Oameni veniți din altă lume: Maeștrii ascunși ai progresului Conștiinței Umane

by “Societățile secrete, frățiile oculte sunt ele în spatele scenei politice mondiale? Cine sunt acești gardieni, maeștri ascunși ai progresului conștiinței umane și cum ne influențează ei existența? Istoria prezintă multe interfețe generate de mișcări oculte. Filosoful german, Oswald Spengler scria există un război puternic între grupuri de oameni foarte inteligenți […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Societățile secrete, frățiile oculte sunt ele în spatele scenei politice mondiale? Cine sunt acești gardieni, maeștri ascunși ai progresului conștiinței umane și cum ne influențează ei existența?

Istoria prezintă multe interfețe generate de mișcări oculte. Filosoful german, Oswald Spengler scria există un război puternic între grupuri de oameni foarte inteligenți pe care noi, simplii oameni, nu-i vedem și nu-i înțelegem.


În anul 1930, Ralph Shirley trăgea un semnal de alarmă privind pericolul ca societatea să fie distrusă de grupuri oculte care instigă la revoltă.

Generalul Fuller, fost agent secret pentru Marea Britanie, dar și pentru Germania, scria în memoriile sale despre o forță a magiei și a aurului care luptă ca supremația lumii să fie preluată de un răzbunător Messia, așa cum au prezis Talmudul și Kabbala.


În timpul Primului Război Mondial, ministrul afacerilor externe din Germania a trimis o scrisoare, top secret, lui Gustav Meyrink, reprezentant al lumii oculte, ca francmasonii din Franța și Italia să se implice în război. Poate că o făcuseră deja.

A urmat o luptă dusă din umbră, dar cu o măiestrie desăvârșită pentru distrugerea valorilor creștine și morale. A fost creat un culoar prin care comunismul cu reprezentanții lui a cucerit lumea, inversând scara valorilor.

Școlile de ocultism au o aplecare deosebită către vechea cultură egipteană, spre Grecia Antică și şcolile misterelor, spre mitica civilizație a atlanţilor.

Reprezentanții ocultismului sunt convinși că Atlantida a fost distrusă de cei care practicau magia neagră. Atlantida era locul unde trăiau Frații din Umbră, cei care practicau magia neagră, era locul unde forțele malefice au învins. Shambala era locul binelui, al frăției, al liniștii și luminii.

În ocultism, orientul reprezintă locul de unde răsare soarele, țara lui Dumnezeu, locul unde se naște lumina. Occidentul este considerat țara morților, locul unde soarele moare, locul decadenței.

Țarul Ivan al IV-lea credea în aceste teorii oculte și își propusese să construiască o civilizație profetică, religioasă, în spiritul bizantinismului. El se credea urmașul regelui Israel și era convins că rolul națiunii ruse era acela de a schimba lumea.

În anul 1586, țarul Boris Godunov îi oferea lui John Dee, spion englez dar și reprezentant al ocultismului, un salariu enorm, de 2000 de lire, casă și toate cele necesare, pentru a putea beneficia de cunoștințele sale oculte. John Dee a fost un reputat alchimist.
Mai târziu, Romanovii au fost acuzați că practicau magia neagră. Contele Saint Germain, alchimist, spion și diplomat a fost implicat mulți ani în politica pe care o duceau rușii.

Se spune că el deținea secretul tinereții veșnice, prin tehnici de magie sexuală tantrică pe care le învățase în Tibet. După ce a fost declarat mort, el a fost văzut în mai multe capitale europene.

ufo-paintings-aliens

Rusia a avut multe personalități care au îmbrățișat principiile oculte. Vorbim despre Tolstoi, Dostoievski, Rasputin, Gurdjieff, Soloviev. Să ne așteptăm ca răzbunătorul Messia să vină din Rusia?”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/oameni-veniti-din-alta-lume-maestrii-ascunsi-ai-progresului-constiintei-umane

Citiți și...

O bujie antica, veche de 500.000 de ani bulverseaza istoricii si arheologii !
Picturi rupestre, vechi de peste 10.000 de ani, care infatiseaza extraterestri si OZN-uri, au fost descoperite in India ! Departamentul de arheologie si cultura cer ajutorul celor de la NASA pentru a le cerceta !
Arienii din Carpatii sunt fondatorii culturii hinduse ! In Vedele indiene sunt descrise fauna si flora din Carpati ! In India, 80 milioane de oameni vorbesc o limba, oarecum, asemanatoare celei romane, iar unele cuvinte se potrivesc de minune cu cele din limba romana !
Istoria secreta a calatoriei lui Cristofor Columb – acesta stia faptul ca se indreapta spre America (Lumea Noua), fiind trimis de catre Iluminati sa o colonizeze ! Printul Henry Sinclair de Rosslyn a calatorit catre Lumea Noua inca din anul 1398 ! Fenicienii, norvegienii, irlandezii, galezii, bretonii, bascii si portughezii – toti au navigat catre America inaintea lui !
Mai multe discuri, presupuse a fi farfurii zburătoare antice, au fost descoperite în Rusia
Iluminații și secretele planetei Marte
Sfincșii de pe Planetă - construcții megalitice ale atlanților
Sub Piramida Kukulkan din Mexic au fost descoperite două piramide
O descoperire uimitoare: "Un obiect metalic “fără vârstă”, imposibil de obținut tehnologic pe Pământ, dar având proprietăți extraordinare"
Osiris - faraonul de origine extraterestră
Relațiile de colaborare cu cei care se află în interiorul Pământului
Curtea Regală a Dragonului - una dintre cele mai puternice organizații secrete de pe Pământ
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro