“Oamenii lui Putin”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Da, oamenii lui Putin nu au cum sa se mai ascunda. Toata lumea ii stie si toata lumea vorbeste despre ei. De rau! A fost facut si un “portret robot” dupa care pot fi identificati imediat.

Omul lui Putin este, daca nu complet contra UE, cel putin eurosceptic si are un dinte, daca nu chiar pe toti, contra NATO si a Statelor Unite. Omul lui Putin intretine, normal, relatii cordiale cu Moscova, ii mai vinde ceva sau mai cumpara unele lucruri de la ea si are un singur vis – “resetarea relatiilor cu Rusia”.


Omul lui Putin face vizite la Moscova si daca are posibilitatea il invita pe Putin la el acasa. Omul lui Putin este conservator, fundamentalist crestin, intolerant, xenofob, rasist, populist, asadar anti-occidental, patriot, nationalist, anti-federalist si izolationist, deci tot anti-occidental.

A fost facuta si o ”lista neagra” cu oamenii lui Putin. Pe ea figureaza, la loc de cinste: Nigel Farage, Marine Le Pen, Geert Wilders, Viktor Orban, Frauke Petry, Kaczynski si conservatorii polonezi – chiar daca acestia din urma il iubesc pe Putin, cum il iubesc evreii pe Hitler! Dar asta nu are nicio importanta, deoarece conservatorii polonezi sunt patrioti, crestini, populisti, anti-imigrationisti, xenofobi, anti-marxisti, asadar anti-occidentali, prin urmare corespund “portretului robot”.


Lipit pe toti stalpii sta acum si portretul “ultimului pe lista cu voia dumneavostra” – Donald Trump. In realitate, ca si Iliescu, Trump e primul, pentru ca nu ar fi ajuns presedinte daca Putin nu l-ar fi ajutat, manipuland alegerile din America. Toata lumea stie acum asta.

In afara de lista neagra, ne sta la dispozitie si o harta a Europei. Ea ne arata, cu rosu, pana unde se intinde puterea lui Putin. Cu rosu e Rusia, dar si Polonia, Ungaria, Cehia si Slovacia! Cehia si Slovacia pentru ca ii au pe Milos Zeman si Robert Fico. Astia nu vor sa stea drepti in fata Bruxelles-ului si a Islamului. Asadar, culoarea rosie, puterea lui Putin, se intinde pana la granitele Germaniei si Austriei. Care stau zid in fata expansiunii Moscovei. De acolo incepe culoarea albastra, sau verde, nu conteaza, care se termina la Atlantic. Din fericire pentru ea, Romania nu are Zeman, Fico, Orban sau Kaczynski, asa ca tot albastra este.

Asadar, aia pe care nu-i vedem pe “lista neagra”, si nu sunt vopsiti in rosu, sunt cei carora le putem acorda toata increderea noastra. Pentru ca nu sunt “oamenii lui Putin”. Si asta indiferent ce ar spune sau ar face ei.

A intrat Putin, in martie 2014, in Crimeea? A intrat! Ei bine, socialistul Francois Hollande l-a invitat prin intermediul lui Laurent Fabius, sa vina pe 6 iunie la ceremoniile ce au marcat 7 decenii de la debarcarea aliatilor in Normandia! Laurent Fabius spunea atunci ca Hollande a facut invitatia “in numele istoriei”! Putin debarca in Crimeea si dupa doua luni Hollande il invita sa comemoreze si debarcarea din Normandia! Nu, domnul Francois Hollande – socialist, federalist, globalist, imigrationist, islamofil, xenofil si anti-rasist – nu este omul lui Putin! In Franta, numai Marine Le Pen este! Si asta o stiu toti.

A intrat Putin, in martie 2014, in Crimeea? Da, am recunoscut asta! Ei bine, la invitatia socialistului Heinz Fischer – presedintele Austriei – Putin a venit pe 24 iunie la Viena pentru a participa la semnarea contractului incheiat intre OMV si Gazprom. Era vorba de construirea gazoductului South Stream, care va livra gaze naturale rusești către Austria, tranzitând Marea Neagră, Bulgaria, Serbia și Ungaria. Putin a declarat atunci ca “Austria este un partener important si de incredere pentru Rusia”.

Dar nu conteaza: Cehia si Slovacia sunt cu “puterea rosie”, iar Austria sta, “zid albastru”, la granitele Occidentului. Impreuna cu Germania Angelei Merkel.

Da, aceeasi Angela Merkel care s-a opus intrarii Georgiei si a Ucrainei in NATO – facandu-l pe Putin, care si el se opunea, sa respire usurat – si a avut o contributie decisiva în compromiterea proiectului Nabucco West, pe care nu-l vroia nici Putin, ce ar fi permis prin importul gazelor naturale din Azerbaidjan dobândirea independenței energetice a UE față de Rusia. Sub aceeasi Angela Merkel, care nu este omul lui Putin, a fost inaugurat si uriasul gazoduct North – Stream, ce leagă ombilical Germania de Rusia, pe sub Marea Baltică, pe unde trec anual 55 de miliarde de metri cubi de gaz, ocolind astfel cu rigurozitate germană zonele „cu probleme” pentru Rusia: Polonia, Ucraina și Țările Baltice.

Datorita Austriei si Germaniei, Putin controleaza acum, prin South Stream si North Stream, o mare parte din alimentarea cu energie a Europei. Asa au ajuns Cehia si Slovacia rosii…. Numai din vina lui Frauke Petry si a organizatiei Pegida – toti, oamenii lui Putin. Pentru ca ei, si nu Heinz Fischer si Angela Merkel, sunt pe “lista neagra”.

Unde nu figureaza nici socialistul Frank – Walter Steinmeier, pana de curand ministru de externe in guvernul Merkel. Cunoscut ca un adept neconditionat al relatiilor pozitive cu Moscova, Frank – Walter Steinmeier – acum, presedintele Germaniei – cerea anul trecut ca manevrele NATO sa inceteze, pentru ca “inflameaza relatiile cu Moscova”! Spunea el, nu despre desfasurarea tancurilor rusesti in Ucraina, ci despre manevrele tancurilor NATO in Polonia: “Cine crede ca o parada de tancuri aduce securitate greseste”! Asadar, NATO gresea! Cum gresea si Ucraina, careia, acelasi Steinmeier ii cerea in 2014, cand Rusia o ataca din est ““să fie precaută și reținută în acțiunile sale militare din estul țării”! Observam ca, pana acum, singurul care nu a gresit, in viziunea lui Steinmeier, e Putin!

Asadar, aia pe care nu-i vedem pe “lista neagra”, si nu sunt vopsiti in rosu, sunt cei carora le putem acorda toata increderea noastra. Pentru ca nu sunt “oamenii lui Putin”. Si asta indiferent ce ar spune sau ce ar face ei.

Nici Jean Claude Juncker nu este omul lui Putin! Nigel Farage, da! Geert Wilders, da! Juncker, nu! Pentru ca Juncker spune: “Europa nu-si poate asigura securitatea fara ajutorul Rusiei”! De aia, nu este!

Jean Claude Juncker este omul Bruxelles-ului! Este de-al nostru! Pentru ca este neo-marxist, imigrationist, federalist, no borders, tolerant, de astea, Jean Claude Juncker nu este pe lista neagra nici daca a spus, si a spus, ce nu au spus niciodata Farage, Wilders sau Orban: “Trebuie sa inceteze influenta SUA asupra relatiilor dintre UE si alte tari …Da, spun cu mare sinceritate acest lucru, trebuie sa-i tratam pe rusi in mod corect. Din conversatiile mele cu Putin stiu ca nu accepta fraze precum cele in care Barack Obama a afirmat ca Rusia este o putere regionala. Ce vrea sa spuna asta? Rusia nu poate fi tratata astfel…”

Nu, Jean Claude Juncker nu e omul lui Putin! Omul lui Putin e Donald Trump! Care vrea ca toti membri NATO sa-si mareasca cheltuielile militare. Lucru pe care Putin, seful lui Trump, nu-l vrea! Asa ca nu-l vrea nici Jean Claude Juncker, care nu e omul lui Putin. Si a spus-o la recenta Conferinta pentru Securitate de la Munchen: “Asta a fost mesajul american pentru multi multi ani de-acum inainte. Sunt total impotriva ideii de a ne lasa impinsi in treaba asta.”

NATO? Statele Unite? Marirea cheltuielilor militare? Cand Europa isi poate asigura securitatea cu ajutorul lui Putin? Sa fim seriosi!

Nici comunista Federica Mogherini – sefa diplomatiei europene – nu este omul lui Putin. Ca si Hollande, Juncker, Merkel, Steinmeier sau Martin Schultz – care se opunea sanctiunilor indreptate impotriva Moscovei, pentru ca „ peninsula Crimeea aparține Federației Ruse” – ea nu se afla pe “lista neagra”. Si nu se afla pentru ca este verificata. E de-a noastra. Ca si Juncker. Din cauza asta le-a atras atentia americanilor: “”Noi nu ne amestecăm în politica Statelor Unite (…). Iar europenii contează pe faptul că America nu se amestecă în politica europeană.”

Vorbele ei mi-au adus aminte de memorabilul discurs tinut de Putin, in 2001, la Berlin, în clădirea Reichstag-ului, în fața parlamentarilor germani. El a scos atunci în evidență afinitatea naturală dintre Rusia și Europa! A remarcat că în această relație, Moscova și Berlinul sunt cele doua centre de gravitație. Nu aceleași calde sentimente le-a arătat pentru Statele Unite și prezența lor in politica europeană. El le-a spus parlamentarilor germani: “Între Europa Occidentală și Rusia nu se află decât câteva puncte de suspensie, în timp ce între Europa și America se află un ocean”.

Da, oamenii lui Putin sunt contra NATO si a Statelor Unite. Oamenii lui Putin intretin in mod natural relatii cordiale cu Moscova, fac afaceri cu ea, si viseaza in permanenta la resetarea oficiala a relatiilor de prietenie si colaborare cu Rusia. Fac vizite la Moscova si daca au posibilitatea il invita pe Putin la ei acasa.

Pentru ca intre ei si Putin nu se afla decat cateva puncte de suspensie, pe cand intre ei si America se afla un ocean. Nu sunt atat de periculosi. Pentru ca nu au roluri importante in politica sau conduc tari de mana a doua. Si pentru ca-i stim. Cei de la Bruxelles, Berlin si Paris au avut grija sa-i treaca, pe toti, pe “lista neagra” si sa-i coloreze cu rosu pe harta.”[1]

SURSE

  1. https://bogdancalehari.wordpress.com/2017/02/20/oamenii-lui-putin/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Întreaga poveste oficială Covid-19 se bazează pe trei elemente: Testele RT-PCR, povestea "virusului ucigaș" și "morții DE Covid" fără autopsie
De la „războiul împotriva terorismului” la „războiul împotriva Covid”, sau folosirea programată a fricii de moarte
Cele mai ciudate documente desecretizate găsite în arhivele CIA
Texas: Restricțiile au fost ridicate total (inclusiv masca) și cazurile continuă să scadă. Realitatea din Texas ne arată că restricțiile și măștile au îmbolnăvit oamenii
SUA, Marea Britanie și Franța au atacat Siria! Globaliștii folosesc aceleași minciuni pe care le-au folosit pentru a-l înlătura pe Saddam Hussein!
Rasism sionist: Roman de dragoste, interzis de Ministerul Educației din Israel, pe motiv că relația dintre o femeie israeliană și un bărbat palestinian ar putea amenința identitatea evreiască
Brexit - Marea Britanie - o primă înfrângere a Globaliștilor și a Noii Ordini Mondiale
În anii ’50, Dr. W. Ross Adey, subvenționat de CIA și angajat la Institutul de Cercetare a Creierului din cadrul Universității California, Los Angeles, a studiat frecvențele pulsatorii pentru arme cu fascicule de unde care să producă starea de confuzie mentală. Perturbând metabolismul calciului în celulele de la nivelul creierului, concentrarea, somnul și funcțiile creierului puteau fi astfel tulburate
Efecte letale ale unor vaccinuri, confirmate de un amplu studiu ştiinţific
Bazele militare de pe planeta Marte
Proiect de lege în Irlanda: 5 ani de închisoare pentru răspândirea de "știri false"! Acest proiect de lege înseamnă instaurarea cenzurii, sub pretextul "combaterii știrilor false"!
Președintele Islandei, Olafur Ragnar Grimsson: "Guvernul a despovărat din punct de vedere fiscal populația și a băgat la închisoare bancherii, contrar modului de acțiune din restul Europei și din SUA"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...