Oamenii de stiinta sustin ca inversarea polilor magnetici se va petrece mai repede decat s-a anticipat ! Planeta se schimba si noi, trebuie, o data cu ea !

Distribuie!by Personal, ma bucur enorm sa aflu ca, se va petrece, mult mai repede, decat s-a anticipat, pentru ca nu se mai poate asa. Lumea, in principiu a devenit mult mai rea, iar Iluminatii aproape ca au ajuns la finalul planului lor, in ceea ce priveste Noua Ordine Mondiala sau […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Personal, ma bucur enorm sa aflu ca, se va petrece, mult mai repede, decat s-a anticipat, pentru ca nu se mai poate asa. Lumea, in principiu a devenit mult mai rea, iar Iluminatii aproape ca au ajuns la finalul planului lor, in ceea ce priveste Noua Ordine Mondiala sau Globalizarea.

earth-magfield

Site-ul Efemeride.ro prezinta informatiile de baza:


“În ultimii ani, oamenii de ştiinţă au lansat teoria conform căreia planeta noastră se află în pragul inversării polilor magnetici. Iniţial, s-a presupus că fenomenul, care se repetă la un anumit interval de timp, se va produce în viitorul îndepărtat, dar odată cu noile descoperiri se pare că inversarea polilor magnetici se va petrece mai repede decât s-a preconizat.

Oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că ultima inversare a polilor magnetici s-a petrecut cu aproximativ 780000 în urmă, moment în care planeta a suferit transformări majore. Acest proces este unul perfect normal şi conform studiilor se petrece la un anumit interval de timp încă nedeterminat.

Dacă iniţial s-a presupus că acest proces va fi unul de durată, care se va întinde pe parcursul a cel puţin 2000 de ani, geofizicienii au început să tragă semnalul de alarmă susţinând că Pământul trece extrem de rapid prin perioada premergătoare schimbării polilor magnetici.

Conform celor mai recente date publicate de agenţiile care se ocupă cu monitorizarea spaţiului aerian, câmpul magnetic al Terrei se slăbeşte cu o rată de 10 ori mai mare decât s-a crezut anterior. Această descoperire demonstrează cel mai bine faptul că procesul de inversare al polilor magnetici se desfăşoară cu o rată mult mai mare decât în mod normal şi astfel omenirea trebuie să se pregătească din timp pentru marele eveniment.

Odată cu inversarea polilor magnetici ai Pământului, anotimpurile şi toate ciclurile naturale care depind de poziţia planetei faţă de Soare suferă schimbări semnificative. În telecomunicaţii, transmisii radio şi aviaţie vă fi haos.

Animalele care migrează vor fi bulversate şi nu vor mai putea să se orienteze. Cea mai importantă schimbare pentru om va fi cea a climei pentru că zonele fertile s-ar putea desertiza în următorii ani, iar nivelul oceanului va creşte.

Pe de altă parte, odată cu acest pericol, ne mai pândeşte unul. Fizicienii spun că, ipotetic, în momentul inversării polilor magnetici, scutul magnetic din jurul Pământului dispare pentru o perioadă de timp. Asta înseamnă că suntem “dezveliţi” în fata radiaţiilor cosmice.”[1]

Din Evenimentul Zilei aflam si alte informatii:

“Potrivit măsurătorilor oamenilor de ştiinţă, câmpul magnetic al Pământului se află în stadiul de slăbire.

Datele sistemului de sateliţi Swarm, aparţinând ESA, indică faptul că Terra îşi pierde din intensitatea câmpului magnetic de 10 ori mai rapid decât se credea iniţial.

Polii magnetici s-au inversat de mai multe ori de-a lungul istoriei planetei noastre. respectiv, în urmă cu aproximativ 800.000 de ani, nordul magnetic se afla deasupra Antarcticii, iar sudul magnetic se afla suprapus nordului geografic.

Suficient de slab !

Oamenii de ştiinţă au estimat că un ciclu de inversare a polilor magnetici începe prin slăbirea continuă a câmpului magnetic într-un interval de câteva mii de ani. Apoi, când câmpul magnetic devine suficient de slab, polii se inversează iar câmpul magnetic revine la intensitatea sa maximă.

În prezent, conform măsurătorilor, câmpul magnetic al Pământului se află în stadiul de slăbire. “Nu ştim dacă următoarea inversare se va produce la fel de brusc ca şi ultima, dar nici nu putem şti că nu va fi aşa”, a spus Paul Renne, director al Centrului pentru Geocronologie de la Universitatea California din Berkeley. Care mai subliniază că, “din punct de vedere teoretic, dacă acest câmp magnetic ajunge să fie extrem de slab şi chiar dispare temporar, în timpul inversării, atunci Pământul ar putea fi expus unor niveluri periculoase de radiaţii solare şi cosmice care ar putea afecta serios biosfera şi ar pune în pericol viaţa oamenilor. Nu există însă nicio dovadă că un astfel de scenariu ar putea să se producă”.

Serie de neplăceri !

Un câmp magnetic aflat în stadiul de intensitate minimă nu va reuşi să ţină departe de suprafaţa terestră radiaţiile solare şi cosmice, lucru care poate duce şi la afectarea reţelelor electrice şi a comunicaţiilor pe unde radio. Inversarea polilor magnetici ar putea produce o serie de neplăceri de ordin tehnic, însă nu reprezintă un motiv de panică. Cel mai afectat va fi sistemul de transport al energiei electrice.”[2]

Inversarea polilor nu este un eveniment unic in istoria planetei noastre, dar este un moment unic, pentru noi, omenirea de astazi, iar trecerea in a 5-a dimensiune, intr-adevar, este un eveniment unic in istoria planetei. Iluminatii, care sint experti in manipularea si conditionarea psihologica prin mass-media si “oamenii de stiinta” ai lor, vor incerca sa prezinte aceste fenomene, ca fiind cauzate de minciuna numita “Incalzirea Globala” sau din multe alte motive, hilare.


SURSE

1. http://www.efemeride.ro/oamenii-de-stiinta-detoneaza-bomba-inversarea-polilor-magnetici-se-va-petrece-mult-mai-repede-decat-s-a-anticipat

2. http://www.evz.ro/se-inverseaza-pamantul-prin-ce-am-putea-trece.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro