Oamenii de stiinta folosesc undele sonore pentru face corpurile sa leviteze ! Un posibil mod prin care au fost construite marile edificii antice !

Distribuie!

Principiile levitatiei, atat ale cele umane, cat si ale cele provocate de undele sonore, noile descoperiri stiintifice nu fac decat sa ne releve multe alte aspecte necunoscute ale acestor stiinte. Ele, evident ca sint pe deplin cunoscute si intelese, in cadrul U.S.A.P. (organizatie de cercetare stiintifica complet inchisa recunoasterii oficiale), din cadrul proiectelor negre. Oficial, oamenii de stiinta, cunosc doar cativa aspectele cele mai importante.

Potrivit site-ului earthweareone.com[1], o echipa de cercetatori, din Elvetia, au reusit sa produca levitatia unor corpuri mici, folosind aceste unde sonore speciale. De asemeni, cu ajutorul acestor unde sonore, ei au putut transporta acele mici obiecte, dintr-un loc in altul, obiectul aflandu-se astfel in starea de levitatie. Undele sonore de care vorbim se afla in spectrul ultrasonicelor, care sint unde cu frecvente foarte mari pentru oameni, asa ca ele nu pot fi percepute de urechea umana.  Dupa cum o sa vedeti in videoclipul de mai jos, cercetatorii de la Institutul Federal de Tehnologie din Zurich (Elvetia), au facut sa leviteze picaturi de apa, cristale de cafea, fulgi de polistiren, o scobitoare, dar si alte obiecte.


Este pentru prima oara cand oamenii de stiinta au fost capabili sa faca asa ceva. Orice persoana cu cunostinte minime de fizica, stie ca undele sonore exercita presiune. In functie de intensitatea acestei presiuni, corpurile pot fi deconectate de la atractia gravitationala. Putem doar sa ne facem o idee, gandindu-ne astfel la marile structuri megalitice construite de antici, cum ar fi piramidele de pe platoul Gizeh, dar si alte temple de pe Planeta, insa nu in ultimul rand celebra bucata de piatra, de la Balbeck din Liban, care are 22 m lungime, 4 m latime si 6 m inaltime, fiind taiata perfect, mutata cateva sute de metri de la o cariera din zona si cantarind 1500 de tone. Din tehnologia oficiala, iar aici ma refer la macarale, nu exista niciuna care s-o poata misca din loc, dar sunetele, in functie de intensitatea lor, pot face aceste lucruri.

Video !


SURSE

1. http://earthweareone.com/scientists-use-sound-waves-to-levitate-and-manipulate-matter/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...