Oamenii de stiinta din Rusia sustin ca in 20 de ani ne vom intalni cu extraterestrii !

Distribuie!

Rusii, cat sunt ei criticati de occidentali si SUA, din foarte multe motive, gresite, au spus oamenilor adevarul in fata, iar aici ma refer indeosebi la Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, care in decembrie 2012 a spus ca, „extraterestrii exista si traiesc printre noi”. O astfel de declaratie a facut inconjurul lumii, mai ales ca nu vine de la o simpla persoana, ci tocmai de la al doilea om ca si importanta din Rusia, care este o forta pe aceasta Planeta.

Extraterestrii exista

Mai multe despre ceea ce spun oamenii de stiinta rusi, citez de pe site-ul Caplimpede.ro:


„Mai multi cercetatori din Rusia sustin ca pamantenii vor intalni extraterestrii in urmatoarele doua decenii.

“Geneza vietii este la fel de inevitabila precum formarea atomilor. Viata exista pe alte planete si noi o vom gasi in urmatorii 20 de ani”, a declarat Andrei Finkelstein, director al Institutului de Astonomie Aplicata din cadrul Academiei Ruse de Stiinta, citat de agentia de presa Interfax.

Vorbind la un forum dedicat cautarii vietii extraterestre, Finkelstein a declarat ca 10% din planetele cunoscute care orbiteaza in jurul unor sori din galaxia noastra se aseamana Pamantului.

Daca apa poate fi gasita acolo, la fel poate fi gasita si viata, a spus el, adaugand ca extraterestrii ar semana cel mai probabil cu oamenii, avand doua brate, doua picioare si un cap.

“Posibil sa aiba culoarea pielii diferita, dar asta se intampla si in cazul nostru”, a mai spus Finkelstein.”[1]

SURSE

1. http://www.caplimpede.ro/pamantenii-se-vor-intalni-urmatorii-20-de-ani-cu-extraterestrii-au-doua-brate-doua-picioare-si-un-cap/


Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...