Oamenii rasei albe (arienii) au ritmul circadian in rezonanta cu rotatia planetei Marte si nu cu Pamantul !

by Ritmul circadian, sau ritmul nictemeral este un ciclu de aproximativ 24 de ore al proceselor biochimice, fiziologice sau comportamentale aparținând entităților vii, inclusiv plante, animale, ciuperci sau cianobacterii (vezi și Ritmul circadian bacterian). Termenul de circadian, inventat de Franz Halberg,[1] provine din la. circa (ro. în jurul), și la. […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ritmul circadian, sau ritmul nictemeral este un ciclu de aproximativ 24 de ore al proceselor biochimice, fiziologice sau comportamentale aparținând entităților vii, inclusiv plante, animale, ciuperci sau cianobacterii (vezi și Ritmul circadian bacterian).

CYDONIA CydoniaCodexCover

Termenul de circadian, inventat de Franz Halberg,[1] provine din la. circa (ro. în jurul), și la. ‘diem sau dies, (ro.zi) , și înseamnă literalmente aproximativ o zi.
Pe de altă parte, noțiunea de nictemer este un împrumut din limba franceză, nycthémère, acesta la rându-i provenind din gr. nyx și gr. hemera.
Studiul formal al ritmurilor biologice temporale, cum ar fi cel zilnic, ritmul mareelor, săptămânal, de sezon, și anual, se numește Cronobiologie.


“Ceasul biologic” al fiecărei persoane corespunde în mare aproximație cu ciclul unei zile, iar de fapt, “circadian” înseamnă “aproximativ o zi”. Ciclul de veghe și somn este strâns legat de temperatura corpului: cu cât temperatura este mai mare, cu atât suntem mai activi; de partea cealaltă, cu cât temperatura scade, starea de somnolență începe să apară.
Ritmurile corpului par a se baza pe două perioade de somn în fiecare zi: una lungă pe parcursul nopții și una scurtă, la amiază, când mulți oameni obișnuiesc să doarmă sau cel puțin să se odihnească, oprindu-se din alerta obișnuită a celorlaltor momente ale zilei.

Cercetătorii au aflat că atunci când oamenii sunt îndepărtați de orice sursă a timpului exact (ceasuri, lumina solară etc.), “ceasul” lor intern pare să funcționeze pentru o zi lungă de aproximativ 25 de ore[necesită citare]. Dacă ceasul biologic se desincronizează cu cel al societății, încep să apară probleme legate de somn.


Brian Desborough, un cercetator al fenomenului OZN, dar si al reptilienilor (paleoastraonutica) afirma asa:

„(…) daca oameni albi sunt scufundati in recipiente in care sunt privati de perceptii senzoriale perioade mai lungi de timp, ritmul lor circadian intra pe o frecventa de 24 ore si 39 minute, care corespunde perioadei de rotatie a lui Marte, nu a Pamantului! Acest fenomen nu se mai produce in cazul celorlalte rase, care sunt intr-o rezonanta perfecta cu rotatia Pamantului.”

Oamenii de ştiinţă au evidenţiat că dacă oamenii albi sunt scufundaţi în recipiente în care sunt privaţi de percepţii senzoriale perioade mai lungi de timp, ritmul lor circadian intră pe o frecvenţă de 24 ore şi 39 de minute, care corespunde perioadei de rotaţie a lui Marte, nu a pământului! Acest fenomen nu se produce în cazul celorlalte rase, care sunt într-o rezonanţă perfectă cu rotaţia pământului. Cercetatorul si omu de stiinta Brian Desborough crede că aceşti marţieni albi erau rasa extrem de avansată cunoscută în lumea antică sub numele de fenicieni sau arieni şi că aceştia au început un lung proces de recucerire a puterii lor tehnologice, pierdută după distrugerea suprafeţei planetei Marte şi devastarea planetei pământ.

Cu siguranţă, „creierul” care s-a ascuns în spatele civilizaţiei egiptene, cel puţin începând din perioada din jurul anului 3000 î.Ch., au fost fenicienii, o rasă albă cunoscută şi sub alte nume. Platoul Gizeh (unde se află Marea Piramidă) era cunoscut anterior sub numele de El-Kahira, derivat din substantivul arab El-Kahir, care este chiar numele… planetei Marte. Textele antice arată că sistemul de măsurare a timpului era foarte strâns legat de Marte, una din datele cheie ale calendarului fiind 15 martie (sau Idele lui Marte), la fel ca şi data de 26 octombrie. Prima dată marca începutul primăverii, iar cea de-a doua sfârşitul anului în calendarul celtic. Legendele Sfântului Graal şi ale regelui Arthur au şi ele o legătură cu această temă. De pildă, Camelot nu înseamnă altceva decât Oraşul lui Marte.

Informatia este exceptionala! Ea demonstreaza importanta care a fost acordata de Creatorii rasei albe, ariene (si Desborough crede ca martienii erau parintii arienilor). Anticii afirmau in cor despre geto-daci ca „Marte s-a nascut la ei”. A fost considerata o trimitere la caracterul razboinic al acestora. Nu era cazul, deveneau razboinici doar cand trebuiau sa-si apere tara, Laboratorul Zeilor cum ii se mai zice Romaniei.

Mar.te este totuna cu AR.es. La sumerieni, Mar.duk era fiul lui En.ki , fiind sinonim cu zeul RA, insa eu nu cred ca RA care era zeul soare, era reptilian, dat fiind faptul ca atlantii adora soarele, insa Enki nu era negativ, ca ceilalti annunaki.

Conform tipicului de incriptare sumerian, Mar.duk este, de fapt Ram.duk/Ducele Ram, printul, fiul Domnului (En.ki). Mar.te este acelasi lucru in varianta greco-romana: Mar.the-zeul Ram.
AR.es este tot zeul razboiului, la grecii timpuri. Asa cum AR.ienii erau totuna cu RA.manii, obiceiul scrierii, practic niste inversari de nume si de litere…

Cum „es” inseamna „fiu” (de la Aisus, citit Es.us, in care „us” era masculinul: Aisa=Fiica; care ar coincide si cu Iza un rau din Maramures), AR.es devine, in traducere: „Fiul Ra”.
Dupa parerea mea din ce am expus mai sus Mar.the/Zeul Ram s-a nascut in RAMANIA/DA.KSA/DA.KIA, Pamantul Sfant al Inteleptilor/ Gradina Maicii Domnului si multe alte denumiri.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Rămăşiţele unui templu şi numeroase artefacte, printre care bijuterii de aur, monede şi piesa lipsă dintr-o ambarcaţiune au fost descoperite de scafandri în Heracleion, un oraş scufundat din Egiptul Antic
Triunghiul din Alaska, un loc misterios
Cealaltă faţă a războiului din Iugoslavia. Crimele comise de kosovari şi croaţi
Misterul bateriei de la Bagdad
Piramide antice uriașe, asemănătoare celor egiptene, descoperite în America de Sud
Saksaywaman – Zidurile imposibile ale unei civilizații preincașe. O enigmă care bulversează comunitatea științifică
Sferele de piatră din Costa Rica, un mister nedescifrat
Descoperirea unei camere secrete uriașe în interiorul Marii Piramide din Egipt: În urma scanărilor cu o tehnologie non-invazivă, în interiorul Marii Piramide din Egipt, a apărut o cameră secretă uriaşă, de mărimea unui avion de pasageri. Încăperea urmează să fie explorată şi analizată de experţi
Arhiva Omenirii ascunsă în Piramida Nordică din interiorul Muntelui Retezat
Bazele subterane ale zeilor. Tărâmurile subterane ale zeilor sunt descrise ca având case sau săli foarte mari, unde trăiesc mii de fiinţe. Textele antice precizează faptul că accesul în acele tărâmuri este foarte dificil de obţinut
O fosilă veche de 7,2 milioane de ani rescrie istoria originii omului şi contrazice teoria lui Darwin. Primul strămoş al omului este din Europa
Microcip vechi de 250 de milioane de ani, incastrat in piatra, a fost descoperit in Rusia ! Descoperirea zguduie inca o data oamenii de stiinta conservatori !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro