Oamenii de stiinta au posibilitatea de a crea sau sterge amintiri ! Proiectele guvernamentale MK-Ultra si Monarch functioneaza si astazi !

Distribuie!

O parte dintre voi ati auzit de proiectul guvernamental numit MK-Ultra (n.tr. Controlul Mintii) pus la punct de diversi psihiatri americani cu rolul de a fragmenta mintea umana pentru a o putea dirija usor. În aprilie 1953, directorul CIA, Alen Dulles, a autorizat demararea programului MKULTRA sub conducerea doctorului Sidney Gottlieb. Având la dispoziţie 6 procente din bugetul CIA, acest program a extins experimentele de control mental ale „Operaţiunii Artichoke” de la nivelul spionilor la nivel de masă, vizând controlul la nivelul unei armate aflate pe câmpul de bătaie sau chiar controlul întregii populaţii civile.

Originea acestor experimente de control mental se pare însă că merge mai înainte în timp. Se cunoaşte la ora actuală faptul că după înfrângerea Germaniei Naziste în cel de-al doilea război mondial, SUA a scos din Germania elita cercetătorilor ştiinţifici ai celui de-al treilea Reich (aşa-numita operaţiune „Paperclip”). Gottlieb a avut astfel la dispoziţie, nu doar documentaţia experimentelor de manipulare din lagărele de concentrare naziste (în special Dachau), ci şi o parte din „experţii” care le-au conceput.


Experimentele cu droguri, radiaţii, microunde şi ultrasunete din cadrul programului MKULTRA s-au realizat asupra prizonierilor de război, asupra soldaţilor, dar şi asupra unor pacienţi din spitale psihiatrice sau asupra populaţiei. Un exemplu inedit îl constituie aşa-numitele „case securizate” în care se desfăşurau experimente. Printre acestea se numărau bordeluri în care se administrau substanţe psihodinamizante atât prostituatelor cât şi clienţilor; comportamentul lor era observat prin oglinzi semitransparente.

Mai multe puteti citi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/institutul-tavistock-din-londra-centrul-mondial-de-control-al-mintii-si-emotiilor-oamenilor-cu-cei-mai-macabrii-psihiatrii.


Cel mai recent studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din California, San Diego si publicat online in revista Nature, la 1 iunie 2014, acestia au relatat ca au fost capabili sa stearga amintiri specifice din creierul de sobolan, apoi mai tarziu i le-au putut repune la loc, dupa cum scrie si site-ul naturalnews.com[1].

Roberto Malinow declara ca:

„Putem crea o memorie, o putem sterge si o putem reactiva”[1]

Crearea fricii !

Ca in multe alte studii complexe de acest gen, cercetatorii au folosit sobolani modificati genetic pentru a le face celulele din creierul lor sa devina sensibile la lumina. Cercetatorii au bombardat creierul sobolanilor cu lumina, in timp ce le aplicau un soc electric dureros. Acestia au continuat aceasta practica pana la stimularea celulelor nervoase, pentru a le produce un raspuns la teama. Apoi au utilizat o serie separata de impulsuri optice pentru a stimula aceeasi nervi. Dupa re-stimulare, sobolanii nu au mai avut teama, deci practic le-au reactivat memoria pe care o aveau inainte.

Iarasi au folosit impulsuri optice pentru a le stimula nervii, acestea din urma concepute pentru ai ajuta sa aiba amintiri. Sobolanii au aratat, din nou, raspuns la teama, imediat dupa ce stimularea initiala a fost repatata. Sadegh Nabavi, declara ca au reusit sa controleze centrele de frica ale creierului:

„Putem face un animal sa aiba frica si atunci cand el nu are frica si putem face asta inca o data prin stimularea nervilor folosind frecvente, care cresc sau reduc nivelul sinapselor.”[1]

Intr-un studiu publicat in revista Biological Psychiatry in septembrie 2013, cercetatorii de la campusul de cercetare din Florida, au declarat la randul lor ca au reusit sa stearga amintiri specifice creierului de soareci si sobolani. Au facut asta prin inhibarea actiunii anumitor molecule din creier pentru a sterge astfel memoria.

Pretextul cercetarilor – o noua „terapie” pentru dependentii de droguri sau persoanele care sufera de stres post-traumatic !

Este o scuza pe care acestia o folosesc, pentru a evita intrebari stanjenitoare din partea celor care au studiat toate conspiratiile cu privire la proiectele MK-Ultra, Monarch din cadrul Institutului Tavistock. Courtney Miller, cercetator principal al studiului acesta declara urmatoarele:

„Amintirile noastre ne fac ceea ce sintem, dar unele dintre aceste amintiri ne pot face viata foarte dificila.[1]

In iulie 2013, in cadrul revistei Science s-au prezentat anumite rezultate de la un studiu realizat de MIT, care a demonstrat o metoda prin care se pot crea amintiri false si se pot „inocula” in creier. Soarecii care au fost folositi in experiment, li s-au supus nervii optici la socuri electrice, apoi au fost mutati intr-o camera separata, iar apoi cand soarecii au revenit in camera unde au stat, si-au amintit ca au primit un soc, ceea ce inseamna reaparitia memoriei.

Cathy O’Brien – sclava controlului mental !

Aceste cercetari efectuate in public sint facute sub pretextul „terapeutic”, dar dupa cum ati vazut, aceasta nu reprezinta decat un pretext pentru a nu se expune in fata opiniei publice. In cartea “Trance-Formation Of America”[2] (n.tr. Transformarea Americii), ce conţine amănunte despre viaţa remarcabilei femei numite Cathy O’Brien. Tatăl ei fusese satanist şi a abuzat în mod violent şi sexual de ea încă de când era copil, în anii ’50, şi se afla în Michigan.

A dat-o pe mâna lui Gerald Ford – care mai târziu avea să devină preşedintele Americii – ca instrument în operaţiunea de control mental al Iluminaţilor, informatii descrise pe larg în cartea “Secretul Suprem” a lui David Icke. Recomand această carte oricui doreşte să ştie ce se petrece de fapt cu milioane de copii din întreaga lume.

 

Căutând în carte referinţele despre reptilieni, am descoperit că, deşi Cathy a perceput experienţa respectivă ca o iluzie produsă de controlul mental, totuşi ceea ce ea descrie reprezintă aceeaşi experienţăpe care au mai relatat-o mulţi alţii. Mai devreme am prezentat unele aspecte despre Miguel de la Madrid, preşedintele mexican din perioada mandatului lui George Bush la Casa Albă, şi povestea sa despre schimbările de formă ale extraterestrilor pe care îi numea „rasa de iguane”, care, spunea el, este perfectă pentru „transformarea în lideri mondiali”. în această carte, Cathy explică cum, la un moment dat, l-a văzut pe George Bush, unul dintre principalii săi controlori, schimbându-şi brusc forma.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/sclava-controlului-mental-cathy-obrien-vorbeste-despre-experintele-sale-cu-reptilienii-anunnaki.

SURSE

1. http://www.naturalnews.com/045690_memory_implants_induced_loss_medical_ethics.html#

2. Cathy O’Brien in cartea sa “Trance-Formation Of America” (n.tr. Transformarea Americii)

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...