Oamenii de stiinta au simulat o calatorie in timp folosind fotoni ! Inca o dovada ca, calatoria in timp este reala !

Distribuie!

Calatoria in timp era pana nu demult, un subiect inclus in categoria „fictiunii”, dar noile descoperiri stiintifice ale ultimilor ani, au „aruncat in aer” toate aceste limite, inselatorii puse la punct de catre fizicienii oficiali, adepti si sustinatori ai fizicii oficiale. Nu a fost Einstein cel care ne-a spus ca „viteza luminii e maxima in Univers ?” Ba da ! A incercat atunci, cineva sa spuna ca, „nu e asa” ? Nu cred, asa ca, la ora actuala vedem cum toate aceste bariere impuse de Iluminati, incep sa se sparga si avem de-a face cu o alta realitate.

shutterstock_25016035.jpgweb

Un articol prezentat pe site-ul sciencealert.com.au[1], din data de 23 iunie 2014, aflam de un experiment al fizicienilor australieni care au folosit particule cuantice (fotoni), pentru a simula o calatorie in timp, prin celebra „gaura de vierme”. Fizicienii de la Universitatea din Queensland din Australia s-au folosit de fotoni (particule de lumina) pentru a simula o calatorie in timp si a studia ce se intampla in acel interval de timp.


In cadrul studiului, cercetatorii au simulat comportamentul unui singur foton, care trece prin gaura de vierme si interactioneaza tot cu el, dar mai in „varsta”. Acest lucru este cunoscut ca o curba „timelike” ce este inchisa – un traseu inchis in spatiu-timp, care se intoarce la acelasi punct de plecare in spatiu, dar la un moment anterior.

„In primul caz, un foton, calatoreste printr-o „gaura de vierme” in trecut, apoi interactioneaza cu versiunea mai veche a sa”, a explicat Martin Ringbauer, cel care s-a ocupat de acest experiment. In al doilea caz, fotonii executa doua calatorii in timp-spatiu, dar interactioneaza cu un alt foton care este prins in interiorul curbei timelike, fiind inchis pentru totdeauna.


„Am folosit un singur foton pentru a face acest lucru, dar, pentru o calatorie in timp este nevoie de doi fotoni, cel de-al doilea trebuie sa joace rolul de parte a trecutului”, a declarat profesorul de fizica, Tim Ralph, de la Universitatea Queensland.

Ringbauer, a mai vorbit si despre celebrele „paradoxuri temporale”, care au generat o lupta de argumente si contraargumente, intre tot felul de oameni de stiinta, decenii la rand. Paradoxul calatoriei in timp se traduce astfel: te intorci in trecut, iti ucizi bunicul, dar oare tu cum vei mai supravietui ?

Un astfel de paradox, pur si simplu nu exista. Motivul pentru care discutam de acest, asa-zis, paradox, se datoreaza faptului ca acesti „oameni de stiinta”, se refera doar la Univers, ei nefiind de acord, cu ideea de „Dimensiuni Paralele” sau „Universuri Paralele”. Atunci cand vorbim de calatoria in timp si acceptam ideea de Universuri Paralele, a caror dovada s-a si facut in 2010, de catre cercetatorii de la Universitatea California din Santa Barbara, lucrurile devin foarte simple de inteles.

Mai multe despre dovada Universurilor Paralele cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/fizica-cuantica-demonstreaza-ca-universurile-paralele-exista.

Mai multe despre John Titor, celebrul calator in timp, al anului 2000, cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/john-titor-faimosul-calator-in-timp-venit-din-anul-2036.

SURSE

1. http://sciencealert.com.au/news/20142306-25717-2.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...