Oamenii rasei albe (arienii) au ritmul circadian in rezonanta cu rotatia planetei Marte si nu cu Pamantul !

Distribuie!

Ritmul circadian, sau ritmul nictemeral este un ciclu de aproximativ 24 de ore al proceselor biochimice, fiziologice sau comportamentale aparținând entităților vii, inclusiv plante, animale, ciuperci sau cianobacterii (vezi și Ritmul circadian bacterian).

CYDONIA CydoniaCodexCover

Termenul de circadian, inventat de Franz Halberg,[1] provine din la. circa (ro. în jurul), și la. ‘diem sau dies, (ro.zi) , și înseamnă literalmente aproximativ o zi.
Pe de altă parte, noțiunea de nictemer este un împrumut din limba franceză, nycthémère, acesta la rându-i provenind din gr. nyx și gr. hemera.
Studiul formal al ritmurilor biologice temporale, cum ar fi cel zilnic, ritmul mareelor, săptămânal, de sezon, și anual, se numește Cronobiologie.


„Ceasul biologic” al fiecărei persoane corespunde în mare aproximație cu ciclul unei zile, iar de fapt, „circadian” înseamnă „aproximativ o zi”. Ciclul de veghe și somn este strâns legat de temperatura corpului: cu cât temperatura este mai mare, cu atât suntem mai activi; de partea cealaltă, cu cât temperatura scade, starea de somnolență începe să apară.
Ritmurile corpului par a se baza pe două perioade de somn în fiecare zi: una lungă pe parcursul nopții și una scurtă, la amiază, când mulți oameni obișnuiesc să doarmă sau cel puțin să se odihnească, oprindu-se din alerta obișnuită a celorlaltor momente ale zilei.

Cercetătorii au aflat că atunci când oamenii sunt îndepărtați de orice sursă a timpului exact (ceasuri, lumina solară etc.), „ceasul” lor intern pare să funcționeze pentru o zi lungă de aproximativ 25 de ore[necesită citare]. Dacă ceasul biologic se desincronizează cu cel al societății, încep să apară probleme legate de somn.


Brian Desborough, un cercetator al fenomenului OZN, dar si al reptilienilor (paleoastraonutica) afirma asa:

„(…) daca oameni albi sunt scufundati in recipiente in care sunt privati de perceptii senzoriale perioade mai lungi de timp, ritmul lor circadian intra pe o frecventa de 24 ore si 39 minute, care corespunde perioadei de rotatie a lui Marte, nu a Pamantului! Acest fenomen nu se mai produce in cazul celorlalte rase, care sunt intr-o rezonanta perfecta cu rotatia Pamantului.”

Oamenii de ştiinţă au evidenţiat că dacă oamenii albi sunt scufundaţi în recipiente în care sunt privaţi de percepţii senzoriale perioade mai lungi de timp, ritmul lor circadian intră pe o frecvenţă de 24 ore şi 39 de minute, care corespunde perioadei de rotaţie a lui Marte, nu a pământului! Acest fenomen nu se produce în cazul celorlalte rase, care sunt într-o rezonanţă perfectă cu rotaţia pământului. Cercetatorul si omu de stiinta Brian Desborough crede că aceşti marţieni albi erau rasa extrem de avansată cunoscută în lumea antică sub numele de fenicieni sau arieni şi că aceştia au început un lung proces de recucerire a puterii lor tehnologice, pierdută după distrugerea suprafeţei planetei Marte şi devastarea planetei pământ.

Cu siguranţă, „creierul” care s-a ascuns în spatele civilizaţiei egiptene, cel puţin începând din perioada din jurul anului 3000 î.Ch., au fost fenicienii, o rasă albă cunoscută şi sub alte nume. Platoul Gizeh (unde se află Marea Piramidă) era cunoscut anterior sub numele de El-Kahira, derivat din substantivul arab El-Kahir, care este chiar numele… planetei Marte. Textele antice arată că sistemul de măsurare a timpului era foarte strâns legat de Marte, una din datele cheie ale calendarului fiind 15 martie (sau Idele lui Marte), la fel ca şi data de 26 octombrie. Prima dată marca începutul primăverii, iar cea de-a doua sfârşitul anului în calendarul celtic. Legendele Sfântului Graal şi ale regelui Arthur au şi ele o legătură cu această temă. De pildă, Camelot nu înseamnă altceva decât Oraşul lui Marte.

Informatia este exceptionala! Ea demonstreaza importanta care a fost acordata de Creatorii rasei albe, ariene (si Desborough crede ca martienii erau parintii arienilor). Anticii afirmau in cor despre geto-daci ca „Marte s-a nascut la ei”. A fost considerata o trimitere la caracterul razboinic al acestora. Nu era cazul, deveneau razboinici doar cand trebuiau sa-si apere tara, Laboratorul Zeilor cum ii se mai zice Romaniei.

Mar.te este totuna cu AR.es. La sumerieni, Mar.duk era fiul lui En.ki , fiind sinonim cu zeul RA, insa eu nu cred ca RA care era zeul soare, era reptilian, dat fiind faptul ca atlantii adora soarele, insa Enki nu era negativ, ca ceilalti annunaki.

Conform tipicului de incriptare sumerian, Mar.duk este, de fapt Ram.duk/Ducele Ram, printul, fiul Domnului (En.ki). Mar.te este acelasi lucru in varianta greco-romana: Mar.the-zeul Ram.
AR.es este tot zeul razboiului, la grecii timpuri. Asa cum AR.ienii erau totuna cu RA.manii, obiceiul scrierii, practic niste inversari de nume si de litere…

Cum „es” inseamna „fiu” (de la Aisus, citit Es.us, in care „us” era masculinul: Aisa=Fiica; care ar coincide si cu Iza un rau din Maramures), AR.es devine, in traducere: „Fiul Ra”.
Dupa parerea mea din ce am expus mai sus Mar.the/Zeul Ram s-a nascut in RAMANIA/DA.KSA/DA.KIA, Pamantul Sfant al Inteleptilor/ Gradina Maicii Domnului si multe alte denumiri.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...