Oamenii de știință au reușit să-i redea unui bărbat amintirile stimulându-i anumite părți ale creierului în cadrul unui experiment

Distribuie!by “Oamenii de stiinta au reusit sa transporte un barbat inapoi in timp, stimulandu-i pur si simplu anumite parti ale creierului. Un tanar de 22 de ani a fost cel care s-a supus pentru prima data experimentului.  Acesta a inceput sa „vada” scene petrecute de mult in pizzeria familiei lui sau […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Oamenii de stiinta au reusit sa transporte un barbat inapoi in timp, stimulandu-i pur si simplu anumite parti ale creierului. Un tanar de 22 de ani a fost cel care s-a supus pentru prima data experimentului.

 Acesta a inceput sa „vada” scene petrecute de mult in pizzeria familiei lui sau in gara din orasul natal. Barbatul si-a amintit si o vizita la doctor, petrecuta cu mult timp in urma.
Halucinatiile au fost induse dupa ce medicul Pierre Megevand de la Institutul Feinstein din New York i-a implantat tanarului electrozi in creier, pentru a gasi sursa epilepsiei de care sufera acesta.
Medicii i-au facut mai multe gauri in craniu, prin care au introdus electrozi de 5 centrimetri, pe care i-au ghidat spre puncte specifice ale creierului.
Prima data doctorul Megevand i-a scanat creierul cu ajutorul unui RMN, in timp ce acesta se uita la diferite imagini cu obiecte si scene. Apoi activitatea creierului a fost inregistrata cu ajutorul electrozilor, in timp ce tanarul se uita la un set similar de fotografii.
Echipa de cercetatori a ajuns la concluzia ca o zona din cortex este in mod „special” interesata de imagini cu locuri si case. Iar atunci cand electrozii implantati in creier au stimulat aceasta zona, subiectul experimentului a inceput sa aiba halucinatii.
Tanarul de 22 de ani si-a amintit ca a vazut gara din orasul natal si mai tarziu o parte din casa in care locuieste. Aceste imagini nu au fost insotite si de sunete sau mirosuri.
un-barbat Realizare incredibilă! Au reusit sa transporte un barbat "inapoi in timp"
Medicii au repetat exact aceeasi procedura, pe exact aceeasi zona din creier, iar tanarul a avut aceleasi halucinatii. Medicii cred ca experimentul este un pas inainte in gasire unui tratament pentru bolnavii de Alzheimer sau autism.”[1]

SURSE


  1. http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/oamenii-de-stiinta-au-reusit-sa-transporte-un-barbat-inapoi-in-timp-cum-a-fost-posibil-asa-ceva.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro