“Oamenii de știință”, plătiți de Iluminați, susțin că nu există Chemtrails și că dârele lăsate de avioane sunt “normale”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Teoria conspiraționistă potrivit căreia urmele de condens persistente lăsate de aeronave pe cer ar fi de fapt ”dâre chimice” (chemtrails) este desființată de studiul a 77 de oameni de știință publicat în Environmental Research Letters, potrivit The New York Times.

Cei care cred în teoria ”dârelor chimice” consideră că aceste urme lăsate de avioane pe cer, pe care le numesc chiar ”dârele morții”, conțin agenți chimici sau biologici ce sunt pulverizați în scopuri oculte în cadrul unor programe secrete conduse de către oficiali guvernamentali pentru a controla populația, producția agricolă și chiar a influența vremea.


Dr. Steven J. Davis, cercetător în domeniul climei la Universitatea California, a declarat că ideea studiului i-a venit după ce a discutat cu un vânzător care, când a aflat cu ce se ocupă, l-a întrebat ce atitudine iau oamenii de știință cu privire la ”dârele chimice”. Davis a declarat că a căutat ulterior studii ale cercetătorilor în acest domeniu, însă nu a găsit nici unul. El a organizat un grup de lucru format din 77 de experți în chimie atmosferică și poluare, în încercarea de a aduce argumente care să îi ajute pe oameni să combată, pe baza unor date științifice, această teorie a conspirației.

Cercetătorii au studiat dovezile pe care le aduc cei care susțin această teorie conspiraționistă și au formulat explicații științifice. Astfel, au fost analizate numeroase fotografii, dar și date de laborator. Dacă în ceea ce le privește pe primele oamenii de știință au putut explica de ce unele urme se întrerup subit sau, dimpotrivă, se prelungesc foarte mult, legat de analizarea substanțelor din atmosferă numai doi dintre oamenii de știință au concluzionat că datele prezentate nu sunt suficiente pentru a susține teoria pulverizării intenționate, restul fiind de părere că rezultatele analizelor nu sunt anormale. De asemenea, un singur expert dintre cei 77 a declarat că a sesizat niveluri mai mari de bariu în atmosferă într-o zonă izolată, în care nivelul de bariu din sol era scăzut.


Potrivit dr. Steven J. Davis, acest studiu reprezintă cel mai recent efort al oamenilor de știință de a se asigura că oamenii au la dispoziție informații corecte prin care pot contracara dezinformarea din partea non-cercetătorilor.”[1]

chemtrail vs contrail

Ce mincinosi conspirationistii astia! Cum panicheaza ei populatia cu teoriile lor despre darele lasate de avioane, care, chipurile ar avea scopul de a reduce populatia Planetei. Nu exista Chemtrails, nu exista conspiratii, guvernele lumii vor Noua Ordine Mondiala pentru ca oamenii sa traiasca in pace si fericire, tocmai de aceea Monsanto are misiunea de a crea Organisme Modificate Genetic, asa cum si Big Brother are rolul de a ne supraveghea ca nu cumva sa ne atace teroristii cei rai.

SURSE

  1. http://www.agerpres.ro/sci-tech/2016/08/21/oamenii-de-stiinta-resping-teoria-conspirationista-privind-urmele-chimice-lasate-de-avioane-pe-cer-16-47-27
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Corectitudinea Politică a marxiștilor: Astăzi, în Europa, este interzis să spui Adevărul!
Agenda 2030, Orașele Inteligente și Noua Ordine Mondială
William Casey, fost director al CIA: "Vom ști că programul nostru de dezinformare va fi complet, atunci când tot ceea ce va crede publicul va fi fals"
Google și Facebook doresc să cenzureze site-urile și paginile care publică informații alternative ce contrazic mass-media oficială
Edward Snowden, fost consultant NSA, despre cenzura "fake news": "Răspunsul la fenomenul "fake news" nu este cenzura, ci adevărul! Gândirea critică este mai importantă ca oricând"
Conspiratia Melodiilor acordate pe frecventa 440 Hz - o deviere deliberata de la frecventa armonioasa din natura a celor 432 Hz! Un teribil mod de a produce mesaje subliminale pentru a afecta psiho-emotional oamenii!
„Generația Pro”, Halloween și Valentine’s Day: Spălarea creierului, pierderea identității naționale, repere culturale importate
Peşterile din Norvegia - locul unde se antrenează forţe de elită americane
India ne arată că imunitatea de grup funcționează. Politicienii, mass-media și medicii au ascuns informații cu privire la imunitatea de grup. Dacă oamenii se imunizează în mod natural, Industria Farmaceutică pierde mulți bani
Putin acuză SUA de finanțarea teroriștilor ceceni
Asociația pentru Constituția și Parlamentul Mondial (WCPA) - Noua Ordine Mondială
Liber la importurile de organisme modificate genetic. Parlamentul UE a respins introducerea interdicţiilor naţionale (2015)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...