Oamenii în Negru, cercetași ai extratereștrilor

Distribuie!

Prima întâlnire cunoscută cu doi oameni in negru a avut loc în anul 1947. Doi pușcași marini au identificat un OZN deasupra lacului Puget Sound, Washington. La scurt timp, unul dintre pușcași a primit vizita unui misterios bărbat care l-a sfătuit să nu mai relateze despre ceea ce a văzut.

În anul 1952, Carlo Rossi pescuia pe râul Serchio. El a observat o aeronavă rotundă care a survolat zona. La câteva zile de la acest incident, Rossi a fost așteptat, în apropierea locului unde pescuia de obicei, de un străin care i-a vorbit în italiană, dar cu accent scandinav. Acesta l-a sfătuit să uite de incidentul la care a fost martor.


În anul 1968, John Robinson și soția sa Mary au fost martori la apariția unui OZN. Ei au făcut declarații la presă despre acest caz. La scurt timp, au observat în fața casei lor o mașină bizară din care îi supraveghea un personaj misterios.

Mary, mai curioasă din fire, a ieșit în stradă pentru a vedea ce se întâmplă. La capătul străzii l-a văzut pe cel mai bun prieten al familiei care se îndrepta către casa ei. A intrat în casă și a pregătit o cafea.


Surpriza a fost una de proporții atunci când a intrat in casă și telefonul suna. La capătul firului era prietenul lor care îi anunța că este în Manhattan și nu poate ajunge în New Jersey pentru a-i vizita.

William Sharer, Essex, Anglia, după ce a fost martor la apariția unui OZN în anul 1997, a fost vizitat de doi bărbați, înalți cu o paloare cadaverică și care au coborât dintr-o mașină impozantă. I-au vorbit într-un fel neobișnuit de parcă ar fi fost roboți și l-au rugat să-i lase să intre în casă. Sharer a refuzat și mai multe săptămâni a fost urmărit de cei doi.

Se spune că aceste persoane sunt cercetași ai extratereștrilor care vor să șteargă urmele unor astfel de evenimente. S-a mai spus că aceste persoane sunt membrii CIA.

CIA a negat acest lucru. S-a mai spus că fac parte din cadrul unui departament guvernamental secret.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/oamenii-in-negru-cercetasi-ai-extraterestrilor
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...