Oamenii in strada prostesteaza pentru combaterea falsei "incalziri globale" ! Acestia au fost scosi in strada de propagandistii mincinosi ai acestei idei ! Incalzirea globala este un fenomen natural, ciclic, care se intampla si pe alte planete !

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Americanii, in loc sa protesteze, impotriva sistemului profund corupt al lor, impotriva politicienilor care fac parte din Grupul Bilderberg, desi legea americana “Logan”, le interzice asta si multe alte probleme, ei, se strang pentru a protesta fata de o mare minciuna. Sintagma “incalzirea globala”, nu este altceva decat o minciuna si o sa va explic pe larg, de ce.

Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator și respectiv secretar, Clubul de la Roma, scria urmatoarele in cartea sa „Prima revoluție globală” Pag. 104-105, 1991:


„În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția umană și numai prin schimbarea atitudinilor și a comportamentului oamenilor, acestea pot fi depășite. Atunci, înseamnă că inamicul real este chiar umanitatea.”[1]

Citez de pe site-ul Antena 3:

“Milioane de oameni din întreaga lume au protestat pentru a cere combaterea încălzirii globale.Punctul fierbinte al manifestaţiilor a fost la New York, unde peste trei sute de mii de oameni au mărşăluit prin Times Square, participând, astfel, la cel mai mare protest ecologic din istorie.

Newyorkezii au ieşit în număr record pe străzi pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la schimbările de mediu. Peste trei sute de mii de oameni au mărşăluit prin Times Square, alăturîndu-se la cea mai mare manifestaţie ecologică din istoria întregii lumi.

Înconjuraţi din toate părţile de activişti, secretarul-general al Naţiunilor Unite, Ban Ki-Moon, şi fostul vicepreşedinte american, Al Gore, au luat şi ei parte la protestul de amploare, flancaţi de agenţi de securitate.

Alături de ei erau şi câteva femei, care s-au dezbrăcat pentru a îşi scrie mesajele de protest pe bust.

Peste 40 de mii de oameni au manifestat şi în Londra. Costumaţi în lei, girafe sau zebre, oamenii au pledat pentru protejarea mediului.

Marşul a fost condus de creatoarea de modă Vivienne Westwood şi actriţa Emma Thompson, în timp ce corul Filarmonicii din Londra a încântat auzul trecătorilor.”[2]

Incalzirea globala – o minciuna globala !


Cine putea sa lipseasca de la o asemenea mascarada ? Ban Ki-Moon si “tata” incalzirii globale, Al Gore, cel care abera atat de mult cu aceasta idee, incat a ajuns sa faca o comparatie, cat se poate de tendentioasa de a cosidera negationistii incalzirii globale identici, cu negationistii holocaustului, facand o analogie cu privire la pedepsele aspre aplicate negationistilor in multe tari din Europa. Probabil ca asta ar vrea si el, ca negationistii vrajelii numite “incalzirea globala”, sa fie pedepsiti, ori cu amenda, ori cu inchisoare, dar iata ca nu se poate.

Dovada ca incalzirea globala este un fals

Mostre din gheata colectate de savanti de la 2000 de metri adancime le-au permis sa analizeze clima din ultimii 160000 de ani, iar ei au ajuns la concluzia ca in Groenlanda, in perioada Evului Mediu, temperatura era mai ridicata cu 1 grad si jumatate decat azi, iar mostrele arata temperaturi cu mult mai calde in trecut cu mii de ani in urma inainte ca gazele de sera produse de om sa fi existat.
De altfel savantii au observat ca in perioada cuprinsa intre acum 4000 de ani si pana la 2000 de ani in urma(perioada romana) temperaturile au scazut in Groenlanda cu 2 grade si jumatate.

Ce se doreste in realitate?

Ei vor sa para salvatorii planetei cei care ne indobitocesc cu ideea ca ar exista incalzirea globala, in realitate lucrurile stau altfel: prin aceasta “salvare” a planetei ei vor sa aiba controlul absolut asupra apei si hranei de pe planeta.

Conferinta Pamantului de la Rio de Janeiro din 1992

Iata declaratia lui Bil Clinton:

“Concentratiilede gaze de sera in atmosfera sunt la cele mai ridicate nivele in mai mult de 200000 de ani, iar daca tendinta nu se schimba, savantii se asteapta ca nivelul marilor sa creasca cu un metru in urmatorul secol. Lanturi de insule ca Maldive vor disparea de pe hart, daca nu inversam predictiile.”

http://www.infocon.ro/wp-content/uploads/2011/07/cosmicrays_nasa.jpg

Preiau un articol de pe ziare.com

“Mii de e-mail-uri si documente secrete care contrazic schimbarile climatice si incalzirea globala au fost postate pe Internet.

Documentele au fost furate din calculatoarele unui centru de cercetare din Marea Britanie si arata ca autoritatile au incercat sa manipuleze opinia publica pentru a o convinge ca schimbarile climatice sunt mult mai grave, informeaza Associated Press.
Cele peste 1.000 de e-mail-uri si 3.000 de documente includ corespondenta dintre importanti cercetatori britanici si cei americani din ultimii 10 ani. Centrul universitar in care lucreaza cercetatorii nu a precizat daca acestea sunt adevarate.

Documentele arata ca oamenii de stiinta discuta de cativa ani despre motodele prin care sa ii convinga pe oameni ca amenintarea incalzirii globale este mult mai grava decat ce se intampla in realitate.

Intr-unul dintre e-mail-urile trimise intre cercetatori, acestia discuta despre dovezi care arata ca temperatura medie e Pamantului nu a mai crescut din 1960 si despre cum ar putea fi acestea ascunse. Unul dintre acestia spune despre un coleg ca tocmai a facut un truc pentru a adauga grade la temperaturile reale.

Printre documentele furate din calculatoarele universitatii britanice se afla si unul care spune ca temperatura ar putea creste cu sase grade pana in 2100 chiar si daca normele de mediu vor fi respectate cu strictete.”

Pe site-ul lovendal.net se scria foarte bine detaliat…

“Într-unul din articole, publicat pe celebrul portal de ştiinţă National Geographic, se spune că încălzirea globală se produce nu doar pe Terra, ci şi pe Marte. Aceste încălziri simultane, atât pe Pământ, cât şi pe Marte, sugerează faptul că recentele schimbări climatice au o cauză naturală şi nu sunt produse de oameni, aşa cum s-a sugerat cu “teoria efectului de seră”.

Marea majoritate a oamenilor de ştiinţă cred că Pământul se încălzeşte rapid ca urmare a “pompării” unei mari mase de gaze cu efect de seră în atmosferă, datorită activităţii industriale a omului. Dar se pare că şi planeta Marte are parte de temperaturi mai ridicate, la fel ca Pământul.

În anul 2005, misiunile NASA Mars Global Surveyor şi Odyssey au dezvăluit faptul că “învelişurile de gheaţă” pline cu dioxid de carbon din apropierea Polului Sud al planetei Marte s-au diminuat semnificativ în ultimii 3 ani.

Habibullo Abdussamatov, şeful cercetării spaţiale de la Observatorul astronomic Pulkovo din St. Petersburg (Rusia) crede că datele de pe planeta Marte arată faptul că încălzirea globală de pe Pământ este cauzată de schimbările din Soare.

Un articol, de pe portalul Space.com, demonstrează că şi pe planeta Jupiter se produc schimbări climatice. Astfel, telescopul spaţial Hubble a fotografiat o furtună ce a avut loc pe Jupiter şi s-a observat faptul că planeta Jupiter se află într-un proces global de modificare a temperaturii, care a crescut cu circa 10 grade Fahrenheit în diferite zone ale sale.

Dar nu doar pe Jupiter şi pe Marte există creşterea temperaturii, ci şi pe Pluto (până nu demult, considerată a fi cea mai îndepărtată planetă a Sistemului Solar). Astfel, site-ul MIT News, într-un articol din 2002, arată faptul că Pluto trece şi el printr-un proces de încălzire globală, temperatura sa crescând cu cel puţin 2 grade Celsius în ultimii 14 ani. Totuşi, aici e un lucru foarte interesant: din moment ce Pluto se află atât de departe de Soare, se pare că nu Soarele e “vinovat” de această schimbare climatică, ci o altă forţă cosmică, de origine necunoscută.

Dacă teoria efectului de seră (datorită activităţii umane) e adevărată, stau şi mă întreb când s-au dus oamenii pe aceste planete pentru a pune foc în fabrici şi uzine…Sau poate o fi marţieni sau jupiterieni ce produc efect de seră…”

Asa voi intreba si eu precum autorul: “martienii ori jupiterienii produc efect de sera?” Bineinteles ca e o intrebare pus spre amuzament.

În prezent fenomene identice (încălzire globală, activare vulcani, etc.) au loc şi la nivelul altor planete din sistemul nostru solar, cauza fiind aceeaşi: Planeta X/Eris/Nibiru. Cîteva exemple:
1. Luna Triton a lui Neptun se încălzeşte (BBC Science & Technology News, 25 iulie 1999)
2. Pluto trăieşte o încălzire formidabilă (Massachusetts Institute of Technology News, 9 octombrie 2002)
3. Erupţie vulcanică pe Io, satelitul lui Jupiter (Icarus Astronomy, noiembrie 2002)
4. Încălzirea planetei Marte (ABC News, 7 decembrie 2002)
5. Încălzirea planetei Saturn (28 ianuarie 2007, www.interstars.net): Cercetătorii de la UCLA (University of California, Los Angeles) – departamentul de fizică şi astronomie şi cei de la Universitatea din Boston au remarcat că temperatura atmosferei superioare a lui Saturn este mai mare decât prevăzuseră. Astfel, profesorul Alan Aylward de la UCLA consideră necesară reexaminarea ipotezelor de bază referitoare la atmosfera planetară şi determinarea cauzei încălzirii observate. Tot el a semnalat un proces asemănător şi la nivelul planetei Marte, concluzionînd: „Studiind ce se petrece în alte atmosfere, vom afla indicii despre viitorul Terrei”:

Incalzirea globala este ceva ciclic din cauze pur si simplu naturale

Pentagonul l-a avertizat pe George W. Bush (The Guardian, 22 Februarie 2004): “In mai putin de 20 de ani Marea Britanie va fi precum Siberia”…
– Pentagon/NASA: Incalzire Globala/Racire Globala… Ultima era glaciara a venit in doar sase luni…
– Un recent studiu NASA (publicat in iunie 2009) recunoaste ca o Cauza Externa – Soarele – nu omul, este responsabil pentru incalzirea planetei: Robert Calahan de la Goddard NASA Space Center ar putea fi in pericol mare pentru ca spune adevarul. Aici este un titlu pentru un articol din Daily Tech: ” Studiul NASA recunoaste Ciclul Solar responsabil pentru perioadele calde din trecut, iar nu omul.”

Recent, intr-un documentar rulat pe Canal 4 din Marea Britanie intitulat “Marea frauda a incalzirii globale” s-a lansat o provocare celor ce sustin teoria incalzirii globale pe fondul activitatii umane .

 

Filmul argumenteaza ca de fapt Soarele este cel responsabil de incalzirea temperaturii pe Terra, opinie sustinuta de numerosi oameni de stiinta si climatologi. Detalii:

 

* Robert Calahan de la NASA’s Goddard Space Center ar putea fi în mare încurcatura – pentru ca spune adevarul. Aici este titlul unui recent articol din Daily Tech:
“Un studiu NASA recunoaste ca Soarele, nu omul, este responsabil pentru încalzirea planetei”:
* Descopera: Incalzirea globala, un proces ciclic firesc?…
– Explicaţia logică a procesului de încălzire a Pământului, ca şi a celorlalte planete din sistemul nostru solar a fost furnizată de I. Velikovsky, în 1950, în lucrarea Ciocnirea Lumilor: „Două corpuri cereşti au fost atrase unul spre celălalt. Masele interioare ale Pământului au suferit o împingere spre periferie. Pământul, perturbat în mişcarea sa de rotaţie, s-a încălzit”…
Savantii se contrazic intre ei. Dovada ca sint penibili, o mare parte…
Incalzirea globala, un proces ciclic firesc?
O echipa de cercetatori ai Institutului Tehnologic Massachusetts a inregistrat recent o crestere aproape simultana a nivelurilor de metan la scara planetara, prima de acest fel in ultimii zece ani. Constatarea i-a derutat pe experti, deoarece contrazice teoriile conform carora oamenii ar fi principala sursa a producerii gazelor cu efect de sera.

Aproape un an intreg le este necesar gazelor generate in emisfera nordica puternic industrializata a Pamantului ca sa tranziteze zona mediana a planetei si sa ajunga in emisfera sudica. De vreme ce pe parcursul anului trecut gazele cu efect de sera din toata lumea si-au sporit simultan nivelul, este probabil ca acest lucru sa fie parte a unui ciclu natural si nu rezultatul direct al activitatilor umane. Mai multe milioane de tone de gaz metan nou sunt prezente in atmosfera, ca urmare a acestei modificari subite de nivel. Metanul reprezinta a cincisprezecea parte din totalul de gaze cu efect de seara, dar efectul sau este de 25 de ori mai puternic decat cel al dioxidului de carbon. Cercetatorii pregatesc studii mai aprofundate ale chestiunii, insa datele ne arata ca stiinta se afla abia la inceputul intelegerii reale a fenomenului incalzirii globale, iar oamenii s-ar putea sa fie mai putin vinovati de aceasta manifestare decat se crede in prezent.Sursa: Daily Galaxy.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/incalzirea-globala-pacaleala-mileniului-3-dovezi-stiintifice-ca-totul-este-o-manipulare.

Cine-i vinovatul ? Omenirea ! Deci, trebuie sa reducem populatia planetei !

De aceea, globaliștii sunt dornici să utilizeze amenințarea suprapopulării, ceea ce nu este decât o escrocherie neștiințifică, în plus față de evenimentele meteorologice izolate, cum ar fi seceta din acest an, ca un mijloc de a impune nejustificat taxa pe CO2.

30.000 de oameni il acuza pe reptilianul Al Gore de frauda, minciuna si manipulare

Am crezut cu tărie în teoria Încălzirii globale. Pe unde apucam mă văietam şi dădeam vina pe tine, pe ea, pe el.. pe noi toţi. Bineînţeles că acest comportament era rezultatul unei îndoctrinări construită de mass media. După ce am văzut documentarul Marea înşelătorie a încălzirii globale m-am convins prin date ştiinţifice solide cât de manipulat eram în privinţa acestui aspect.

Eu unul nu mai cred în povestea încalizirii globale, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să îngrijim planeta noastră.
Dacă nu prea ştiţi unde să vă situaţi, vă propun să urmăriţi acest documentar video şi să trageţi propria concluzie. Ar fi interesant să vă uitaţi prima dată la documentarul realizat de Al Gore pentru a putea compara şi a detecta manipularea.

Marea escrocherie a încălzirii globale  este un film documentar ce se opune consensului ştiinţific care spune că încălzirea globală este “foarte probabil rezultatul unei creşteri observabile a concentraţiei de gaze cu efect de seră cauzate de om”. Filmul, efectuat de producătorul de televiziune britanic Martin Durkin, prezintă oameni de ştiinţă, economişti, politicieni, scriitori, şi alţii care sunt sceptici cu privire la teoria ştiinţifică a încălzirii globale antropogene. Materiale publicitare ale programului afirmă că încălzirea globală antropogenă este “o minciună” şi “cea mai mare înşelătorie din timpurile moderne”. thepyramidpower.com

Ar trebui să mai ştiţi că 30 000  de oameni de ştiinţă din toată lumea l-au acuzat pe Al Gore de fraudă.

Şi de asemenea ar mai trebui să urmăriţi şi aceste două filmuleţe: Mitul Incalzirii Globale – reptilianul Al Gore combatut in Chicago pentru toate minciunile sale.

In celebra emisiune a lui conspirationistul Alex Jones (site-urile sale infowars.com si prisonplanet.com) il confrunta in emisiune pe seful organizator al “Pamantului Viu” si cine credeti ca este? David Mayer the Rothschild, ups, pai cine altcineva credeati ca promoveaza minciuni?
Acest individ a fost combatut de Alex Jones, cand i s-a spus ca in sistemul nostru solar se produce incalzire pe toate planetele, deoarece soarele timp de sute de ani si-a marit emisia de caldura, Mayer a inceput sa rada, de ce radea? Deoarece el se baza ca oamenii vor inghite pe nemestecate gogosile sale, de fapt pe asta se bazeaza ei. De asemenea el sustinea ca toata aceasta “misiune a sa” dar si a oamenilor este sa faca ceva pentru planeta Pamant sa reduca poluarea. El a negat cand i-a spus Alex Jones ca ei percep taxe pe carbon, asta in 2007 cand a avut loc confruntarea, insa apoi Hilary Clinton a spus ca e nevoie de asa-ceva la nivel mondial, taxe peste tot ce inseamna consum. Dar stiti care e cea mai mare taxa impusa?
In China oamenii nu au voie mai mult de 2 copii de ce? Pentru ca, China este dovada pentru toti cum ar trebuii sa arate Noua Ordine Mondiala la nivel global, si nu este o gluma, chiar fascismul Chinez sau comunism ca tot dracu ala e, este sprijinit de “marii democrati ai lumii”. In alta ordine de idei, ei au spus ca oamenii sint vinovati pentru aceasta incalzire globala, deci trebuie redusa populatia planete, vesnica poveste Illuminata.

SURSE

1. Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator și respectiv secretar, Clubul de la Roma, scria urmatoarele in cartea sa „Prima revoluție globală” Pag. 104-105, 1991

2. http://www.antena3.ro/externe/protest-istoric-impotriva-incalzirii-globale-300-000-de-oameni-au-iesit-in-strada-la-new-york-267589.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro