Oamenii în Negru, cei care apar imediat după un eveniment extraterestru

by “OAMENII ÎN NEGRU, cei care apar imediat după un eveniment extraterestru Oamenii în negru apar după un eveniment extraterestru. Ei circulă câte doi sau trei și sunt la locul unde s-a produs un eveniment legat de extratereștrii. Ei se recomandă că sunt agenți federali. Circulă în mașini de modă […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“OAMENII ÎN NEGRU, cei care apar imediat după un eveniment extraterestru

Oamenii în negru apar după un eveniment extraterestru. Ei circulă câte doi sau trei și sunt la locul unde s-a produs un eveniment legat de extratereștrii.


Ei se recomandă că sunt agenți federali. Circulă în mașini de modă veche și sunt foarte conservatori în ceea ce privește vestimentația. Vocea lor este aproape electronică, sunt înalți și fața lor nu lasă să se vadă niciun sentiment.

Au informații precise referitor la persoanele la care vin la ușă. Probabil acestea au fost urmărite și foarte bine verificate. Rolul lor este acela de a determina persoanele care au fost martore unor evenimente cu extratereștrii, să-și schimbe declarațiile, în sensul că tot ce au declarat anterior este fals.


Cine sunt oamenii în negru?

Mulți cred că sunt agenți secreți și care lucrează pentru servicii secrete. Alții spun că sunt entități nepământene. În 1951, echipajul de pe un vas aflat în largul coastelor americane, au văzut un OZN. Când au acostat în primul port american, au fost întâmpinați de un grup de oameni, îmbrăcați în negru, care i-a interogat minute în șir . Mai mult, au încercat să-i facă pe marinari, să renunțe la părerile lor, vis a vis de ce au văzut.

În 1953, Albert Benet, care era proprietarul un ziar, publică un articol despre OZN-uri, aducând și probe în acest sens. La câteva zile de la apariția articolului, primește o vizită misterioasă. Nu a putut să mănânce și să doarmă câteva zile după această întâlnire. În final, a vândut ziarul și s-a mutat în alt oraș. A refuzat să facă comentarii despre acea întâlnire.

Un alt caz este cel al doctorului Crabb care primise o scrisoare de la un prieten, prin care era anunțat că mai multe persoane văzuseră un OZN. Crabb avea o asociație care studia fenomenele extraterestre. Crabb a fost sunat de o persoană necunoscută, care l-a avertizat să distrugă scrisoarea. Nu a făcut acest lucru și a avut mult de suferit.

 

A scăpat cu viață, cu greu, dintr-un accident de mașină. A pierdut postul de profesor de la o universitate, iar casa i-a luat foc.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/oamenii-in-negru-cei-care-apar-imediat-dupa-un-eveniment-extraterestru
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Propaganda globalistilor din SUA-UE: "Rusia este o mare amenintare pentru omenire!" Istoria ne arata ca de-a lungul timpului toate relele au venit de la globalistii SUA-UE !
Euromaidanul și Lovitura de Stat din Ucraina (2013-2014): Globaliștii SUA-UE-Soros l-au înlăturat de la conducere pe Președintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, pentru că acesta a refuzat să adere la Uniunea Europeană
Dogonii și misterul unei civilizații extraterestre de pe Sirius
Consecințele tragice ale corectitudinii politice
Operatiuni "Steag Fals" in Franta: noi atentate teroriste orchestrate de catre Serviciile Secrete pentru a putea restrange libertatile civile ale oamenilor!
50.000 de japonezi au protestat la Okinawa împotriva bazelor militare americane. Un fost pușcaș marin a violat și apoi a ucis o tânără niponă
La presiunea SUA, Ecuadorul i-a limitat accesul la internet lui Julian Assange
George Soros, interviu CBS, 20 decembrie 1998: "Cred că am fost învinuit pentru orice... Dar eu, în principiu, sunt interesat să fac bani. Nu pot și nu imi pasă de consecintele sociale ale acțiunilor mele. Nu mă simt vinovat, pentru că sunt angajat într-o activitate imorală care nu are nici o legatură cu sentimentul de vină"
Vladimir Putin: "Rusia trebuie sa-si protejeze cetatenii impotriva Organismelor Modificate Genetic (GMO)"! Si uite asa Putin isi protejeaza cetatenii sai si cere si Americii sa interzica cultivarea plantelor modificate genetic! Oamenii de stiinta rusi demonstreaza ca GMO provoaca cancer si sterilitate!
Președinții masoni ai SUA se înrudesc genetic cu membrii Caselor Regale din Europa
Sefa FMI, Christine Lagarde, a fost trimisa in judecata pentru un prejudiciu de peste 400 milioane de euro
Criminaliștii FBI au falsificat probe timp de 30 de ani
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro