisie de lumină. Această emisie de lumină pe unitatea de timp se numeşte rezonanţă. Emisia se face cu un multiplu constant de oscilaţii ceea ce a dus la ideea că ADN-ul se comportă ca un superconductor organic.
Relativ recent s-a descoperit calitatea superconductorilor de a stoca lumină.
Lumina este energie electromagnetică pură divizată în cuante infime numite fotoni, care se deplasează constant cu viteza luminii în vid: 300.000 de km/secundă. Viteza luminii este constantă numai în vid. Atunci când traversează materia, de exemplu când trece printr-un pahar cu apă viteza sa scade simţitor. Lumina însăşi este absorbită în parte de mediul traversat. Se ştie bine că adâncul oceanelor este cu atât mai întunecos cu cât adâncimea creşte.

Nu acelaşi lucru se întâmplă însă cu superconductorii. Astfel, deşi atomii de sodiu încetinesc lumina mai mult decât toate celelalte materiale, ei rămân total transparenţi. Nu intervine nici o pierdere de lumină. Computerele cu chipuri superconductori vor putea să stocheze lumina şi prin aceasta să scocheze informaţie.
Aceste date experimentale ne oferă nu numai date cantitative în ceea ce priveşte cuplarea constantă a între câmpul moleculei de ADN şi câmpul electromagnetic al razei laser, ci ne furnizează informatii calitative şi cantitative asupra unei dinamici nonlineare a a câmpului ADN-ului fantomă. Ambele tipuri de date sunt cruciale în dezvoltarea unei noi teorii a câmpului unificat cuantic nonlinear, dar care trebuie sa includă teoria fizică a conştiinţei şi care trebuie să fie bazată pe date cantitative precise.
O serie de alte experimente care de care mai interesante sunt elaborate la Institute of HeartMath în SUA.
Spre exemplu, s-a recoltat sânge de la militari şi s-au izolat leucocitele. Din nuclee s-a izolat ADN-ul care a fost introdus în containere în care s-au putut efectua măsurători electrice asupra mostrelor. Militarii au fost apoi supuşi unor stimulări emoţionale folosindu-se videoclipuri, iar efectele electrice ale stimulării au fost monitorizate. Curiozitatea a constat în faptul că vârful modificărilor electrice înregistrate pe donori este oglindit în modificări similare asupra mostrelor ADN recoltate în exact acelaşi timp. S-a repetat experienţa donorii find duşi la distante de până la 50 de km distanţă. Modificările electrice au continuat să fie înregistrate exact în acelaşi timp ca şi când mostrele ADN ar fi făcut în continuare un corp comun cu donorii. Nu a existat nici un timp de transmisie; răspunsul a fost după fiecare stimulare instantaneu. Ce înseamnă asta? Celule organismului comunică între ele printr-o formă de energie care nu este afectată de factorul timp sau distanţă, care este non-locală şi care exista peste tot (respectă principiile Gariaev).
Într-un alt experiment ce a avut loc la Institute of HeartMath. 28 de mostre de AND de placentă au fost introduse în containere în care s-au putut măsura modificările survenite asupra lor. 28 de cercetători antrenaţi în a genera şi a simţi – prelua sentimente – emoţii au fost supuşi diverşilor stimuli emoţionali. S-a descoperit că AND-ul suferă modificări de formă în acord cu sentimentele cercetătorilor. Atunci când cercetătorii au simţit sentimente de gratitudine, dragoste şi apreciere AND-ul a răspuns cu relaxare, cu alungirea formei ca nişte şuviţe deşirate. Când cercetătorii au generat furie, stress, mostrele de AND au devenit mai scurte, mai compacte, mai adunate şi şi-au închis multe din coduri. Fiecare dintre noi s-a simţit „dărâmat” de emoţii negative. Acum ne dăm seama că efectul este transpus practic şi în planul fizic, nu numai în cel emoţional. Închiderea codurilor a fost reversibilă şi s-au deschis atunci când cercetătorii au reînceput să genereze sentimente de dragoste, bucurie, gratitudine şi apreciere. Într-un alt experiment realizat pe pacienţi HIV pozitivi s-a ajuns la concluzia că rezistenţa la contaminare HIV este de 300.000 de ori mai mare la cei care emană sentimente de dragoste şi bucurie. Indivizii antrenaţi în dragoste adâncă sunt capabili să-şi modifice forma AND-ului. Rezistenţa la boli, la infecţii, la răceli poate fi crescută semnificativ numai fiind constant ancorat în sentimente pozitive fapt ce generază un sistem imun puternic.În ultimii ani s-au produs echipamentele de laborator care au permis observarea şi descrierea proceselor ce au loc în molecula de ADN. Piotr Gariaev il citează pe V. Kaznacheev care în anii 80 a realizat un experimente extrem de interesante. Spre exemplu a plasat culturi de bacterii identice în două containere de sticlă sigilate, despărţite de o barieră de cuarţ. Contaminarea şi îmbolnăvira dirijată a uneia dintre culturi a dus în două trei zile la îmbolnăvirea identică a celeilalte culturi. Într-un alt experiment realizat de V. Burlakov în Rusia în anul 2000, doi embrioni de peşte aflaţi în stadii diferite de dezvoltare embrionară au fost plasaţi separat în containere de sticlă sigilate şi sparate de barieră de cuarţ. După câteva săptămâni embrionii au dezvoltat malformaţii diferite, dar specifice fiecărui stadiu de dezvoltare (de organogeneză) în care se aflau embrionii. Curiozitatea a constat în faptul că malformaţiile dezvoltate de unul dintre embrioni s-au transmis şi la celălalt deşi embrionul mai “bătrân” trecuse de vârsta la care o asemenea malformaţie ar fi fost posibilă. Conform biologiei clasice, interacţiunile la distanţă între embrioni nu sunt posibile. Următorul pas al acestor studii este experimentul lui V. Budakovski de asemenea din Rusia ce a avut loc tot în anul 2000. Experimentul se referă la transmiterea holografică de informaţie morfogenetică.

Postulatele noii paradigme (Gariaev) Toate aceste postulate s-ar putea extrage la fel de bine din fostele ediţii ale „Programului Terra”, căci toate au fost enunţate acolo într-o formă sau alta. Mulţi alţi specialişti în diverse domenii fizică, medicină, biologie au ajuns la aceleaşi concluzii. Gariaev are însă reputaţia ştiinţifică şi meritul de-a le fi sintetizat în forma de mai jos. De aceea, le voi numi postulatele Gariaev.

1.Toate substanţele vii conţin două tipuri de substanţe: cea materială şi cea energetico-informaţională sau subtilă.

2. Proprietarea principală care distinge energia informaţională (EI) şi câmpul ei corespunzător de toate celelalte substanţe şi câmpuri cunoscute este aceea că EI este omniprezentă, adică este prezentă simultan în fiecare punct din spaţiu în lumea noastră tridimensională. Aceasta înseamnă că distanţa între între EI şi oricare alte două obiecte materiale în lumea noastră este mereu zero, indiferent cât de departe se află cele două obiecte unul de celălalt.

3. În acord cu primul postulat considerăm că în fiecare organism viu există două nivele: unul material şi un altul subtil –energia informaţională.

4. Cele două nivele ale unui organism sunt legate în mod intim unul de celălalt se influenţează unul pe celălalt şi fiecare reflectă starea celuilalt. Mai mult decât atât, energia informaţională este nivelul de comandă.

5. Definim viaţa ca schimbul dinamic de energie şi informaţie între organismul fizic şi energia informaţională, între corpul fizic şi cel subtil.

Principiile de bază ale undelor genetice.

1. Aşa-zisul 98% gunoi genetic din ADN nu este decât un supercod ce are un nivel cu mult mai avansat, superior faţă de codul ARN şi al sintezei de proteine. Acest nivel înalt este nivelul undă.
2. Genomul este un cod cvasi-inteligent. 3.Funcţia nivelului undă al codului genetic există pentru a programa organizarea spaţio-temporală a fiinţei umane.
În mod tradiţional geneticienii vorbesc despre ADN, ARN, proteine, limbaj, texte. Structurile limbajului standard al genomului (la nivelul material al genomului) sunt reprezentate de literele chimice din ADN care ocupă 2% din codul ADN. În undele genetice textele sunt realizate la nivel material sub forma unor sofisticate holograme dinamice (holograme-gene) în cristalele lichide ale continuumului cromozomial.

Bio-computerul ADN – undă

Terminologia de holograme-gene este ca o rezultantă a interferenţei dintre înregistrările de modificări de structură a apei intracelulare determinate de acţiunea radiaţiei luminii şi a sunetului emise de cromozomi şi transmisă la celulele înconjurătoare informându-le asupra stării celulei emitente la un moment dat. O astfel de operaţiune este realizată de fiecare celulă în parte în întreg corpul. Prin aceasta , miliarde de celule formează un câmp de energie informaţională care funcţionează ca un bio-computer de unde ADN. Acest biocomputer procesează în timp real informaţia despre procesele metabolice din fiecare celulă.

Mai multe puteti citii aici -> http://www.fara-secrete.ro/descoperirea-efectului-fantoma-al-adn-ului-cand-interactioneaza-cu-fotonii.

Citez mai multe informatii de pe site-ul yoda.ro:

„ADN-ul, acea molecula care contine informatiile genetice ale unui organism, a reusit sa ii surprinda pe cercetatori, la peste 60 de ani de la descoperirea ei de catre James D. Watson si Francis Crick. Pana acum, manualele spuneau ca ADN-ul are forma unui dublu helix.

Dar oamenii de stiinta de la Universitatea Cambridge au vazut o structura ADN formata din 4 spirale, care functiona in interiorul unei celule umane. Cercetarea a fost publicata in Nature Chemistry

Oamenii de stiinta cred ca aceasta structura proaspat descoperita ar putea avea legatura cu cancerul, iar intelegerea ei le va oferi unele raspunsuri pentru tratarea bolii, in viitor.

Profesorul Shankar Balasubramanian de la Universitatea Cambdridge a declarat pentru BBC:

„Existenta acestor structuri poate aparea atunci cand celula are nu anumit genotip sau o anumita stare disfunctionala. Trebuie sa demonstram asta; dar daca aceasta este cazul, atacarea acestora cu molecule sintetice ar putea fi un mod interesant de a afecta celulele care au aceasta disfunctie”.

Cercetatorii sustin ca acest ADN dubios apare in special in timpul diviziunii celulare. Ei spera ca studiul lor sa ajunga si la companiile farmaceutice, care sa dezvolte noi tratamente impotriva cancerului.”[1]

De pe site-ul perfect-mind.ro aflam mai multe informatii despre capacitatile extransezoriale pe care le poseda acesti purtatori de ADN cu 3-4 spirale:

„În acest articol scris de Patricia Resch, Dr. Berrenda Fox vorbește cu probe despre testele ADN și ale sistemului celular pe care le-a făcut asupra unui număr important de oameni. Dr. Fox este medic holistic la Wellness Centre din Avalon, California.

Clinica din Avalon propune celor interesați tratamente naturiste care beneficiază de condițiile optime de pe insulă (Santa Catalania). Prin teste bazate pe analiza sângelui, ea a demonstrat că, în cazul unor oameni, în structura ADN au început să apară unele modificări care atestă creşterea numărului în privința numărului de spirale.

P.R.: Dr. Berrenda, care este formarea dv. profesională?
Berrenda: Am obținut mai multe diplome în fiziologie și naturopatie. În timpul pregătirii mele în Europa, am lucrat în domeniul comunicării și continui să lucrez în producția de filme documentare și științifice de avangardă. După cum cunoașteți, Fox Television Network își extinde preocupările și în privința existenței civilizațiilor extraterestre și rolului acestora în desfășurarea evenimentelor terestre mai ales din această perioadă. Cele mai cunoscute programe sunt “Sightings” și “X Files”.

P.R.: Ce schimbări considerați că se produc acum pe planeta noastră și ce impact au ele asupra corpului uman?
B.: Sunt unele schimbări fundamentale, mutații care, conform cercetărilor genetice, au loc în prezent în corpul uman, și această problemă a constituit tema unei reuniuni internaționale a geneticienilor care s-a desfășurat cu câțiva ani în urmă la Mexico City. Reuniunea și comunicările s-au axat chiar pe transformările ADN care se produc. Este clar că au loc transformări în corpul uman care nu și-ar găsi o explicație plauzibilă în schimbările de mediu; știm precis că ele se produc, dar nu știm cu ce scop și în ce direcție se îndreaptă. Traversăm un proces de schimbare dar nu știm în ce ne transformăm!

P.R.: În ce sens este ADN-ul nostru în schimbare?
B: ADN-ul fiecăruia dintre noi are un dublu helix (spirală). Constatăm acum că sunt în curs de formare și alte spirale. În dublul helix există două spirale de ADN combinate într-o singură spirală. Cercetătorii constată acum că ne cresc alte spirale, în total urmînd ca ADN-ul uman să fie format din 12 spirale. Coroborând cu viteza schimbării, se poate aprecia că într-o perioadă de 5-20 de ani, toți oamenii vor avea noul ADN (cu 12 spirale). Este o concluzie absolut științifică, bazată pe analize și pe probe. Este clar că au loc mutații în corpul uman dar nu știm către ce ne îndreptăm, ce forme și ce capacități vom avea în viitorul destul de apropiat. Chiar nu avem habar care va fi rezultatul final.

Modificările acestea surprinzătoare nu sunt făcute publice din cauza temerii că ar apărea o puternică reacție de teamă din partea oamenilor. Cu sau fără aceste restricții, celula umană se modifică și noi nu avem altă posibilitate decât să observăm fenomenul. Personal am descoperit la trei copii că ADN-ul lor era format din trei spirale.
ADN cu 3 spire
Si unele religii vorbesc despre schimbări ale structurii ființelor umane. Există credința în lumea științei, a unor religii și a multor oameni de spiritualitate că toate aceste modificări reprezintă un factor evolutiv și sunt menite să crească capacitățile și abilitățile ființei umane.

P.R.: Acești copii prezintă caracteristici diferite de cele ale copiilor cu un ADN obișnuit?
B: Da. De exemplu, prin concentrare, pot pune în mișcare unele obiecte, fără să le atingă fizic. Sau pot umple cu apă un pahar gol, doar prividu-l cu atenție. Au, deasemenea, însușiri telepatice de comunicare. Știu că doar aceste însușiri și ar fi suficiente pentru a-i considera supraoameni. Eu cred, însă, că sunt primele exemplare ale oamenilor din viitorul foarte apropiat, cel mult câteva decenii.
Copil cu ADN modificat
P.R.: Toți cei care existăm astăzi vom trece prin acest proces al schimbărilor?
B.: Se pare că cei născuți înainte de 1940 nu vor avea această șansă, corpul lor nemaifiind capabil să se metamorfozeze. Însă cei care se nasc acum, cu siguranță vor avea ADN-ul modificat. Cu toate acestea, pot fi cazuri când și celor mai vârstnici li se poate întâmpla.

P.R.: Ce ar determina producerea transformării ADN la un om, ”normal” cu două spirale?
B.: Cel mai simplu ar putea fi un virus, asta însemnând că nu toți virușii au efecte nedorite asupra corpului. De ex. virusarea ADN-ului cu Epstein Barr şi virusul herpes #6, care provoacă schimbarea structurii celulare. Virusul retro HIV nu este un virus care să modifice ADN-ul, deoarece el nu produce o schimbare a stucturii celulare, el o devorează. Majoritatea oamenilor care au trecut prin acest proces de modificare ADN, își schimbă profesia, modul de viață, modul de a gândi. Sunt mai sănătoși, mai optimiști și orice boală care i-ar afecta e tratată ca pe un cadou, o ocazie de a evolua și mai mult.

P.R.: La ce alte modificări ne-am mai putea aștepta?
B.: Cei trecuți prin acest proces nu se vor mai îmbolnăvi, și, în principiu, se crede că vor trăi foarte mult. Poate chiar vor alege să nu mai moară. Lecțiile pe care le vom avea de învățat nu vor mai implica suferința și durerea, ci bucuria, fericirea și liniștea. Vechiul sistem prin care lumea se chinuia să evolueze va dispărea, nimeni nu va mai trebui să lupte pentru a supraviețui. Concurența și dușmănia vor fi eliminate, vor dispărea. Vechile paradigme care presupuneau lupta pentru putere, zdrobirea adversarilor, medicina alopată, războaiele, guvernele corupte, toate vor dispărea odată cu trecerea în Noua Lume.

P.R.: Vor exista și efecte colaterale ale acestor schimbări?
B: Schimbarea celulară poate aduce apariția unor simțuri, altele decât cele prezente, sau amplificarea și rafinarea celor cunoscute. Pot apărea la început unele confuzii, neclarități de percepție și de raționament, din cauza impactului pe care-l pot avea aceste transformări, până când mintea va începe să-și refacă clișeele și ”biblioteca” de date. Poate că aceste posibile simptome vor face ca manifestările unora să fie considerate de ceilalți ca semne de nebunie. Este posibil ca medicul, mai cu seamă adeptul medicinii alopate, să nu reușească să înțeleagă ce se petrece cu unii dintre cei care i se adresează, căutându-și leacul.  Tratamentele energetice vor lua amploare, căci chakrele vor fi mult activate și mai bine conectate la sistemul endocrin. Femeile vor cunoaște unele schimbări hormonale, o manifestare fiind plânsul ”fără motiv” explicat prin creșterea sensibilității feminine și activarea unei modalități cunoscută, de altfel, de eliberare a unor acumulări energetice emoționale. Un important număr de femei vor cunoaște mai timpuriu intrarea în faza de menopauză. Bărbaților li se vor activa și unele caracteristici feminine (sensibilitate, compasiune, milă). Mai toate ființele umane vor cunoaște un salt în inventivitate și intuiție.

În perioada modificărilor structurii celulare și ADN, pot apărea anumite stări, cum ar fi:

* stări gripale – febra, transpiratie, dureri de oasele şi articulaţii dureroase, etc. care nu răspund la antibiotice;
* migrene şi cefalee, dureri severe care nu se elimină prin analgezice;
* episoade pasagere de diaree;
* scurgeri nazale cu efect temporar, care durează 24 de ore, fără a se fi produs o răceală sau expunere la agenți alergici;
* stări de amețeală pasagere;
* bâzâit în urechi (acufene);
* palpitații;
* vibraţii de-a lungul întregului corp, mai ales noaptea, în faza de repaus;
* spasme musculare intense. Adesea, durere în corp, în special în zona spatelui;
* pierderea de forșei musculare, la mîini și la picioare;
* dificultăţi de respirație, respirație accelerată la efort sai chiar în repaus;
* slăbirea temporară a sistemului imunitar;
* probleme în sistemul limfatic;
* stări de oboseala, senzație de extenuare la efort, altădată acceptabil;
* somnolență și dorință de a dormi, mai mult decât erați obișnuiți;
* creșterea accelerată a părului și unnghiilor;
* atacurile nejustificate de depresie;
* obsesii pentru evenimente neplăcute din trecut;
* sentimentul că în corpul vostru are loc un proces de purificare, de cucătare;
* stări de tensiune, stres, angoase angoase pentru ceva neclar, indefinit.

Celor care merg la medic în asemenea situații li se spune că nu au nimic, că par a fi complet sănătoși. Și este adevărat: nu sunt stări de boală autentică, ci efecte ale transformărilor (benefice) prin care treceți.

Instrumentele pe care eu le folosesc nu sunt obișnuite: Organoterapia, care este un sistem de tratamente glandulare, creat în Europa, este utilizat pentru construirea și reconstruirea sistemului hormonal, necesar acceptării noului ADN.

P.R.: Ce atitudine să adoptăm față de aceste simptome?
B: Nu vă îngrijorați, bucurați-vă că vi se întâmplă și considerați-le ca manifestări de bun augur. În latină ”doctor” înseamnă “educator”. Totul este să vă asigurați că nu este vorba de altceva, o stare de boală adevărată.

Corpul vostru are instrumentele și mijloacele necesare cu care să facă față la astfel de stări. Aveți încredere în puterea lui de regenerare și nu-l stresați cu gânduri de teamă, de disperare și de neliniște. Asigurați-i linisțea și odihna și nu-l îndopați cu cine sție ce medicamente. Permiteți-i lui să ia conducerea grijii față de sine. Nu vă ”băgați !” . Medicul nu este cel care vindecă, ci doar cel care ajută la vindecare, punând la dispoziție corpului ceea ce are nevoie. Corpul este propriul său medic și tămăduitor. În fiecare dintre noi există puterea de a ne vindeca, cu o condiție: să permitem ”doctorului-corp” să se trateze.

Instrumentele pe care eu le folosesc nu sunt obișnuite: Organoterapia, care este un sistem de tratamente glandulare, creat în Europa, este utilizat pentru construirea și reconstruirea sistemului hormonal necesar acceptării noului ADN.

Pe lângă băile specifice, avem grijă de partea energetică a organismului, vitaminizare, tratamente cu plante, laser rece. Orice tratament, orice procedură este particularizată fiecărui pacient, noi neutilizând o rețetă comună tuturor celor care ne solicită ajutorul. Ne inspirăm din tehnici și terapii ale strămoșilor noștri care știau cum să se comporte cu natura și ce le putea ea pune la dispoziție.

P.R.: Cum vă vedeți munca în viitor?
B.: Eu consider că ceea ce fac este o punte pentru a conduce să treacă pe cei care au nevoie în Noua Lume pe care o construim. Recuperarea este o știință și o artă. Cele două trebuie să mergă mână în mână. Cred că munca mea nu va mai fi necesară în viitorul mai îndepărtat, deoarece nu vor mai exista boli și suferință.”[2]

ADN-ul uman se modifica! Acesta va ajunge la 12 spirale!

Remedii ale efectelor secundare

Extras din articolul „Imaginea de ansamblu” de Susana Thorpe-Clark.

Suntem transformati fizic, din fiinte pe baza de carbon, cu doua spire de ADN, in fiinte cristaline cu 1024 de spire de ADN (intr-un final, in timp), deoarece numai substantele cristaline pot exista la nivele dimensionale superioare. Schimbarile imediate sunt insa cele de la 2 la 3 spire – si, ulterior, la 12.

Se speculeaza ca fiintele omenesti au avut deja, cu sute de mii de ani in urma, 12 spire de ADN, dar cineva sau ceva a intervenit in evolutia noastra, coborandu-ne numai la 2. Nu numai noi, oamenii, ne schimbam, ci toate formele de viata de pe Pamant devin cristaline. Toti pestii din mare si toate florile si copacii din gradina voastra, toate pasarile din cer si chiar animalul vostru de companie, catelul sau pisica. Totul se schimba. Nimic nu va muri sau nu se va distruge, pentru ca ne miscam cu totii impreuna, catre O NOUA STARE A FIINTEI. Aceasta noua stare a fiintei necesita sa renuntam fizic, mental si emotional la conceptele tri-dimensionale.

Ca si in moarte, renuntarea reprezinta o parte majora a procesului de schimbare, pentru ca nu putem lua valorile vechi si vechiul mod de viata, intr-o viata urmatoare complet diferita. Asadar, evolutia prin schimbare ne obliga sa renuntam la relatiile, slujbele, carierele, casele, bunurile etc. noastre prezente – daca acestea nu mai pot sa ne sustina noul mod de a fi.

In acest caz, nu e de mirare ca exista foarte multa anxietate si frica, deoarece aceste schimbari sunt deja in plina desfasurare, chiar daca majoritatea oamenilor nu sunt constienti de ele. In acelasi timp, schimbarile structurii noastre psihologice sunt si ele accelerate si, prin urmare, exista MULTE SIMPTOME PSIHICE TEMPORARE, care apar in corpurile noastre.
Unele dintre acestea sunt:

– Simptome asemanatoare gripei – febra mare, transpiratie, dureri de oase si in articulatii, etc care nu raspund la tratamentul cu antibiotice.

– Dureri de cap, migrene – dureri acute care nu cedeaza la calmante

– Diaree ocazionala.

– Curge nasul – cu crize de stranut care dureaza 24 de ore, fara sa fie vorba despre raceala sau alergie

– Ameteala

– Zgomote in urechi

– Palpitatii cardiace

– Senzatii de vibratie in tot corpul – in special noaptea, cand suntem relaxati.

– Spasme musculare intense – plus dureri in corp, deseori in spate.

– Furnicaturi in brate, palme, picioare si talpi

– Pierderea fortei musculare in maini, determinata de schimbari ale sistemului circulator

– Dificultati ocazionale in respiratie – si/sau observarea unei respiratii mai puternice si mai zgomotoase, in stare de repaus

– Schimbari ale sistemului imunitar

– Schimbari ale sistemului limfatic

– Stare de oboseala sau extenuare, in urma unor eforturi moderate

– Dorinta de somn – mai des si pentru mai mult timp decat pana acum

– Cresterea unghiilor de la picioare si a parului, mai repede decat era normal

– Crize de depresie fara o cauza reala

– Intoarcerea in trecut – cu atentie acordata relatiilor si obtinerea claritatii cu privire la problemele personale. .

– Senzatia unei purificari intense

– Tensiune, anxietate si nivele ridicate de stress – deoarece exista senzatia ca se intampla ceva, dar nu se stie ce.

Unele dintre aceste simptome sunt resimtite de un numar foarte mare de oameni. Multi alearga cuprinsi de panica la medic, chiropractician, herbolog, etc si, de cele mai multe ori, li se spune ca nu au nimic. Si asta este adevarul. Asta pentru ca toate aceste simptome sunt numai temporare si ele indica, pur si simplu, schimbarile fizilogice care au loc.

Unele dintre REMEDIILE RECOMANDATE imptriva acestor simptome sunt:

– Lasati-va purtati de val, nu va opuneti.

– Daca va simtiti obositi sau extenuati, odihniti-va si dormiti cat mai mult.

– Beti multa apa, pentru ca va detoxifiati si va deshidratati mult mai repede decat de obicei.

– Pentru a reduce tensiunea emotionala si a scadea nivelul de stress, luati Valeriana.

– Schinduful (fanul grecesc) reduce stresul sistemului limfatic si ajuta la detoxifiere.

– Pentru a reduce spasme musculare, luati valeriana si incercati bai de namol sau o baie fierbinte, in care sa adaugati o cana de saruri Epsom.

Faceti asta zilnic. Chiar daca aveti palpitatii sau respirati greu, intelegeti ca este vorba despre chakra inimii sau chakra gatului, care se deblocheaza si ca simptomele sunt trecatoare. Nu muriti, va schimbati doar! Oricum, nu va bazati numai pe cele spuse de mine. Cautati ajutor medical, daca nu sunteti siguri. Daca nu stiti de unde sa luati valeriana sau schinduf, incercati la un magazin cu produse naturiste sau, pur si simplu, rostiti-le numele in cap, atunci cand aveti nevoie de calmare.

Toate energiile vindecatoare se transmit prin sunetul numelui si sunt la fel de eficiente daca le rostiti in minte sau cu voce tare, ca si atunci cand le luati efectiv. Incercati si veti vedea. Cereti-le ingerilor vostri indrumatori sa va ajute sa calmati orice durere. De abia asteapta sa ii rugati! Majoritatea simptomelor par sa dureze cateva saptamani si apoi trec. Unele simptome mai pot reapare din cand in cand. Nu este necesar ca toata lumea sa simta schimbarile, in acelasi fel. Un procent foarte mic dintre adulti au terminat deja intreaga schimbare in forma cristalina si acum intrupeaza 1024 de spire de ADN.

Exista un raport despre o femeie care a crescut cu aproximativ 7 cm in inaltime si cu un numar intreg la pantofi. Toti copii sub 7 ani au terminat si ei transformarea sau o vor face in scurt timp. Bebelusii nascuti in ultimii 2 ani s-au nascut cu totii cu un set complet al ADN-ului. Unii oameni incep de abia acum sa treaca prin aceste schimbari, iar altii nu au inceput inca. Acest proces de schimbare este cunoscut ca Trezire sau proces de Inaltare sau de realizare a Merkabah sau a Corpului-Lumina.

Avem nevoie sa ne transcedem fricile si sa invatam despre iubire, iubire adevarata, care trebuie sa inceapa cu iubirea de sine. Asta pentru ca, pana cand nu ne vom iubi si nu vom avea incredere in noi insine, nu vom putea iubi sau avea incredere in nimic si in nimeni altcineva.

IV. Conexiunea spirituala

Dupa cum au dovedit-o cercetarile stiintifice, ADN-ul nostru, prezentat mai sus sub forma cunoscuta de elice dubla, poarta codurile genetice are evolutiei noastre fizice si emotionale. Cu toate acestea, stiinta mai are de descoperit faptul ca ADN-ul are un scop mult mai extins decat acela de simpla schema a corpului vostru.

Proiectul Genom a decodificat numai aprox. 3% din totalul ADN-ului fizic. Restul de 97% a fost numit atunci „junk (gunoi)”, in ideea ca nu are nici un scop. Adevarul este ca acest corp uman este extrem de eficient si orice ar fi nefolositor se atrofiaza si este eliminat prin evolutie, in rastimpul catorva generatii.

Daca 97% din ADN-ul nostru este „gunoi”, de ce il mai avem?

Acel asa numit ADN „gunoi” din corpul nostru contine toata istoria noastra, de la prima incarnare pe aceasta planeta, cu multe vieti in urma. Aici isi au locul inregistrarile akashice, memoria Sufletului vostru. ADN-ul nostru a fost numit o biblioteca vie, datorita bogatiei de informatie depozitate in el.

Exista 10 spire suplimentare de ADN – sau cinci elice duble – care au fost deconectate sau dezactivate, cu eoni in urma. Stiinta mai are de descoperit aceste spire, chiar daca au vazut deja umbre ale lor, cu ajutorul microscoapelor electronice. Le-au numit „ADN umbra”.

Avand activate cele 12 spire de ADN, aveti acces la de 10 ori mai multa informatie disponibila in ADN-ul vostru.

Aceste spire suplimentare afecteaza urmatoarele domenii ale vietii voastre:

– Conexiunea la Dumnezeu/Creatorul Suprem;

– Viziunea interioara, primirea mesajelor de la indrumatorii spirituali;

– Comunicarea – fizica si spirituala;

– Iubirea – omeneasca si Divina;

– Corpul fizic;

– Energia fortei vietii (Chi) si vointa personala;

Semne ale progresului spiritual

– Setea de apa curata: Noile conexiuni electromagnetice intercelulare din corpul vostru va vor incuraja natural sa beti mai multa apa pura. Aceasta conduce la un corp mai pur, liber de toxine. Corpul vostru va lucra cu un numar mai mare de conexiuni electromagnetice si are nevoie sa fie hidratat corespunzator, pentru a putea asigura o comunicare clara si puternica intre voi si ghizii vostri spirituali.

– Foamea de mancare curata: Poftele voastre alimentare se vor schimba fara efort, indreptandu-se catre ceea ce este mai curat si are un continut nutritiv mai mare, cum ar fi mancarurile organice sau crude. Acest proces va avea loc fara efort, aproape automat.

– Sanatate mai buna: Veti avea o conexiune mai clara si mai puternica cu corpul vostru si veti putea comunica si reprograma ADN-ul, in fiecare celula. In plus, pe masura ce va schimbati obiceiurile de a manca si a bea, pentru a raspunde unor cerinte mai sanatoase, corpul vostru va raspunde printr-o stare mai buna de sanatate.

– Pace interioara.

– Energie mai mare: Numarul mai mare de conexiuni electromagnetice din corpul vostru va determina cresterea fluxului natural de energie, prin toate sistemele voastre fizice.

Cu fiecare spirala suplimentara de ADN, ne apropiem de:

– O conexiune perfecta cu creatia. Mare indrumare spirituala: Activarea fiecarei spirale suplimentare de ADN reprezinta o reconectare la adevaratul Sine Divin.
– Conexiunea cu toate fiintele – animale, deva, spirite ale naturii si Gaia insasi.
– Conexiunea cu alte dimensiuni: Va veti putea conecta mai usor cu dimensiuni mai inalte, pentru a dobandi intelepciune spirituala. Sunteti fiinte multidimensionale, care locuiesc in multe dimensiuni in afara acestei a treia dimensiuni. Ceea ce voi numiti Sine Superior sunteti de cele mai multe ori voi, din alta dimensiune.

12 spire de ADN – Mostenirea noastra spirituala
Articol de Kate A. Spreckley

Timp de ani intregi, stiinta a recunoscut ca avem doua spire fizice active de ADN. Mai avem inca 10 spire energetice de ADN, care au fost adormite in Fiinta Umana, timp de secole. Aceste spire adormite de ADN au fost decoperite de savanti care, nestiind care le este rolul, le-au identificat drept ADN „gunoi”.

Acidul dezoxiribonucleic (ADN) este un acid nucleic care contine toate instructiunile genetice folosite in dezvoltarea si functionarea tuturor fiintelor vii. Rolul principal al ADN-ului este acela de stocare a informatiei pe termen lung. ADN-ul este deseori comparat cu un set de planuri, deoarece contine instructiunile necesare pentru a construi alte componente ale celulelor. Segmentele de ADN care poarta informatia genetica se numesc gene, dar alte secvente ale ADN-ului au scopuri structurale, sau sunt implicate in reglementarea utilizarii informatiei genetice.

Prin urmare, ADN-ul nostru este planul nostru personal si astfel contine toata informatia noastra mentala, fizica, emotionala si spirituala.

Fiinta umana originala avea 12 spire de ADN, care lucrau activ si mentineau intreaga functionare a Omului ca Fiinta Spirituala. Datorita preocuparii noastre excesive privind gandirea din emisfera stanga si datorita inchiderii centrului inimii, aceste spire suplimentare de ADN s-au pierdut. In consecinta, traim intr-o societate deficitara din punct de vedere spiritual, iar capacitatile noastre intuitive si de vindecare s-au redus simtitor. Un alt rezultat este ca accesam si folosim doar o foarte mica parte a creierului.

Corpul omenesc este foarte valoros. El pastreaza si depoziteaza o intreaga bogatie de informatii, intelepciune si cunoastere, legate de fiecare aspect al nostru, al lumii si al intregii noastre vieti. In Om sunt stocate combinatii de inteligenta si o mare cantitate de date este depozitata in corp. In interiorul corpurilor noastre exista formulele necesare pentru replicarea altor forme de inteligenta din Univers.

In momentul conceperii, primim de la cele doua linii de sange diferite ale noastre (parintii) anumite gene recesive, potrivite si imperecheate. Aceste gene poarta coduri-Lumina, care ne dau cea mai inalta posibilitate de a accesa si a ne dezvolta capacitatile Spirituale si de vindecare a aspectelor deteriorate si ranite, ale Sufletului nostru.

In acelasi timp, aceste gene poarta amintiri care au creat blocaje pe calea noastra catre unime si stau la baza sentimenetelor noastre adanc inradacinate de separare – separare de adevarata noastra esenta si de Creatorul nostru. Aceasta amintire a separarii ne-a impins catre experiente si situatii create pentru a ne da ocazia de a ne vindeca pe noi, lumea noastra si separarea noastra.

Ca Suflete, noi ne-am ales cu mare grija parintii si liniile lor de sange, pentru a ne facilita experientele si situatiile care sa ne permita sa ne vindecam. Prin urmare, ne-am ales cu mare grija strucurile ADN-ului si posibilele oportunitati de activare si trezire a altor spire de ADN.

Energia Pamantului se misca prin intermediul schimbarilor vibrationale majore, catre nivele superioare ale constiintei. Pe masura ce Pamantul isi ridica vibratia, noi, ca Fiinte Umane, avem multe ocazii de a ne ridica propria vibratie. Aceasta schimbare este numita Inaltare si exista multi oameni in intreaga lume, care trec prin confuzie si haos in lumile lor. Si totusi, in acest aparent haos si confuzie se afla marile noastre ocazii de a creste, de a ne extinde si a evolua.

Unul dintre aspectele cele mai interesante ale procesului nostru evolutiv este retehnologizarea ADN-ului nostru. Razele codificate de lumina cosmica de la Creator au venit pe Pamant, pentru a stimula schimbarea si reorganizarea corpurilor Omenesti. Pe masura ce filamentele de Lumina codificate sunt absorbite de fiinta noastra, ADN-ul nostru imprastiat este activat si reasezat in noi elice sau spire de ADN, care sunt reorganizate in snopuri.

Pe masura ce aceast regrupare si reorganizare evolueaza, noi cream un sistem nervos mai evoluat, care faciliteaza accesul noilor informatii si date, in constiinta noastra. Multe dintre celulele adormite ale creierului nostru sunt trezite si incepem sa putem accesa potentialul intreg al corpului. Pe masura ce corpurile noastre se incarca cu mai multa Lumina, amintirile noastre sunt deschise si noi evoluam odata cu ADN-ul nostru spre stadiul de Fiinte Multidimensionale constiente.

Cele 12 spire de ADN activeaza si conecteaza 12 puncte ale Chakrelor – porti energetice prin care accesam mostenirea noastra Spirituala. Cele 12 spire de ADN servesc drept legaturi prin cele 12 chakre, la reteaua energetica exterioara corpurilor noastre. Cele 12 chakre functioneaza ca portaluri energetice ale corpului nostru, care ne conecteaza cu fortele vitale ale existentei. Prin deschiderea si activarea acestor portaluri de energie, putem incepe sa ne cunoastem cu adevarat.

Cum toate cele 12 spire de ADN se formeaza acum, orice probleme de care nu ne-am ocupat si care nu au fost rezolvate pasnic in istoria noastra personala, vor crea haos. Sentimente si amintiri vor iesi la iveala, pentru a ne oferi ocazia de a experimenta tesatura din care este alcatuita fiinta noastra, prin intermediul evenimentelor si credintelor care sunt atat de fin tesute in noi.

Sarcina noastra este aceea de a trezi, activa si uni toate cele douasprezece spire, intr-o tesatura comuna. Toarcerea celor 12 spire de ADN si a celor 12 puncte chakra va atrage catre noi energiile care se vor intrepatrunde si se vor misca prin fiintele noastre, activand si trezind numeroasele aspecte diferite ale noastre. Asta va declansa noi versiuni, intelegeri si intelesuri ale tuturor evenimentelor din vietile si din lumea noastra.

Cele 12 chakre reprezinta acumulari de energie din care pot izvori evenimente.Ele pastreaza amintirea si identitatea si fiecare dintre ele corespunde unei spire de ADN. Cei 12 centri energetici trebuie accesati dinauntru, de unde putem simti datele care corespund cu si traduc experientele noastre, in contextul mintii.

Daca ne deschidem inima si mintea, vom gasi inauntru toate raspunsurile marilor mistere. Ni se cere sa iesim din sistemele noastre de credinta actuale si sa cream noi sistem de credinta, deorece mintea este structurata sa evolueze si sa ne formeze experientele, pe baza celor pe care le comandam noi. Mintea nu ne este stapana, noi suntem stapanii mintilor noastre. Mintea nu este decat o unealta folosita pentru crearea realitatii – si nimic mai mult.

Daca lucram in mod constient, cu valurile de energie si lumina care vin pe Pamantul nostru, vom putea intelege ca transformarea acestei planete se bazeaza pe vindecarea si puterea mintilor noastre.

Activarea tuturor celor 12 spire de ADN va crea o conexiune intre codificarea noastra genetica umana si ne va da acces la toata cunoasterea si intelepciunea. Aceasta este constiinta si intelegerea a cine suntem cu adevarat.

Prin activarea celor 12 spire de ADN, cream o aliniere in noi insine, care ne permite sa trecem usor la nivele vibrationale mult mai inalte si la frecventa Luminii, ajutandu-ne in procesul inaltarii noastre, prin trezirea in continuare, a constiintei noastre umane.

Concluzie:
Fara nicio indoiala ca ADN-ul nostru sufera mutatii. Vechea specie umana evolueaza cu un ritm foarte accelerat. Ne recapatam spirele de ADN pierdute si ne vom reconecta constient la sursa. Nimic nu poate opri si nimic nu va opri acest proces, deoarce Creatia il va materializa.

Misiunea noastra este sa acceptam noua energie care ne este trimisa si sa ajutam Creatia sa ne modifice corpurile fizice. Nu va opuneti evolutiei! Acceptati-o si primiti-o cu bucurie! Chiar in aceast clipa, ii dam forma noii rase umane.”[3]

ADN-ul cu 4 spirale – un secret inclus in cadrul U.S.A.P.

Am scris despre Proiectele Negre ale U.S.A.P. care se traduc prin (“Unacknowledged Secret Access Project”) sau “proiectele negre” (black project) se traduc prin “operatiune ultrasecreta si
complet inchisa recunoasterii oficiale”. Practic acestea nu exista oficial
si nici chiar presedintii de state nu au acces la asemenea date. In
esenta, datele sint de acest gen, despre ce discutam noi aici, doar ca ei au
dovezile palpabile, empirice…, asa cum ar cere multi sceptici pentru a se convinge.

In SUA, exista trei feluri de clasificari ale informatiilor, prin care Iluminatii incearca sa-si ascunda felul in care controleaza lumea, asa ca invoca ori “siguranta nationala” ori “teroristii”. Cele trei feluri de clasificari sint:

 

  • Confidential
  • Secret
  • Top Secret

Mai multe informatii puteti citii pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/proiectele-negre-ale-u-s-a-p-aici-se-afla-energia-punctului-zero-tehnologia-antigravitationala-fuziunea-atomica-la-rece-si-alte-tehnologii-ce-sint-ascunse-si-negate-in-mod-oficial-de-catre-oame.

O altă descoperire uluitoare care deocamdată este cenzurată din răsputeri de canalele de informare oficiale este existența unor secvențe ale codului genetic uman (ADN) ce prezintă nu două spirale, așa cum este general cunoscut, ci 4 sau chiar mai multe spirale!
Cercetători de la universitatea Cambridge au declarat că au văzut pentru prima dată un ADN înzestrat cu 4 spirale în celulele umane. Deşi, până acum, ADN-ul uman era cunoscut ca având numai două spirale, iată că a apărut prima dovadă că ADN-ul uman se poate transforma şi poate să formeze noi spirale:

În această imagine este ilustrată o reprezentare teoretică a ADN-ului cu 4 spirale (stânga), iar în dreapta este o fotografie care arată zonele din interiorul celulei umane (acestea sunt marcate cu substanţă fluorescentă) în care au fost detectate porțiuni de ADN având 4 spirale. Deşi propaganda medicală oficială a calificat această situaţie ca fiind doar un indicator al cancerului la ființa umană respectivă, iată că apare o primă dovadă solidă că ADN-ul uman poate avea mai mult de două spirale. Această descoperire uluitoare confirmă rapoartele unor cercetători americani care detectaseră anterior ADN cu mai multe spirale la unii copii, dar aceste afirmaţii au fost la momentul respectiv ignorate de lumea științifică şi catalogate drept „simple fantezii”.

SURSE

1. http://www.yoda.ro/stiinta/descoperirea-care-schimba-tot-ce-stiam-despre-viata-adn-ul-nu-arata-asa-cum-am-crezut.html

2. http://www.perfect-mind.com/index.php/blog/articol5/

3. http://spre-infinit.blogspot.ro/2012/01/oamenii-de-stiinta-spun-ca-adn-ul.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...