Oamenii primesc mesaje din alte lumi

Distribuie!

„Se stie, din vechile carti de intelepciune ale omenirii, ca pamantenii au primit adesea, in cursul istoriei, mesaje de la fiinte supranaturale, incluzand aici ingeri, demoni, extraterestri sau calatori in timp! Multe dintre aceste mesaje au fost transmise in limbi necunoscute pe Terra si din aceasta cauza nu au putut fi descifrate multa vreme, decodarea lor constituindu-se insa apoi de multe ori in veritabile revelatii. Investigatorul britanic Greg Bishop, unul dintre cei mai renumiti parapsihologi din lume, a adunat recent, intr-un volum, aceste mesaje „supranaturale”.

Intr-un articol publicat in paginile renumitei reviste „Fortean Times”, el scrie: „Pamantenii au primit mesaje de la fiinte din alte lumi inca de la inceputul istoriei omenirii. Multe dintre ele le-au fost transmise mental, dar au existat si cazuri documentate, in care aceste mesaje au fost relevate prin dicteu automat”. Spre exemplu, Bishop ofera cazul alchimistului italian Lodovico Spoletano, care, in anul 1539, invocand diavolul sa-i dea un semn despre existenta sa, a fost cuprins deodata de spasme infernale si, in aceasta stare a umplut mai multe pagini cu niste inscriptii ciudate, care, desi s-au pastrat pana in zilele noastre, nu au putut fi descifrate.


Similar, in 1582, mediumul Edward Kelly realiza o sedinta de magie in prezenta astrologului oficial al reginei Elisabeta, renumitul ocultist John Dee. La un moment dat, Kelly a declarat ca „un inger a pus stapanire pe trupul meu”. La insistentele lui Dee, acest „inger” i-a dictat mediumului, aflat in stare de transa, un complex alfabet de semne si simboluri, pe care l-a denumit „enochian”, sustinand ca acesta este limbajul folosit de ingeri, dar si de Adam, inainte de caderea in pacat! Misterioasa inteligenta nepamanteana i-a mai dezvaluit lui Dee, prin intermediul mediumului, ca, folosit in anumite ceremonii, dupa anumite ritualuri, alfabetul confera utilizatorului puteri incredibile (asemenea insusiri fiindu-i atribuite si Kabbalei evreiesti – n.n.). Se pare ca Dee a fost initiat in folosirea acestui sistem, el insusi invatandu-si discipolii tainele sale, ce s-au transmis astfel unui numar restrans de persoane, pana in zilele noastre.

Ingerul mormonilor


Din aceeasi categorie de mesaje, Bishop citeaza intamplarile uimitoare carora le-a fost erou controversatul Joseph Smith. In 1823, acestuia i-a aparut inainte o faptura luminoasa, care s-a identificat ca fiind ingerul Mormon si care i-a dezvaluit locul unde sunt ascunse cateva placute de aur continand inscriptii stravechi. Descoperind placutele si descifrandu-le, Smith a ajuns la concluzia ca indienii americani sunt urmasii „tribului pierdut al lui Israel”, care ar fi ajuns in Lumea Noua in jurul anului 600 d.Chr. Traducerea completa a placutelor a devenit, de altfel, fundamentul noii religii intemeiate de Smith, cea mormona, care are astazi milioane de adepti!

Chiar si revelatia existentei legendarului continent disparut Mu a avut loc, afirma Bishop, prin intermediul unor mesaje extraterestre. Colonelul James Churchward ar fi descoperit aceste mesaje in anul 1868, pe cand se afla in India. Cu ajutorul unui preot hindus, ofiterul britanic a reusit sa descifreze mesajele, daltuite in piatra, ajungand la concluzia ca uriasul continent Mu ar fi existat in urma cu 25.000 de ani, in Pacific, scufundandu-se in ocean in urma unei catastrofe de proportii planetare. Un alt faimos ocultist care a pretins primirea unor mesaje este diabolicul Alister Crowley, ce sustinea, in 1904, ca intrase in legatura cu zeul egiptean Aiwass, care-i dictase, cuvant cu cuvant, un manuscris, pe care Crowley chiar l-a publicat, sub denumirea de „Cartea Legii”.

Epoca mesajelor primite de la ingeri sau demoni se incheie, se pare, in primele decenii ale secolului XX. Pentru ca, dupa 1950, sa inceapa sa apara o noua categorie de mesaje, cele primite de la extraterestri. Autorul britanic citeaza in cartea sa cazurile a nu mai putin de 67 de persoane care sustin ca au fost contactate de extraterestri, experientele lor mergand de la simpla primire a unor mesaje – in general pacifiste – pana la vizite pe planete indepartate din Univers. Bishop agreeaza teoria, larg acreditata de psihologi si psihiatri, conform careia multe dintre aceste presupuse „mesaje” reprezinta de fapt refulari ale subconstientului unor persoane inclinate spre fabulatie, dar spune ca in multe dintre cazuri, mesajele primite s-au dovedit veridice, neputand fi puse pe seama imaginatiei oamenilor, ci foarte probabil, pe seama unor interventii reale ale fiintelor din alte lumi.

GABRIEL TUDOR”[1]

SURSE

  1. http://www.revistamagazin.ro/content/view/5068/4/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...