Oamenii de ştiinţă şi-au propus să transforme fiinţa umană într-un cyborg?

by “de Mihai Vasilescu După ce au inventat microcipurile, oamenii de ştiinţă au creat şi cabluri microscopice care să poată fi inserate în trupul uman. Un cercetător de la Universitatea Johns Hopkins a creat un cablu capabil să conducă curentul electric ce poate fi utilizat în interiorul trupului uman. Mai […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“de Mihai Vasilescu

După ce au inventat microcipurile, oamenii de ştiinţă au creat şi cabluri microscopice care să poată fi inserate în trupul uman.


Un cercetător de la Universitatea Johns Hopkins a creat un cablu capabil să conducă curentul electric ce poate fi utilizat în interiorul trupului uman. Mai subţire decât un fir de păr, uşor şi flexibil, acesta ar putea să alimenteze cu curent electric stimulatoarele cardiace, să reconecteze celulele nervoase afectate şi să interacţioneze cu aparatura electronică pentru a stimula funcţiile organice.

Prezentate sub forma generoasă a rezolvării unor grave probleme de sănătate cum ar fi paralizia sau alte boli neuro-motorii, aceste cabluri permit în realitate manipularea la nivel celular. Pot fi atât de mici încât să se conecteze direct la o celulă şi să conducă curent electric la scală nanometrică. Pot fi utilizate pentru a conecta între ele particule nanometrice sau nanoroboţi, introduşi în corpul uman fără ca fiinţa în cauză să îşi dea seama.


În prezent, oamenii de ştiinţă lucrează deja la o nouă generaţie de astfel de cabluri, capabile să se autoasambleze, odată ce sunt introduse în trupul uman pentru a forma adevărate reţele.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5575
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Marxismul și Francmasoneria
Agenţi ai CIA "au uitat" explozivi într-un autobuz şcolar care a transportat ulterior elevi
Cât de toleranți sunt cei care se pretind astfel: Paris, 2016. Susținătorii „căsătoriei” homosexuale bat în stradă un susținător al familiei naturale, în fața soției și copiilor lui
"Occidentul promovează minciuna agresiunii ruse pentru a întări forțele NATO în Europa"
Globaliștii UE sunt deranjați de faptul că naționalistul Viktor Orban a câștigat alegerile în Ungaria
Facebook a șters zeci de mii de conturi în Marea Britanie sub pretextul "combaterii știrilor false"
Disney introduce un cuplu de lesbiene cu copii într-unul dintre cele mai urmărite desene animate din România
Proiectul "Uniunea Europeană" a fost finanţat de CIA
Exemplificarea rădăcinilor comuniste ale Revoluției Sexuale Marxiste de azi
Bilderberg 2018 - Întâlnirea va avea loc în Torino, Italia, între 7-10 iunie! Naționalismul și mass-media independentă vor fi principalele teme de discuție! Grupul Bilderberg lucrează la o strategie de luptă împotriva naționalismului și a mass-mediei independente! Iluminații se tem că naționalismul poate opri Noua Ordine Mondială!
Lituania, una dintre cele mai prospere țări din UE, respinge legalizarea căsătoriilor homosexuale. Conservative News: "Estul Europei a arătat încă o dată ce rușinos stă Occidentul la capitolul moralitate"
Masonii din toata lumea se intalnesc la Palatul Parlamentului intre 28-29 iunie 2014 ! Este cea mai mare reuniune masonica organizata in Europa de Est si Sud-Est a celor mai influente personaje de pe Planeta !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro