Oamenii de ştiinţă şi-au propus să transforme fiinţa umană într-un cyborg?

by “de Mihai Vasilescu După ce au inventat microcipurile, oamenii de ştiinţă au creat şi cabluri microscopice care să poată fi inserate în trupul uman. Un cercetător de la Universitatea Johns Hopkins a creat un cablu capabil să conducă curentul electric ce poate fi utilizat în interiorul trupului uman. Mai […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“de Mihai Vasilescu

După ce au inventat microcipurile, oamenii de ştiinţă au creat şi cabluri microscopice care să poată fi inserate în trupul uman.


Un cercetător de la Universitatea Johns Hopkins a creat un cablu capabil să conducă curentul electric ce poate fi utilizat în interiorul trupului uman. Mai subţire decât un fir de păr, uşor şi flexibil, acesta ar putea să alimenteze cu curent electric stimulatoarele cardiace, să reconecteze celulele nervoase afectate şi să interacţioneze cu aparatura electronică pentru a stimula funcţiile organice.

Prezentate sub forma generoasă a rezolvării unor grave probleme de sănătate cum ar fi paralizia sau alte boli neuro-motorii, aceste cabluri permit în realitate manipularea la nivel celular. Pot fi atât de mici încât să se conecteze direct la o celulă şi să conducă curent electric la scală nanometrică. Pot fi utilizate pentru a conecta între ele particule nanometrice sau nanoroboţi, introduşi în corpul uman fără ca fiinţa în cauză să îşi dea seama.


În prezent, oamenii de ştiinţă lucrează deja la o nouă generaţie de astfel de cabluri, capabile să se autoasambleze, odată ce sunt introduse în trupul uman pentru a forma adevărate reţele.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5575
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Propaganda occidentala incearca sa ne sperie cu iminenta unui razboi mondial ! Ar trebui sa ramanem calmi si sa analizam totul "la rece" !
Colectarea apei de ploaie devine ilegala in multe state americane ! Un american a stat 30 de zile la puscarie pentru ca a lasat apa de ploaie sa-i umple trei piscine !
Ambasadorul lui Obama în Siria recunoaște: "Planul americanilor de a-l răsturna de la putere pe Assad a eșuat. Am crezut că dezintegrarea Siriei era inevitabilă, dar acest scenariu nu mai poate fi pus în practică"
Răpirea libertățiilor de către Iluminați
Suedia doreste sa renunte la banii cash, inlocuindu-i cu cei electronici, sub pretextul protectiei de hoti ! Adevaratii hoti sint bancherii care vor sa aiba un control absolut !
Presedintele Parlamentului Ungariei: "Nu dorim Societatea Deschisa a lui George Soros, nu vrem nebunia gender, nu dorim multiculturalism!"
In scolile din Rusia cartile publicate de Fundatia Soros sunt arse
Scurtă istorie a viitorului – cum va arăta Noua Ordine Mondială în viziunea Iluminaților
Polonia: Marș uriaș al naționaliștilor împotriva Noii Ordini Mondiale
Înalt oficial FBI: ”Românii sunt slinoși și grețoși”. Afirmații scandaloase făcute de numărul doi în FBI
Activiștii LGBT impun Comunismul în Canada: Profesorii trebuie să li se adreseze elevilor cu „tovarășe”, să invite la clase travestiți și să scoată din vocabular cuvinte precum soț sau soție
Doi psihologi care au lucrat pentru CIA scapă de judecată după semnarea unui acord secret de despăgubire cu părțile vătămate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro