Oamenii în Negru, personajele dintr-o altă lume care apar după evenimentele extraterestre

Distribuie!

„OAMENII ÎN NEGRU, personajele dintr-o altă lume care apar după evenimentele extraterestre

Oamenii în negru sunt creaturi care posedă aparențe umane, dar de natură non-terestre, care apar după evenimente extraterestre. Mult timp, s-a crezut că este vorba despre un scenariu SF. Mai târziu, aceste aşa-zise apariții au devenit realitate.


În 30 noiembrie 1987, un polițist din Yorkshire a avut parte de o întâlnire care avea să-i schimbe toată gândirea și înțelegerea lui despre viață. După ce a fost martor la apariția unui OZN, polițistul a fost vizitat de o creatură pe care a reușit să o fotografieze, înainte de a intra într-o stare de inconștiență.

Fotografia a fost trimisă spre analiză la un laborator de specialitate și s-a dovedit că nu este trucată. Herbert Hopkins este un psihiatru american care timp de mai mulți ani s-a ocupat de persoanele care au fost martore la evenimente extraterestre.


Psihiatrul a relatat că în anul 1975, după ce investigase mai multe cazuri, a primit un telefon de la o persoană care îi cerea impetuos să fie primită la cabinetul său. La nici zece secunde de la acest telefon, un bărbat era la ușa cabinetului. Psihiatrul nu și-a putut explica rapiditatea cu care a ajuns persoana în cauză la ușa cabinetului său.

Menţionăm faptul că în anul 1975, nu existau telefoane mobile. Când a deschis ușa cabinetului, Hopkins a fost surprins să vadă un bărbat epuizat care i-a spus că energiile sale sunt epuizate.

Psihiatrul l-a invitat în cabinet, unde misteriosul personaj a deschis discuția despre investigațiile pe care medicul le efectua. Pe măsură ce discuția înainta, vorbele vizitatorului erau ezitante, sacadate, corpul tremura, ca și cum un efort sau o boală îl epuizaseră. Hopkins a remarcat că persoana purta un costum negru demodat, iar fața sa era stranie.

Nu avea sprâncene și gene. Era o apariție suprarealistă. Mulți au susținut că personajele numite oameni în negru sunt agenți guvernamentali, că fac parte dintr-o conspirație. Oamenii în negru se prezintă cu documente care sunt false și au o înfățișare stranie.

 

Pielea este foarte albă, cu aspect cadaveric, ochii bulbucați, sunt înalți, slabi, nu prezintă unghii, au dificultăți în vorbire. Multe persoane care au avut contact cu cei numiți oameni în negru, consideră că aceștia au fost racolați de CIA  din rândul călugărilor tibetani, fiind practicanți yoghini, de unde și comportamentul lor ciudat.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/oamenii-in-negru-calugari-tibetani-yoghini-sau-extraterestri
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...