Oamenii în Negru: Unii sunt agenți ai serviciilor secrete, alții sunt extratereștri

Distribuie!

„Asociaţia pentru Investigaţii Extraterestre (Association of Extraterrestrial Investigations – APEX), înfiinţată de dr. Max Berezowsky în Sao Paulo, Brazilia, a strâns dovezi despre „oamenii în negru”, inclusiv povestea unui tânăr pe nume Aeromar.” Acesta spunea că era hărţuit de trei oameni în costume şi cravate negre despre care credea că erau de la poliţie.

Se muta dintr-un oraş în altul pentru a scăpa de ei şi odată s-a plâns la poliţia din Rio de Janeiro pentru hărţuire. Poliţia nu 1-a crezut, iar el s-a mutat în Sao Paolo. La un moment dat, o maşină a oprit lângă el pe stradă. Spunea că „şi-a pierdut voinţa de a rezista” şi a intrat în maşina care îl urmărea de câteva luni de zile.


A fost dus într-o zonă împădurită unde a văzut un „OZN” de dimensiuni foarte mari; au coborât şi au mers cu toţii în acel aparat care plutea deasupra pământului şi era înconjurat de un „inel luminos”. Următorul lucru pe care şi-1 aminteşte este că se afla în interiorul navei şi era legat de mâini şi de picioare. O bară 382 de fier îi presa capul de un scaun şi a văzut cum „oamenii în negru” şi-au schimbat forma.

„Capetele s-au crăpat ca o inimă, iar pielea a devenit solzoasă şi verde ca de reptilă. Totul s-a petrecut în anii ’79-’80, cu mult înainte ca „oamenii în negru” să fie asociaţi cu reptilienii. Aeromar a văzut acolo cadavre umane agăţate de nişte cârlige. Apoi a leşinat şi s-a trezit pe strada de unde se urcase în maşină, câteva ore mai târziu, fără trafic în jur.


A plecat acasă foarte panicat şi a povestit unui coleg de cameră ce i se petrecuse, dar chiar în mijlocul povestirii o forţă invizibilă 1-a trântit de perete. Reptilienii îi ceruseră să nu spună nimănui despre experienţa sa, dar totuşi a relatat mai târziu prin ce trecuse, după ce l-a cunoscut pe dr. Max Berezowsky şi membrii APEX.”[1]

SURSE

  1. David Icke – „Copiii Matricei”.
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...