Oamenii de știință confirmă: Un OZN a zburat deasupra unei baze din Chile

Distribuie!

„Oficialii guvernamentali si oamenii de stiinta din Chile au confirmat existenta unui OZN, care a zburat deasupra bazei militare El Bosque, cu ocazia unui show aviatic, la care au participat avioane de tip Halcones, F-5s si F-16s.

Potrivit autoritatilor din intreaga lume, adevaratele obiecte zburatoare neidentificate par solide, metalice si luminoase si sunt capabile sa se deplaseze cu viteze, care sfideaza legile fizicii. Adesea ele se comporta, ca si cum ar fi controlate de o inteligenta avansata. Un astfel de caz tocmai a iesit la lumina in Chile, unde a fost prezentat de catre oficialii guvernamentali, la o conferinta de presa din 13 martie, conform Huffington Post.


Intr-o dimineata insorita din 5 noiembrie 2010, multimea s-a adunat pentru a celebra schimbarea comandantului fortelor aeriene de la baza militara El Bosque, Santiago din Chile.

Din locuri diferite, spectatorii au inregistrat cu ajutorul camerelor de filmat si a telefoanelor mobile grupul de avioane, care a efectuat acrobatii aeriene. Nimeni nu a vazut nimic, care sa atraga atentia.


Dar, dupa aceea, un inginer de la fabrica de avioane Pillan a observat ceva bizar, in timp ce viziona filmul sau. El a predat inregistrarea sa Comitetului guvernamental pentru studiul fenomenelor aeriene anormale (CEFAA).

Organismul a fost infiintat in 1997, in cadrul Departamentului Civil Aeronautic din Chile. Generalul Ricardo Bermudez, fostul comandant al celei de-a treia brigazi aeriene si fost atasat militar la Londra, a facut parte dintre fondatorii CEFAA si in prezent el conduce agentia.

„Misiunea noastra este de a studia cazurile fenomenelor aeriene neidentificate, pentru care exista date adecvate si pentru a determina orice risc posibil pentru operatiunile aeriene”, a spus Bermudez.

„Din moment ce acest lucru este un fenomen la nivel mondial, ar trebui sa fie supus analizei stiintifice, astfel incat sa putem ajunge la concluzii viabile”.

Oficialii CEFAA au colectat sapte videoclipuri, inregistrari de la spectacolul aviatic de la baza El Bosque, luate din diferite locuri. Bermudez a adunat oameni de stiinta din mai multe discipline, experti in aeronautica si tehncieni ai fortelor aeriene pentru a face o analiza a imaginilor.

Ei au ajuns la aceleasi concluzii. Fiecare film a inclus, in principal, trei secvente de zbor ale OZN-ului. Obiectul de forma eliptica a trecut in apropierea sau in jurul grupului de avioane militare.

OZN-ul a trecut pe langa avioane Halcones, F-5s si F-16s cu o viteza atat de mare, incat nu a fost observat de catre piloti sau de catre spectatorii de la sol. Imaginile arata un obiect sub forma unei cupole, cu fundul plat si fara niciun mijloc de propulsie vizibil.

In partea de sus, obiectul reflecta razele Soarelui, iar partea de jos este mai intunecata si plata, emitand o forma de energie, care este vizibila din analiza fotografiilor. Studiile efectuate in infrarosu arata ca obiectul radiaza caldura, la fel ca avioanele.

Aceasta aeronava extraordinara a zburat cu viteze mult prea mari, pentru a fi condusa de oameni. Oamenii de stiinta au estimat ca viteza OZN-ului a fost cuprinsa intre 3.200 si 6.400 kilometri pe ora.

Oamenii din interiorul acestui obiect nu ar putea supravietui la asemena viteza. Obiectul nu a facut niciun zgomot. Undele de soc generate de un asemena obiect, la o astfel de viteza, ar fi trebuit sa fie extrem de puternice.

Nu exista nicio aeronava sau drona cunsocute, care sa zboare atat de rapid, la altitudini asa de joase. Cel mai rapid avion SR-71 atinge o viteza maxima de 3.200 de kilometri de ora, dar numai la altitudini mari.

Si in mod clar, ciudatul obiect functioneaza sub controlul unei inteligente. Pilotii care au vazut traiectoria acestui obiect au fost uimiti de manevrele executate.

„Obiectul a efectuat o manevra de zbor riscanta in fata unui avion Halcones, la o altitudine joasa si cu mare viteza”, a spus Luis Barrera, astronom la Universitatea de Stiinte Metropolitan din Chile.

„In acest moment, acest incident nu poate fi explicat stiintific. Asa cum am convenit, de catre cei care am analizat videoclipurile, putem afirma ca exista un obiect aerian neidentificat. Nu stim ce este sau de unde a venit”, a declarat Bermudez.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/magazin/ozn/oamenii-de-stiinta-confirma-un-ozn-a-zburat-deasupra-unei-baze-din-chile-video-1155975
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Unde sunt extratereștrii?
Evenimente misterioase: Prăbușiri de OZN-uri
Asasinarea lui John Kennedy are legătură cu planul său de a face publice informațiile despre OZN-uri și extratereștri
Un fost Ministru al Apărării din Canada susține că 80 de specii de extratereștri trăiesc pe Pământ
Operațiuni negre, proiecte negre și tehnologii avansate
OZN-urile care au blocat rachetele nucleare
SERPO - Programul secret de colaborare cu extratereştrii
Un alt om de ştiinţă care a lucrat în Zona 51 şi care a dorit să facă totul public a fost fizicianul Michael Wolf. Declaraţiile sale au fost mult mai detaliate, ceea ce a determinat din partea agenţiilor americane însărcinate cu păstrarea secretului despre extratereştri, atacuri violente la persoana lui. El a dezvăluit faptul că LED-urile (diode emiţătoare de lumină), superconductivitatea şi tehnologia fibrelor optice se numără printre tehnologiile descoperite prin cercetările realizate asupra resturilor navelor extraterestre prăbuşite
Mai mulţi astronauţi NASA au susţinut că au luat contact cu extratereştrii. ''Civilizaţiile extraterestre ne monitorizează de o lungă perioadă de timp''.
OZN de formă cilindrică fotografiat în anul 1971, în oceanul Arctic, de către submarinul USS Trepang
Vaticanul a recunoscut existența extratereștrilor: "Nu suntem singuri în Univers și viata extraterestră există"
NASA a oprit o transmisie LIVE de pe Stația Spațială Internațională exact în momentul în care în imagine apărea un OZN

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...