„Oamenii umbrelor” – unul dintre cele mai stranii fenomene din istorie

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Considerat unul din cele mai bizare fenoneme paranormale „oamenii umbrelor„, au fost numiti asa pentru ca nu pot fi definiti fizic, dar cu toate acestea au forma umana si chiar un soi de haine.

Cei care au raportat ca au vazut astfel de oameni sustin ca nu este vorba de nicio entitate energetica si ca acestia sunt precum niste umbre, de diferite forme, cu miscari similare cu cele ale oamenilor si chiar daca nu detin un corp fizic se pot observa detalii precum hainele, parul sau chiar gesturi comune.


Miscarile lor au fost raportate ca fiind bruste si incoerente, dar uneori percepute cu incetinitorul. Imbracamintea lor este intotdeauna de culoare neagra, o mantie care acopera corpul, o palarie imensa pe cap si uneori chiar si o masca pe chip. Ochii oamenilor umbrelor sunt de culoare rosie, scriu cei de la efemeride.ro.

Intalnirile cu oamenii umbrelor sunt intotdeauna insotite de un sentiment de frica exacerbata si poate ca din aceasta cauza ei au fost asociati drept fiind fiinte malefice.


Aceste fiinte misterioase au fost raportate fiind foarte curioase, de cele mai multe ori au fost vazuti jucandu-se cu pisicile sau cu cainii, sau chiar cautand prin diverse locuri ale casei. In momentul in care se simt deconspirati, oamenii umbrelor dispar brusc prin zid ca si cum s-ar evapora.

In cele mai multe cazuri, acesti oameni ciudati apar noaptea, chiar inainte ca starea de veghe sa se declanseze. Intalnirea se produce intr-o stare completa de paralizie, care dispare in momentul in care entitatea din umbra se hotaraste sa plece.

Din dorinta de a explica acest fenomen paranormal, cercetatorii au emis mai multe ipoteze cu privire la oamenii umbrelor. S-a stabilit ca vederea periferica joaca un rol important in detectarea acestor personaje, vedere care ocupa locul din creier ce are rolul de a distinge modelele familiare.

Pornind de la aceasta explicatie, cercetatorii sunt de parere ca acesti oameni ai umbrelor pot fi niste expuneri ale creierului in realitate. Aceasta teorie nu este pe deplin sustenabila in conditiile in care atunci cand se produce intalnirea corpul uman intra intr-o stare de paralizie completa.

O alta varianta sustine ca oamenii umbrelor sunt fiinte interdimensionale, care din diferite motive ajung sa treaca si prin realitatea noastra, iar lipsa corpului fizic se explica astfel.

Este dificil pentru ca un asemenea fenomen paranormal sa fie explicat, dar cu toate acestea oamenii umbrelor sunt reali si sunt vazuti din ce in ce de foarte multi oameni.”[1]

SURSE

  1. https://www.bzi.ro/oamenii-umbrelor-unul-din-cele-mai-bizare-fenomene-din-istorie-745840
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...